خب ما هم بازی رو تموم کردیم...
آخرش عجب باحال بود... خیلی تاثیر گذار بود. داستان و پایانشم زیاد بد نبود . معلومه یه قسمت دیگه هم داره...
به امید یه پـرنس دیگه![]()
خب ما هم بازی رو تموم کردیم...
آخرش عجب باحال بود... خیلی تاثیر گذار بود. داستان و پایانشم زیاد بد نبود . معلومه یه قسمت دیگه هم داره...
به امید یه پـرنس دیگه![]()
سلام
من زیاد پرنس باز نیستم فقط 3 رو بردم اخر الان تو اول این بازی گیر کردم اونجا که یک درخت بزرگ جلومه و یه دره هست همه جام بسته هیچ راهی نیست ؟؟؟؟
یه کمکی بکنید.
در صورتی که به داخل معبد نرفته باشین باید از سمت چپ در بالا رفته و اهرم رو بچرخونین تا در باز بشه... بعد از خروج از معبد باید این روش رو در طول بازی طی کنین:
- نقشه - کلید <Tab> رو برای نمایش نقشه بزنید. شما از طریق نقشه مسیرتون رو پیدا می کنید, مقصدتون رو مشخص می کنید و تله پورت می شید. (رفتن به نقطه ایی بدون طی مسیر)
- انتخاب مقصد - با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون (فقط مراحل باز شده) رو مشخص کنید و سپس کلید <Sapce> رو بزنین.
- سرزمین فاسد (Corrupted Land) - به کمک الیکا خودتون رو به نقطه مشخص شده برسونین. بدین منظور کلید <E> رو برای نشان دادن مسیر حرکت بزنید. در نهایت بعد از شکست رئیس اقدام به پاک کردن مرحله کنید.
- سرزمین پاک (Healed Land) - بعد از پاک شدن, اقدام به جمع آوری ذرات نور (Light Seed) کنید. تعدادی از ذرات نور در بخشهایی قرار گرفته اند که برای رسیدن به آنها لازم هست صفحه قدرت رسیدن به آن قبلا باز شده باشد.
- قدرت ها (Powers) - وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردید, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیاز است حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردید و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز شود.
- تله پورت (Teleport) - شما این امکان رو دارید که بدون طی کردن مسیر بین مناطق پاک شده, جا به جا شوید. برای این منظور با استفاده از موس, مقصد مورد نظرتون رو مشخص کنید و سپس کلید <E> رو بزنین.
دوستان من یک مشکلی دارم نمی دونم کسی تا حالا پرسیده یا نه ؟ چون تا 10 صحفه قبل رو چک کردم کسی نداشت .
با اون باس که پادشاه هستش ( خپله) که باید بندازیش پایین . Mouse های من طوری هستند که اصلا نمی تونم چند بار پشت سر هم بزنمش که بندازمش پایین .
کسی راهه بهتری نداره ؟ با دو سه تا موس چک کردم اصلا این بابا رو نمیشه پرت کرد !! حتی با دکمه X2 هم که داره بازم نمیشه....
سوال دیگه شمشیری چیزی توی بازی نیست اضافه ؟
سلام دوستان.
من این بازی رو در دو دی وی دی گرفتم و نصب کردم.کرک هم نداشت.
بازی رو تو پوشه ای به این اسم نصب می کنه:
Prince of Persia (BOYSTEAMPC)
وارد بازی که می شم یکی دو دقیقه که می گذره یه دفعه بازی کرش می کنه و مجبورم سیستم رو ریستارت کنم.
کسی میدونه چاره چیه؟
مشخصات سیستم من:
main: p43 biostar
cpu: e7300
ram: 2*2gig patriot 800
vga: 4670 ati
ممنون
درایور کارتت اپدیت شدس؟
سلام درست ميگي من فكر كردم منظور كل بازي است.
سلام دوست عزيز
من همين مشكل رو داشتم
براي اينكه بتوني بندازيش پايين بايد گرافيك بازي رو بالا ببري.
آخه من با گرافيك پايين نميتونستم بندازمش پايين.
و سوال دوم اينكه در تمام بازي فقط از يك شمشير استفاده ميكني.
اگر عکس های بازی رو ببینم کمکت می کنم.![]()
سلام
ان غول سنگی را چطوری میشود کشت
اونو باید به سمت پرتگاه ببریش بعد پرتش کنی پایین با کلیک کردن پیاپیسلام
ان غول سنگی را چطوری میشود کشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)