دوستان روی این گوشی n-Gage نصب می شه ؟
از کدوم روش ؟
دوستان روی این گوشی n-Gage نصب می شه ؟
از کدوم روش ؟
نصب میشه ولی همه بازی ها فول نمیشن! روشی که LEGEND در بخش N-GAGE توضیح داده!دوستان روی این گوشی n-Gage نصب می شه ؟
از کدوم روش ؟
سلام
لطفا يك نرم افزار براي ارسال فايلهاي حفاظت شده معرفي كنيد
من وقتي مي خواهم فايلهاي نرمافزارهاي نصب نشده را با بلوتوث ارسال كنم خطاي (ارسال فايلهاي محافظت شده ممكن نيست)
ميدهد
با تشكر
سلام به همه دوستان عزيز
من 2-3روزه اين گوشي را خريدم قبلا هم1100داشتم و چيزي از ساين و هك اين چيز ها نميدونم
اگه ميشه از سطح خيلي خيلي مبتدي واسم بگيد
شرمنده كه در خواستم خيلي ابتداي است
راستي من مشكيش را خريدم 210 خوب خريدم؟
با برنامه X-Plore بفرست دوست عزیز....
شاد باشی![]()
سلام دوست عزیز گوشی جدید مبارک
برای ساین کردن برنامه ها یا هک گوشیت به این تاپیک برو :
ساین کردن یعنی چه و نحوه ی ساین برنامه ها :
forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
قیمت گوشیتم خوبه ... خودم گرفتم 230
Last edited by *M!L4D*; 22-05-2009 at 00:50.
متاسفانه کلید ولوم گوشی من بعد ازحدود 3 ماه مشکل پیدا کرد،یعنی زیرکلید ولوش دو تیکه پلاستیک کوچیک (حدود دو میلیمتر)خودبخود بدون ضربه خوردن یا فشار شکسته و جدا شده بود که باعث می شد ولومش رو نتونم تغییر بدم ولی با در آوردن اون دو تیکه پلاستیک درست شده و هیچ مشکلی نداره،حتی روانتر از قبل هم شده،به هرحال ظاهرا" این گوشی به خاطر جنس پلاستیکش کیبورد خیلی با کیفیتی نداره و آروم آروم دار مشکل پیدا میکنه!
در ضمن دوستانی که فایل برای ساین گوشی می خواهند با مراجعه به آدرس s60.vgooo.com می توانند فایلهای مربوطه رو در کمتر از 12 ساعت بدون حتی ثبت نام دریافت کنند.
خیلی خوب خریدی!راستي من مشكيش را خريدم 210 خوب خريدم؟
همون طور که یونس جان توضیح داد یه X-Plore نصب می کنی و روی فایل مورد نظر کلید سبز (Call) رو میزنی برات میفرسته...!سلام
لطفا يك نرم افزار براي ارسال فايلهاي حفاظت شده معرفي كنيد
من وقتي مي خواهم فايلهاي نرمافزارهاي نصب نشده را با بلوتوث ارسال كنم خطاي (ارسال فايلهاي محافظت شده ممكن نيست)
ميدهد
با تشكر
سلام... کار خیلی ساده ای هست فقط باید بری تو قسمت destinations و new Acces Point رو انتخاب کنی بعد میگه براتون سرچ کنم .. تو میگی yes ...بعد از پیدا کردن ازت یه اسم میخواد...همین و البته مکان destinatons:
setting>phone.settings>connection>destinations
اگه هم نخواستی این کارو بکنی باید کد : #5*3*130*وارد کنی بعد کلید سبز رو بزنی و بعد از چند ثانیه هم تنظیمات gprs برات میاد هم تنظیمات mms که وقتی وارد sms شدی اونو save و set as default میکنی...![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از راهنماييت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)