از اینجا می تونید دانلود کنید:بقیه فایلها در لینک زیر هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از اینجا می تونید دانلود کنید:بقیه فایلها در لینک زیر هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیت دیفندر اینترنت سکوریتی 2009 را نصب کردم و چون از قبل آپدیت های قبلی را همون طور که آموزشش تو سایت هست جمع کرده بودم انتقال دادم و دوباره آپدیت کردم، بار اول حدود 3 مگابیت حجمش بیشتر نشد و آپ شد ولی الان که میخوام آپ کنم 23 مگ حجم داره! باید چی کار کرد؟
.................................................. ...............
چون نسخه های 2010 وارد بازار شده دیگه آپ دیت ها الاوه بر بروز رسانی دیتابیس های آنتی ویروس ورژن engine آنتی ویروز رو هم بروز می کنند ..این حجم اضافه ممکنه به همین دلیل باشه .......در ضمن ممکنه بسته هایی هم برای رفع مشکلات انتی ویروس و سازگاری بیشتر اون با ویندوز منتشر کنن که در صورت کم حجم بودن در UP DATE ها قرار داده می شن....
با سلام خدمت همه دوستان
من از total security 2010 استفاده میکنم ، در ابتدا همین مشگل شما عزیزان رو داشتم ، اما به طریقی که عرض میکنم اونو رفع کردم ، امیدوارم
که مشگل شما هم رفع بشه .
من تمام مراحل بالا رو که دوست عزیزمون Kortol فرمودند رو انجام دادم اما بعدش پیغام میداد که یک موردی در سیستم شما وجود دارد که به
سبب آن امنیت سیستمتون دارای اشکال هستش ، من دو بار سیستم رو اسکن کامل کردم اما درست نشد ،
بار سوم این کار رو کردم و درست شد ،
اگه چیز بدرد بخوری مثل کرک یا کیجن دارید اونو از روی سیستم بردارید و روی CD و یا فلش بریزید چون به این جور چیزها شدیدا گیر میده .
نرم افزار رو اجرا کنید بعد گزینه Anti virus رو بزنید ، سربرگ shield رو انتخاب کنید ، در صفحه مقابلتون گزینه protection level رو روی بالاترین
سطح یعنی Aggressive قرار بدین ، بعد از این کار گزینه Advanced Setting رو بزنید و در صفحه ی باز شده اون درجه بندی کنترل آنتی ویروس رو
روی Critical قرار بدید و OK کنید .
حالا در همین قسمت Anti virus سربرگ virus scan رو انتخاب کنید و در صفحه ی باز شده گزینه Deep system scan رو بزنید تا با حداکثر دقت
سیستم رو اسکن کنه ، بعد از این آنتی ویروس به هرچی گیر داد اون چیز رو از سیستم حذف کنید ، مال من اینجوری درست شد ، امیدوارم
مشگل شما هم حل بشه و ازش لذت ببرید .
موفق باشید .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
Last edited by amir.7; 12-02-2010 at 01:26.
با سلام به همه دوستان
من یه سئوال از اساتید محترم دارم
یکی از دوستان اینجانب که در زمینه مبحث آنتی ویروسها دارای اطلاعات نسبتا خوبی هست میگفت که ، قدرت ویروس یابی آنتی ویروسها از اینترنت
سکوریتی ها بیشتر هستش ، میگفت که در اینترنت سکوریتی بیشتر روی فایروال تمرکز شده و پکیج آنتی ویروسه اون به کاملی پکیج آنتی ویروس
تنها نیست و اگه میخوای از یک آنتی ویروس کامل و فایروال کامل استفاده کنی باید بجای اینترنت سکوریتی از مجموعه های توتال سکوریتی استفاده کنی .
میخواستم ببینم که این حرف درست هستش یا نه ، و اینکه تفاوت این سه مجموعه در چه چیزهایی است . ممنون
Last edited by amir.7; 12-02-2010 at 01:25.
خير چنين چيزي صحت نداره.اينترنت سكيوريتي كمپانيها نيز تركيبي است از آنتي ويروس بهمراه ساير ابزارهاي امنيتي ديگر.به اينصورت نيست كه در اينترنت سكيوريتي فقط بر روي فايروال تمركز شده باشه.
با سلام مجدد خدمت شما ، لطفا بفرمایید توتال سکوریتی چه تفاوتی با دو مورد فوق الذکر داره .
ممنون

سلام به نظر شما بین nod/kaspersky/bit defender کدوم بهتره؟وکدومشون سرعتو کمتر پایین میاره؟
دوستان یه سوال.
من BitDefender Antivirus 2010 رو نصب کردم. شنیدم واسه این آپدیت آفلاین داره. مثل نورتون!
درسته؟
اگه کسی اطلاعاتی داره یا سایتی واسه گرفتن پک آپدیت روزانه یا هفتگی ، ما رو هم بی خبر نگذاره!![]()
با سلام به شما دوست عزیز
من به اتفاق چند تا از دوستان از هر 3 تای اونا استفاده کردیم و بارها فلش های آلوده رو عمدا و فقط به قصد آزمایش به
سیستم هامون زدیم و بدون هر گونه تعصبی فقط تجربیات خودم رو عرض میکنم ، ضمنا من هر کدوم از اونها رو روی
سیستم خودم و به مدت 4 الی 5 ماه استفاده کردم
1- از لحاظ نظارت بر سیستم و قدرت میتونیم اینجوری رتبه بندی کنیم 1- بیت دیفندر 2- کاسپر 3- نود
2- از لحاظ سبکی و کمترین تاثیر بر سیستم اینجوری رتبه بندی میکنیم 1- نود 2- کاسپر 3- بیت دیفندر
3- و وقتی به اونها فرمان اسکن کردن رو میدیم به این ترتیب 1- بیت دیفندر 2- نود 3- کاسپر
با عرض معذزت از حضور اساتید محترم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)