تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 99 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟
    اون درایو میزانیه که ویندوز 7 رزرو می کنه دست به اون نزن. پیشنهاد می کنم به ریکاوری هم دست نزنی که دچار مشکل می شی
    در مورد ریکاوری هم اگه سه چهار بار restore c: رو زدی و ارور داد باید full restore بکنی. اما من یه بار این مشکلو داشتم چند بار ریستور سی رو زدم و ارور داد و ریست شد اما بعد از چند بار درست شد
    Last edited by r_22009; 01-01-2010 at 19:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟

به اون درایو c دست نزن چون مربوط به خود سیستمه و در حالت hidden هست...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من عضو جدیدم ...
    من حدود یه ماهی هست که لپ تاپ SONY VAIO CW18NFX خریدم .
    راستش یادم رفت همون اول DVD Recovery درست کنم . الان بعد یه ماه کلی چیز میز ریختم روش یادم افتاد اینکارو بکنم .
    همه کاراشو از دفترچش خوندم و بلدم فقط یه سوال دارم و یه مشکل ...
    سوال :
    من که کلی بازی و برنامه و عکس و آهنگ ریختم رو لپ تاپم الان که میخوام recovery بسازم مشکلی که قاعدتا نباید پیش بیاد ؟؟ چون از رو پارتیشن مخفی recovery میخواد این کارو بکنه دیگه ؟؟

مشکل :
    من وارد قسمت ریکاوری گرفتن شدم و create recovery disk رو زدم و ...
    یه جا هست که دوتا گزینه گذاشته برای انتخاب نوع DVD که میخواد روش write کنه .
    یکیش اینه : create recovery disk(s) using 2 recordable DVD DL ...
    دومیشم اینه : creare recovery disk(s) using 4 recordable DVD

من دی وی دی معمولی خام داشتم و گزینه 2 رو زدم روی همون دی وی دی اول تا 24 % پر کرد بعد ارور داد گفت کامپیوتر رو ریستارت کن و دی وی دی نو بزار دوباره انجام بده .
    راستش من ترسیدم گفتم شاید جنس دی وی دیم خوب نبوده (datalife) .
    رفتم 3 تا دی وی دی 9 philips خریدم هرکدون 3 هزار تومن ... روی DVD هم نوشته DL یعنی عین همون گزینه اول .
    این دفعه این دی وی دی رو گزاشتم و گزینه اول رو زدم و لپ تاپ رو گذاشتم روی میز و بهش دست هم نزدم . طبق ذستور العمل هیچ برنامه ای رو هم باز نکردم . اینبار تا 34 % رفت و ارور داد و گفت recovery disk cant create .
    نمیدونم چی کار کنم که بدونه مشکل بتونم این ریکاوری رو بسازم ...
    کمکم کنید لطفا ....

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام
    من عضو جدیدم ...
    من حدود یه ماهی هست که لپ تاپ SONY VAIO CW18NFX خریدم .
    راستش یادم رفت همون اول DVD Recovery درست کنم . الان بعد یه ماه کلی چیز میز ریختم روش یادم افتاد اینکارو بکنم .
    همه کاراشو از دفترچش خوندم و بلدم فقط یه سوال دارم و یه مشکل ...
    سوال :
    من که کلی بازی و برنامه و عکس و آهنگ ریختم رو لپ تاپم الان که میخوام recovery بسازم مشکلی که قاعدتا نباید پیش بیاد ؟؟ چون از رو پارتیشن مخفی recovery میخواد این کارو بکنه دیگه ؟؟

مشکل :
    من وارد قسمت ریکاوری گرفتن شدم و create recovery disk رو زدم و ...
    یه جا هست که دوتا گزینه گذاشته برای انتخاب نوع DVD که میخواد روش write کنه .
    یکیش اینه : create recovery disk(s) using 2 recordable DVD DL ...
    دومیشم اینه : creare recovery disk(s) using 4 recordable DVD

من دی وی دی معمولی خام داشتم و گزینه 2 رو زدم روی همون دی وی دی اول تا 24 % پر کرد بعد ارور داد گفت کامپیوتر رو ریستارت کن و دی وی دی نو بزار دوباره انجام بده .
    راستش من ترسیدم گفتم شاید جنس دی وی دیم خوب نبوده (datalife) .
    رفتم 3 تا دی وی دی 9 philips خریدم هرکدون 3 هزار تومن ... روی DVD هم نوشته DL یعنی عین همون گزینه اول .
    این دفعه این دی وی دی رو گزاشتم و گزینه اول رو زدم و لپ تاپ رو گذاشتم روی میز و بهش دست هم نزدم . طبق ذستور العمل هیچ برنامه ای رو هم باز نکردم . اینبار تا 34 % رفت و ارور داد و گفت recovery disk cant create .
    نمیدونم چی کار کنم که بدونه مشکل بتونم این ریکاوری رو بسازم ...
    کمکم کنید لطفا ....
    سوال اول: از اون لحاظ که شما هر چی هم رو سیستمت بریزی فقط اطلاعات خود سونی می ره رو dvd.
    در مورد سوال دوم هم می شه متن کامل ارورش رو بزاری؟می تونه مشکل از ویندوز باشه. شما وقتی سیستمت بالا میاد و علامت VAIO رو نشون می ده، F10 رو بزن و restore c: رو بزن و یه دور درایو c رو ریکاوری کن (یعنی ویندوز رو از اول نصب می کنه و به درایوهای دیگه هم کاری نداره) بعد که ویندوز نصب شد یه دور دیگه امتحان کن احتمالا حله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوال اول: از اون لحاظ که شما هر چی هم رو سیستمت بریزی فقط اطلاعات خود سونی می ره رو dvd.
    در مورد سوال دوم هم می شه متن کامل ارورش رو بزاری؟می تونه مشکل از ویندوز باشه. شما وقتی سیستمت بالا میاد و علامت VAIO رو نشون می ده، F10 رو بزن و restore c: رو بزن و یه دور درایو c رو ریکاوری کن (یعنی ویندوز رو از اول نصب می کنه و به درایوهای دیگه هم کاری نداره) بعد که ویندوز نصب شد یه دور دیگه امتحان کن احتمالا حله
    من این کاری که شما گفتی رو اتفاقا انجام دادم ولی دوباره روی همون 24% ارور داد . یعنی درایو سی رو ریستور کردم و همه چی پاک شد و از اول ریخت .
    متن ارورش رو دقیق یادم نیست ولی کلیش این بود :
    ارور در هنگام ساخت ریکاوری . کامپیوتر رو ریستارت کن و با یک دی وی دی دیگه امتحان کن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مبارک باشه. در مورد back up گرفتن با نرم افزارهایی غیر از خود نرم افزار recovery hp ، کلا بی خیال شو. چون با هر نرم افزاری که می خوایی این کار رو بکنی وقتی وارد محیط Dos میشه هنگ می کنه. من همه راه ها رو امتحان کردم حتی عده ای می گفتند که شاید مشکل از هارد سیستم هستش (bad sector) ولی هارد سالم هستش.
    اون چیزی که تا حالا فهمیدم اینه که مشکل قطعا سخت افزلری نیست ولی ..........

ظاهرا هارد این لپ تاپ یه مشکلی به برنامه پاراگون داره
    من همین مدل رو که یکی از دوستام داشت گرفتم تا پارتیشن بندی کنم که با پاراگون نشد و بوت رو خراب میکرد و بعد هر بار مجبور مشدم فایل های بوت رو ReBuild کنم
    اما با برنامه Easeus Partition Manager مشکل حل شد

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این کاری که شما گفتی رو اتفاقا انجام دادم ولی دوباره روی همون 24% ارور داد . یعنی درایو سی رو ریستور کردم و همه چی پاک شد و از اول ریخت .
    متن ارورش رو دقیق یادم نیست ولی کلیش این بود :
    ارور در هنگام ساخت ریکاوری . کامپیوتر رو ریستارت کن و با یک دی وی دی دیگه امتحان کن ...

نه عزیز
    این روش نیازی به DVD نداره
    شما سیستم رو ریست کن
    سریع F10 رو بزن تا بره توی قسمتی که مربوط به ریکاوری کردنه
    یه گزینه داره به اسم Restore C وقتی این گزینه رو بزنه و تایید کنی از روی درایو ریکاوری ویندوز ارجینالت رو برمیگردونه
    دو تا نکته:
    1: موقعی که این کار رو می کنی DVD های بکاپ نباید توی دستگاهت باشه تا از روی هارد این عمل انجام بشه
    2: موقع Restore درایو C یه سوال مبنی بر اینکه "آیا میخوای سایز درایو C به حالت روز اول در بیاد؟" ازت میپرسه، در صورتی که سایز درایو هاتو تغییر دادی و درایوهای جدید ساختی مراقب این گزینه باش که تاییدش نکنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز
    این روش نیازی به DVD نداره
    شما سیستم رو ریست کن
    سریع F10 رو بزن تا بره توی قسمتی که مربوط به ریکاوری کردنه
    یه گزینه داره به اسم Restore C وقتی این گزینه رو بزنه و تایید کنی از روی درایو ریکاوری ویندوز ارجینالت رو برمیگردونه
    دو تا نکته:
    1: موقعی که این کار رو می کنی DVD های بکاپ نباید توی دستگاهت باشه تا از روی هارد این عمل انجام بشه
    2: موقع Restore درایو C یه سوال مبنی بر اینکه "آیا میخوای سایز درایو C به حالت روز اول در بیاد؟" ازت میپرسه، در صورتی که سایز درایو هاتو تغییر دادی و درایوهای جدید ساختی مراقب این گزینه باش که تاییدش نکنی
    دوست عزیز شما سوال منو ندیدی چیه .
    اینکاری که گفتی رو میدونم و بلدم یه بار هم انجام دادم .
    من میخوام دی وی دی ریکاوری بسازم واسه لپ تاپم واسه روز مبادا که وقتی هاردم کلا به مشکل برخورد ویندوز اورجینالش رو از دست ندم . ولی به مشکل میخورم . هرکاری میکنم موقع ساخت دی وی دی ارور میده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من میخوام دی وی دی ریکاوری بسازم واسه لپ تاپم واسه روز مبادا که وقتی هاردم کلا به مشکل برخورد ویندوز اورجینالش رو از دست ندم . ولی به مشکل میخورم . هرکاری میکنم موقع ساخت دی وی دی ارور میده .

لطفا ارور رو دقیق بنویس یا عکس بذار که بهتره...

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

4

پیشنهاد: حالا که میتونی از رو هارد ویندوز اوربجینالت رو برگردونی، یک بار این کار رو بکن
    بعد از ویندوز خام و ارجینالت با برنامه Acronis True Image Home 2010 یه بکاپ از درایو C بگیر
    این روش بسیار بهتره، جون دیگه به مشکل نمیخوری، نتیجه کار یکیه اما سرعت برگردوندن درایور c به حالت اولیه چندین برابر بالاتر از ریکاوری خود سیستم هست (ریکاوری خود سیستم 2 ساعت، اما آکرونیس 20 دقیقه!)

از اینجا دانلود کن CD بوت این برنامه رو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •