تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 223 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شهر استعفا از پی سی

پيش فرض

اونجاشو دیشب رو نمی دونم اما دفعه قبل نشون دادن که!

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بازم در حرکتی احمقانه از طرف صدا و سیما 5 دقیقه پایانی فیلم "خیلی دور خیلی نزدیک " نمایش داده نشد .من هاج و واج مونده بودم که آخه چرا ؟ به چه دلیل ؟ واقعا گیج شدم رو چه حساب پایان به او ن مهمی رو نشون ندادن
    فیلم قشنگی بود. خیلی خوشحالم که دیشب نگاهش نکردم. چون این بی تدبیری صدا و سیمایی ها ، نه تنها به فیلم ها صدمه میزنه ، بلکه به شعور بیننده هم توهین میکنه.
    قبل از این دو دفعه ی دیگه هم تلویزیون نشون داده بود ... والبته کامل ...

تلویزیون زیرنویس کرد که به دلیل مشکل فنی نتونستن کامل نشون برای همین امشب ساعت 23.30 فیلم تکرار میشه ... از دست اندرکاران فیلم وبینندگان عزیز هم معذرت خواهی کردن !!!

به دلیل مشکل فنی
    راست و دروغش هم به پای سیما !!!

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما ماوراء این هفته احتمالا :

جنگجوی پیر "Jade Warrior "

کارگردان
    Antti Jussi Annila

با بازی
    Tommi Eronen ، Markku Peltola ، Jingchu Zhang

محصول 2006 " فنلاند ، چین ، استونی ،هلند "

مدت زمان : 110 دقیقه ...

خلاصه ی فیلم :

هزاران سال پیش در چین باستان شمشیر زن قهرمانی که از عشق شکست خورده به جنگ باسرنوشت خود بر می خیزد .او بار دیگر فرصت می یابد به عشق بپیوندد و شانس خود را در این راه امتحان کند اما این بار در مکان و زمان دورتراز چین باستان در شمال سردسیر و فنلاند امروز ...

درباره ی فیلم :

نمايش اولين فيلم آنتي يوسي آنيلا کارگردان جوان فنلاندي متولد ١٩٧٧ که در پلي تکنيک تامپره فيلمبرداري خوانده و پايان نامه اش درباره فيلم هاي اکشن هنگ کنگي بوده؛ براي سينماي فنلاند و اسکانديناوي حادثه اي بسيار بزرگ بود. کساني که فيلم هاي ساکن و بدون اکشن سينماي فنلاند را ديده باشند، حتماً با ديدن اين يکي جا خواهند خورد. البته خيلي هم به دل تان صابون نزنيد، چون باز هم حال و هواي کسالت آور فنلاندي را در آن خواهيد يافت! جنگجوي يشمي پوش ترکيبي منسجم از افسانه هاي چين باستان و داستان هاي اساطيري فنلاندي است. نشانه هاي به عاريت گرفته شده از کاله والا[کتابي در مايه هاي شاهنامه خودمان يا ايلياد و اديسه و دده قورقود] همگي با دقت انتخاب شده اند. مضمون جعبه مرموز که بي شباهت به جعبه پاندورا نيست تا دقايق پاياني فيلم جذابيت خود را حفظ مي کند و فيلم را عملاً به معجوني شکيل و پر شباهت به ارباب حلقه ها، ماتريکس، اثار ديويد لينچ و کائوريسماک و فيلم هاي رزمي سال هاي اخير مانند قهرمان نزديک مي سازد.
    جنگجوي يشمي پوش اولين محصول مشترک فنلاند و چين و اولين فيلم فنلاندي است که پس از گذشت بيش از صد سال از تولد سينما در چين به نمايش در آمده است. فيلم که در فنلاند با ٤٠ کپي و بيش از ١٥٠ کپي در ٧٠ شهر به نمايش در آمد از بودجه اي٠٠٠.٧٠٠.٢ يورويي بهره مند است که با دقت فراوان صرف جلوه هاي ويژه و بدل کاري هاي آن شده. جنگجوي يشمي پوش هر چند از سوي تماشاگر فنلاندي که علاقه چنداني به سينما رفتن ندارد و توليدات داخلي کشورش در سال از ١٢ فيلم تجاوز نمي کند، با استقبال خيلي گرمي روبرو نشد، اما در بيش از سي کشور دنيا تا اين لحظه به نمايش در آمده و اين اميد را به تماشاگر مي دهد که در آينده شاهد فيلم هاي پر تحرک تري از سينماي فنلاند باشد. اتفاقي که لزوم تکرار ان به شده محسوس است.اگر تا امروزفيلمي از سينماي فنلاند نديده ايد، بدون شک ديدار جنگجوي يشمي پوش در مقايسه با فيلم هايي چون ببر کمين کرده و اژدهاي نهان يا خانه خنجرهاي پران فيلم تکان دهنده اي نخواهد بود. پس توصيه مي کنم ابتدا چند فيلم ديگر از کارگردان هاي شاخص فنلاند مانند يورن دانر، ادوين لاينه، ريستو ياروا، آکي و ميکا کائوريسماکي ببينيد تا پي به صدق گفتار ما در نقطه عطف بودن اين فيلم درسينماي اسکانديناوي پي ببريد!

بدون شک ديدار جنگجوي يشمي پوش در مقايسه با فيلم هايي چون ببر کمين کرده و اژدهاي نهان يا خانه خنجرهاي پرنده فيلم تکان دهنده اي نخواهد بود.
    صحبت از فیلم "خانه ی خنجرهای پرنده" شد ...

این فیلم رو فردا شبکه ی پنج ساعت 10.30 شب نشون میده ...فیلم قشنگی هست اگر تونستید ببینیدش ...

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

بازم در حرکتی احمقانه از طرف صدا و سیما 5 دقیقه پایانی فیلم "خیلی دور خیلی نزدیک " نمایش داده نشد .من هاج و واج مونده بودم که آخه چرا ؟ به چه دلیل ؟ واقعا گیج شدم رو چه حساب پایان به او ن مهمی رو نشون ندادن
    تمام جالبی فیلم تو همون5 دقیقه آخرش بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از رسانه ی بی ***==رقیب==*** غیر از این انتظار نباید

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

حتما وقت کم اورده بودن ... به نظر من بدون اون پایان قشنگ تر میشد!

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حتما وقت کم اورده بودن ... به نظر من بدون اون پایان قشنگ تر میشد!
    سلام
    بابا اين چه حرفيه كه ميزني
    به نظر من 5 دقيقه آخر اين فيلم عاليه
    نصف قدرت و زيبايي اين فيلم براي من به همون 5 دقيقه آخرش وابستست
    ايهامي كه ساخته فوق العادست
    حيف كه الان وقت ندارم بيشتر از اين 5 دقيقه دفاع كنم

داره خودمونی میشه مینا+آل پا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها در جستجوی ریچارد به نظرتون عالی نبود؟
    من که نتونستم از پاش بلند شم . این پاچینو الحق که هنرمنده.
    یه شکسپیر دوست واقعیه. (عین من)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

درسته
    به نظر منم فیلم در جست و جوی ریچارد ، فیلم خوبی بود یه جورایی یه نگاه تازه بود + بازی عالیه پاچینو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها در جستجوی ریچارد به نظرتون عالی نبود؟
    من که نتونستم از پاش بلند شم . این پاچینو الحق که هنرمنده.
    یه شکسپیر دوست واقعیه. (عین من)
    اما به نظر من اصلا زیبا نبود. من تا به حال این فیلم رو ندیده بودم. ولی وقتی دیدم بر عکس شما همش میخواستم از جام پاشم برم. کوین اسپیسی هم که نقش چغندر رو بازی میکرد فکر کنم. قهوه چینی بهتر از این بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •