تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 86 از 159 اولاول ... 367682838485868788899096136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من که بازی زیبایی هست ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان بازی تمام شد اما یک سوالی داشتم در آخر بازی یکی گفته بود آدم سوپرایز میشه ولی مال من چمدان الماس را تحویل دادم و jackal نیز رفت پی کار خودش و بازی تمام شد و هیچ چیز جالبی ندیدم ایا شما جور دیگری تمام کردید اگر فرق داشته لطفا آخرش بگید مال شما چطور شد

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه فار كراي 2 بازي زياد خوبي نبوده، پس چرا تو نظر سنجيه بالا بيشتر راي آورده؟
    واقعا عجيبه ها!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من ميخوام برم بازي رو بخرم. بالاخره نفهميديم بازيش خوبه يابده. با توجه به اينكه جي تي اي 4 هم چند روز ديگه مياد به نظر شما مي ارزه بازيش رو بخرم؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من ميخوام برم بازي رو بخرم. بالاخره نفهميديم بازيش خوبه يابده. با توجه به اينكه جي تي اي 4 هم چند روز ديگه مياد به نظر شما مي ارزه بازيش رو بخرم؟
    به نظر من اگه حوصله داريو از اينكه هي بري اين ور اون ور اونم تو آفريقاخسته نمي شي بخرش...

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من اگه حوصله داريو از اينكه هي بري اين ور اون ور اونم تو آفريقاخسته نمي شي بخرش...
    منظورت اينكه مراحلش خيلي زياد و خسته كننده هست!(البته far cry 1 كه اينطوري بود)

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

منظورت اينكه مراحلش خيلي زياد و خسته كننده هست!(البته far cry 1 كه اينطوري بود)
    خوب بستگي داره با كدوم درجه سختي بري.ولي هوش مصنوعي پايين بازيو راحت كرده تا حدودي
    مراحلم زياده البته هم مراحل اصلي داره هم غير اصلي كه مي توني انجام نديشون
    بازي تو آفريقاس ديگه همش جنگل و بيابونه.هركيم تو جاده ببينتت بهت شليك مي كنه!!!
    اگرم وسط راه ماشينت بتركه بايد پياده بري كه خوب بسيار سخته و حوصله ميطلبه...
    به نظر من بازي هاي open world بايد محيط زنده ترو جذاب تري داشته باشن كه خسته كننده نباشه...
    ولي خوب من خيلي دوست مي داشتم كه مثل farcry1 مرحله مرحله باشه...
    بازم من نظر شخصيمو مي گم و خوب خيليا حال كردن با اينكه بازي open world شده

8. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

واقعا عجيبه ها!
    سلام
    منم نمی دونم چرا. ولی اگر شما کرایسیس رو بازی کرده باشید راحت متوجه میشید که خیلی بهتر از فار کرایه. البته من نظر خودمو می گم. ولی سایتهای بازی هم نمره بیشتری داره. فارکرای بازی نیست که اصلا نخوای بازی کنی. اتفاقا بدهم از آب در نیومده. ولی تو این شلوغی بازی که هست و بازی هایی مثل کال آف دیوتی و یا نید فور اسپید و جی تی ا که دارن میان فعلا لزومی نداره فار کرای رو که کلی هم طول میکشه تموم بشه و هی اینورو اونور بری بازی کنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

13

خوب بستگي داره با كدوم درجه سختي بري.ولي هوش مصنوعي پايين بازيو راحت كرده تا حدودي
    مراحلم زياده البته هم مراحل اصلي داره هم غير اصلي كه مي توني انجام نديشون
    بازي تو آفريقاس ديگه همش جنگل و بيابونه.هركيم تو جاده ببينتت بهت شليك مي كنه!!!
    اگرم وسط راه ماشينت بتركه بايد پياده بري كه خوب بسيار سخته و حوصله ميطلبه...
    به نظر من بازي هاي open world بايد محيط زنده ترو جذاب تري داشته باشن كه خسته كننده نباشه...
    ولي خوب من خيلي دوست مي داشتم كه مثل farcry1 مرحله مرحله باشه...
    بازم من نظر شخصيمو مي گم و خوب خيليا حال كردن با اينكه بازي open world شده

من هم با نظرات شما موافقم دنیای openworld برای خودش جذابیت های زیادی داره به شرکتی که ازش درست و مناسب استفاده بشه (کاری که این چند سال اخیر rockstar با gta کرده)
    مگر نه در صورت استفاده نابجا از این فاکتور شکستی هم که به همراه داره (مثل موفقیتش) خیلی سنگینه

یکی از نکاتی که باید در سبک openworld بهش توجه بشه تنوع و تفاوت بین مناطق بازیه که بازیکن از رفت آمد بین مناطق( چه در حال ماموریت و چه در حال گشت و گذار آزاد) خسته نشه
    متاسفانه Farcry2 از یکنواختی بیش از حد محیط ها(جدا از معایب بسیار دیگه) رنج میبره به طوری که فقط شامل یک نوع طراحی محیطی(به استثنا منطقه کوچک شهری) یعنی همون دشت افریقایی هستیم
    اگه باز هم به سری gta نگاهی بندازیم می بینم از تنوع محیطی بسیاری برخورداره مثل محلات فقیر نشین محله چینی ها مناطق با ساختمان های بزرگ و شیک جاده های بین راهی اسکله ها فرودگاه اقیانوس و دریا و............

بهتر بود farcry2 همون روند ماموریت به ماموریت رو پیش میگرفت (مثل نسخه اول خودش و همچنین عنوان موفق cyrsis) اینجوری اون روند کسالت بار تا حدودی حل میشد

البته این تنها یکی از مشکلات این بازیه و موارد زیاد دیگه ای هم هست که شدیدا به این بازی لطمه زده!!!

11. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

8

واقعا عجيبه ها!
    عزيزم به اين خاطر هست كه قبل از انتشار بازي و به خاطر تبليغات دروغين‌ (!) و زياد همه به Far Cry 2 راي ميدادن ( مثل خود من ) و چون تقريبا بعد از انتشار بازي نظر سنجي تعطيل شد ديگه همين نظرات قبل از انتشار باقي موند وگرنه همه به ضرر فاركراي 2 كه باشه به كرايسيس راي ميدادن !‌ ( از جمله خود من )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •