تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 196 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز اگر قصد خرید یک اینترنت سکیوریتی قدرتمند دارید باید به سراغ محصولات زیر بروید

Kaspersky Internet Security 2009
    Norton Internet Security 2009

و گزینه نهایی هم Avira Security Suit هستش ( که البته از لحاظ عملکرد در سطح دو محصول فوق نیست )

اما اگر قصد استفاده از اینترنت سکیوریتی ندارید ، باید از ترکیب یک آنتی ویروس بهمراه فایروال استفاده کنید

در زمینه آنتی ویروس ، من به شخصه Avira و Kaspersky 7 رو به نسخه های فعلی NOD32 ترجیح میدم

پس در زمینه آنتی ویروس بهتره منتظر بمانید تا نسخه 4 ناد32 به بازار بیاد تا عملکرد این آنتی ویروس قوی تست بشه

اما در زمینه فایروال شما بنابه تجربه خود میتوانید از فایروال های حرفه ای و یا رایگان استفاده کنید

درباره onecare مایکروسافت هم چندان توصیه نمیشه

نکته : گر قصد خرید دارید ولی مطمئن نیستید کدام محصول رو خریداری کنید ، توصیه میکنم فعلا دست نگهدارید

بهتره محصولات مورد اشاره رو هر یک بصورت تریال بر روی سیستم خود نصب کنید تا از ببینید که عملکرد کدامیک با سلیقه شما سازگاره

( نه اینکه همه رو با هم نصب کنید ، بلکه یک محصول رو مدتی تست کنید ، بعد ان را پاک کرده به سراغ محصول دیگر بروید )

چون مهمتر از عملکرد محصول ، برقراری ارتباط کاربر با آن است

2. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

simon137 جان حیف نیست پولتو می خوای دور بریزی!

چرا؟

چون در حال حاضر انقدر انتی ویروس اهای رایگان و درست حسابی زیادن که پول دادن برای خریدشون کار اشتباهیه

مثلا: avast یا avg یا avira+anti spyware و یا حتی comodo که در نسخه ی جدیدش خیلی پیشرفت داشته.

در مورد فایروال هم که دیگه دور دوره رایگان هاست

comodo یا online armor یا pc tools firwall

اگر هم دنبال اینترنت سکوریتی هستی می تونی از comodo internet security استفاده کنی که کاملا رایگان عرضه میشه.

حالا چی؟

فقط می مونه قسمت ساپورت نرم افزار های پولی که اونم تو همین انجمن خیلی بچه ها هستن که می تونن شما رو در هنگام مشکلات خیلی خوب وراحت راهنمایی کنن

مثلا: majid20 یا hamilton

با تشکر.

4. 2 کاربر از p30 vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

با سلام
    من می خواستم یک آنتی ویروس بخرم. از اونجایی که با هزینه ای که پرداخت میشه توانایی خرید مجدد رو ندارم از دوستان تقاضا داشتم بین این سه گزینه یکی رو به من پیشنهاد کنن :
    من شنیدم آنتی ویروس ناد و اینترنت سکیورتی کسپر خوبه ... ناد در آخرین نتایج عالی بوده ولی عملا به عینا دیدم ویروس کم شناسایی می کنه . (البته نسخه سکیورتی سوایت ) و کسپر شنیدم خیلی سنگینه ولی شناساییش خوبه ولی گیرش زیاد( سنگین بودن برام اصلا مهم نیست . می خواستم ببینم یک اینترنت سکیورتی خوب چی بگیرم ؟ یک چیزی که همه موارد رو تامین کنه . برم کسپر اینترنت سکیورتی بخرم یا آنتی ویروس ناد + آنتی اسپای یا onecare مایکروسافت رو بخرم ؟ یا کلا مورد دیگه ای رو پیشنهاد می کنید ؟ (با توجه به اینکه قیمت onecare حدود 80 هزار تومنه و بقیه حدود45 هزار تومن آیا onecare بهترین گزینه است ؟ )(با توجه به اینکه اکثر برنامه های من ارجینال می باشد و مشکل باگ و... را ندارم )
    سپاس
    دوست گرامی من خیلی وقته که با آنتی ویروس ها کار میکنم و زیر و بمشون رو در آوردم. اینکه کدوم خوبه و کدوم بد حرف غلطیه( بعدا دلیلم رو میگم) آنتی ویروس یه مسئله سلیقه ای هست و هم تجربی. شما باید با توجه به سطح نیازتون و سطح تسلطتون و تا حدی سلیقتون تصمیم بگیرید. شما اگه این موارد رو بگید من کمکتون میکنم

6. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من یک انتی ویروس خوب دیگه جاش خالی به اسم Quick Heal این انتی ویروس هندی هستش کارش بد نیست با سرعت خوب و اپدیت خوب وامکانات عالی
    در ضمن انتخاب شده در چندین دوره در Viruse Bulletin VB 100 % ونیز دارای گواهی Checkmark است که كيفيت بالا و استاندارد كاربردي قابل اطمينان نرم افزارهاي ايمني را گواهي مي كند .آنتي‌ويروس كوييك‌هيل همچنين جايزه OESISOKTM را از موسسه بين‌المللي OPSWAT براي آنتي‌ويروس + آنتي‌اسپاي‌وير (ضدجاسوس‌افزار) دريافت كرد.
    خوب نظر دوستان در موردش چی ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

به نظر من یک انتی ویروس خوب دیگه جاش خالی به اسم quick heal این انتی ویروس هندی هستش کارش بد نیست با سرعت خوب و اپدیت خوب وامکانات عالی
    در ضمن انتخاب شده در چندین دوره در viruse bulletin vb 100 % ونیز دارای گواهی checkmark است که كيفيت بالا و استاندارد كاربردي قابل اطمينان نرم افزارهاي ايمني را گواهي مي كند .آنتي‌ويروس كوييك‌هيل همچنين جايزه oesisoktm را از موسسه بين‌المللي opswat براي آنتي‌ويروس + آنتي‌اسپاي‌وير (ضدجاسوس‌افزار) دريافت كرد.
    خوب نظر دوستان در موردش چی ؟
    دوست عزیز زیاد به آمار ها توجه نکن. باید خودتم بررسی کنی. اونها به دلایل سیاسی و اقتصادی یکی رو الکی گنده میکنن. یه حالت مافیایی پیدا کرده.

9. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بنده nod32 رو امتحان کردم. سیستم رو کند نمیکنه. سریعتر و قوی تر از چندتا از ویروسکشهایی است که بنده قبلا امتحان کردم. آپدیت شدنش راحته. یوزر و پسورد برای آپدیت شدن راحت پیدا میشه.

داره خودمونی میشه sasy_mankan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من norton 2009 نصب کردم واقعا عالی حجم کمی را اشغال میکنه و از سرعت خیلی خوبی برخوردار است و به نظر من سرعت آپدیتش بهتر از آنتی ویروس های دیگه ای است که من داشتم

داره خودمونی میشه djmory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه من یه سوال داشتم .من هم kaspersky 7 دارم هم kaspersky 2009 ، کاسپراسکای 7 من به خوبی آپدیت میشه ولی kaspersky 2009 من هرکاری کردم آپدیت نمیشه که نمیشه . آیا از لحاظ امنیتی این دو محصول با هم تفاوتی میکنند یا خیر ؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام خدمت همه من یه سوال داشتم .من هم kaspersky 7 دارم هم kaspersky 2009 ، کاسپراسکای 7 من به خوبی آپدیت میشه ولی kaspersky 2009 من هرکاری کردم آپدیت نمیشه که نمیشه . آیا از لحاظ امنیتی این دو محصول با هم تفاوتی میکنند یا خیر ؟
    سوال شما در تاپيك كاسپر پاسخ داده شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من و داداشم دو تا ویندوز جدا داریم
    من نورتون 2009 نصب کردم و اون همه چی الا نورتون!
    ولی هرچی که نصب کرده بعد از یه مدت عوضش کرده. nod, kasper, avg ولی هر کدوم یه جایی کم میاوردن. مثلا یکی آیدینش داستان داشت، یکی ویروس رو تشخیص نمیداد یا وقتی تشخیص میداد نمیتونست پاکش کنه، یکی کلا تمام فایلها رو بدون اجازه پاک میکرد.....
    البته نمیگم که نورتون خداست و هیچ ایرادی نداره. من کاملا با حرف Amin.M.1986 موافقم. هیچ کدوم کامل نیستن و نخواهند بود
    فقط باید یکی رو انتخاب کرد. مثلا کسی که اصلا زبان بلد نیست خوب نمیتونه با آنتی ویروسی که دائما سوال میکنه کنار بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •