تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 1004 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آره امروز از حدود های ساعت 4 شب قطع بود تا ساعت 12 ظهر که بعد وصل شدن هم وضعیت خوبی نداشت این قطع فیبر نوری هم شده قضیه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

256 مخابرات

تا بحال همچين پينگي نداشتم، بعد از قطعي چندروز پيش وضعيت كمي بهتر شده
    Last edited by urumchi; 15-06-2011 at 11:01.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان

برید به آدرس زیر رو اعتراض کنید، انتقاد کنید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان

برید به آدرس زیر رو اعتراض کنید، انتقاد کنید!

کد:

خب كه چي بشه؟ اعتراض به چي كنيم؟ مشكل قطعي كه حل شده.ايتنا كه يه خبرگزاري بيشتر نيست،بايد رفت به اصل كاري شكايت كرد نه به يك خبرگزاري كه كارش فقط اطلاع رساني هست

اگه كسي ميخواد اعتراض و شكايت كنه به همون صفحه شكايت سازمان بازرسي مخابرات ايران مراجعه كنه و فرم پر كنه. اميدوارم همه اين كارو بكنن تا شايد كمي با تذكرات و ... به مديران سوپر بي لياقت مخابرات اروميه وضعيت همه isp ها و در كل اينترنت كل استان كمي سر و سامان بگيره

کد:
    Last edited by urumchi; 15-06-2011 at 11:03.

5. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خب كه چي بشه؟ اعتراض به چي كنيم؟ مشكل قطعي كه حل شده.ايتنا كه يه خبرگزاري بيشتر نيست،بايد رفت به اصل كاري شكايت كرد نه به يك خبرگزاري كه كارش فقط اطلاع رساني هست

اگه كسي ميخواد اعتراض و شكايت كنه به همون صفحه شكايت سازمان بازرسي مخابرات ايران مراجعه كنه و فرم پر كنه. اميدوارم همه اين كارو بكنن تا شايد كمي با تذكرات و ... به مديران سوپر بي لياقت مخابرات اروميه وضعيت همه isp ها و در كل اينترنت كل استان كمي سر و سامان بگيره

کد:
    عزیز من که نگفتم اون فورم رو پر نکنند! من میگم هم اونو پر کنند هم اینجا اعتراض کنند! باید از هر فرصتی استفاده کرد!
    خبرنگار ها و خبرگذاری ها همیشه تاثیر گذار بوده وهستند، با دیدن این خبر ممکنه 5 نفر دیگه که تا حالا ساکت بودن اعتراض کنند و بگن اینترنتشون چقدر ناجور هست و باعث بشه صدای اعتراض بلند تر بشه!
    شاید، نماینده ای، وزیری، معاون وزیری، ... ببینه و فکر به حال ما بکنه!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عزیز من که نگفتم اون فورم رو پر نکنند! من میگم هم اونو پر کنند هم اینجا اعتراض کنند! باید از هر فرصتی استفاده کرد!
    خبرنگار ها و خبرگذاری ها همیشه تاثیر گذار بوده وهستند، با دیدن این خبر ممکنه 5 نفر دیگه که تا حالا ساکت بودن اعتراض کنند و بگن اینترنتشون چقدر ناجور هست و باعث بشه صدای اعتراض بلند تر بشه!
    شاید، نماینده ای، وزیری، معاون وزیری، ... ببینه و فکر به حال ما بکنه!
    منظورم اينه كه اعتراض در اون صفحه كه لينكش رو دادين به معناي اعتراض به قطعي چند روز پيش خواهد بود نه وضعيت بد اينترنت در آ.غ

اگه كسي واقعا ميخواد از اين وضعيت راحت بشيم بايد به مقامات ارشد مخابرات اعتراض بكنيم.

هيچ وزير و معاوني دلشون به حال ما نخواهد سوخت ميمونه نماينده هامون تو مجلس كه يه روز سر يه مساله اي ميشن علمدار مبارزه و يه روز هم اصلا صداشون در نمياد معلوم نيست دارن چيكار ميكنن.

بهر حال ميشه باهاشون تماس گرفت و اونهارو در جريان قرار داد به قول عادل فردوسي پور بالاخره اسفند ماه نزديكه!!!
    پ ن : اسفندماه انتخابات مجلس برگزار ميشه
    Last edited by urumchi; 15-06-2011 at 19:43.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نماینده مجلس ؟ دوست عزیز مشکل این نیست . مشکل از بالاییاست ! شما فکر میکنی این آخوندایی که تو مجلش نشس میدونن اینترنت چیه ؟ میدونن پینگ چیه ؟ از همین مدیر مکس نت گرفته تا وزیر اطلاعات یه مشت بی سواد ن...همن . من که چشم آب نمیخوره . پینگم 1 ماهه زیر 700 نیومده

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

256 مخابرات

تا بحال همچين پينگي نداشتم، بعد از قطعي چندروز پيش وضعيت كمي بهتر شده
    سلام

اقا برای گرفتن اشتراک از مخابرات در ارومیه باید به کجا مراجعه کنم (ادرس دقیق)

در ضمن برای گرفتن سرعت بالای 128 همین 256 که شما گرفتین چی لازمه (کارت دانشجویی )؟
    هزینش چقدر هست 256؟

با تشکر

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

خدارو شکر انگار آ.غ هم داره راه میفته

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

اقا برای گرفتن اشتراک از مخابرات در ارومیه باید به کجا مراجعه کنم (ادرس دقیق)

در ضمن برای گرفتن سرعت بالای 128 همین 256 که شما گرفتین چی لازمه (کارت دانشجویی )؟
    هزینش چقدر هست 256؟

با تشکر

سلام

1- تا جايي كه ميتوني از مخابرات نگير ، خط تلفن خونه من چون pcm بود مجبور شدم از مخابرات بگيرم اما اگه تصميمت رو گرفتي از مخابرات بگيري راهنماييت ميكنم. اينم بگم كه مخابرات اصلا ثبات نداره ممكنه يه روز بهت اساسي حال بده و پينگ و سرعت دانلودت خيلي خوب باشه ولي يه روز ديگه اعصابتو خرد كنه.

2- واسه خريد اكانت از مخابرات بايد بري به امور مشتركين مخابرات مركزي واقع در فلكه مخابرات

3- واسه گرفتن سرعت بالاي 128 هيچي نميخواد و تا 512 بدون نياز به هيچگونه مدركي Adsl داده ميشه + هزينه راه اندازي هم نداره

4 - در پست زير راجع به قيمتها مفصل و دقيق نوشتم و كلي اطلاعات هم راجع به اكانت مخابرات دادم حتما بخونش

کد:
    Last edited by urumchi; 15-06-2011 at 19:50.

12. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •