سلام من می خواستم بدونم که وقتی میگن نوت بوک با سی پی یو 2.4 و می گن برای بازی هست میشه بازی هایی که مثلا حداقل سی پی یویی که باید داشته باشه 3.0 هست رو میشه روش اجرا کرد ؟ ها ای یعنی چه
لطفا قشنگ خر فهم کنید متشکر
سلام من می خواستم بدونم که وقتی میگن نوت بوک با سی پی یو 2.4 و می گن برای بازی هست میشه بازی هایی که مثلا حداقل سی پی یویی که باید داشته باشه 3.0 هست رو میشه روش اجرا کرد ؟ ها ای یعنی چه
لطفا قشنگ خر فهم کنید متشکر
ممنون دوست عزیز و کار من هم ارتباطی با خرید و فروش هیچ کالایی ندارد فقط چون تا بحال چندین بار لپ تاپ عوض کرده ام در محیط کار و برای کار هم همیشه لپ تاپ در اختیارم بوده چیزهای کمی که فهیمیده ام را به اشتراک می گذارم. اینجا هم ما شاگردی می کنیم رفیق در مورد تکنولوژی Xbrite هم فرمایش شما نادرست نیست اما دقیقاً مشابه تبلیغاتی است که سونی می کند. اما در عمل اینگونه نیست و اگر به ریویو ها نگاهی بیاندازید می بینید که معمولاً به Xbrite بودن امتیاز ویژه ای نمی دهند. دلیلش هم مشخص است. من الان به یک لپ تاپ برای میز اتاقم احتیاج دارم و می خواهم با آن فیلم تماشا کنم. اما سونی با همه تکنولوژی که حرفش را می زند LCD هایش کم نور هستند...ضمناً اضافه کردن backlight تنها نور سفید نیست... در مورد زاویه دید هم باز الان لپ تاپ هایی هستند که اینهمه تکنولوژی را به خود نبسته اند اما زاویه دید بسیار خوبی هم دارند و از طرفی نباید فراموش کنیم که قرار نیست لپ تاپ تلویزیون منزل باشد و معمولاً یک نفر از لپ تاپ استفاده می کند و او هم پشت آن می نشیند نه بالا یا پایین لپ تاپ. یعنی نباید به چیزهایی که خیلی هم باارزش نیستند امتیاز زیادی بدهیم... در مورد خرید از امارات هم ممنون چون اطلاعاتی که دادید واقعاً به دردم می خورد و پس فردا دبی هستم. مثلاً اصلاً اطلاع نداشتم که آیا چانه زدن هم فایده دارد یا نه و اینکه می شود اشانتیون هم خواست و... فقط دوستی به من گفت که حداکثر 50 هزار تومان برای وارد کردن لپ تاپ می گیرند و حالا شما مشکل را پیچیده تر می دانید. یعنی واقعاً اینقدر عجیب است که یک نفر لپ تاپ شخصیش را در سفر همراه داشته باشد؟ من جعبه و همه چیز را هم باز می کنم و می خواهم ادعا کنم این لپ تاپ شخصی بنده است که باید در هر سفری همراهم باشد...باز هم مشکلی دارد؟! ...راستی می خواهم از العین خرید کنم. جای بهتری را پیشنهاد نمی کنید؟
Last edited by JiNi; 06-06-2008 at 02:39.
????????????????????????
دوستان لطفا" راهنمایی کنید برای کارهای گرافیگی میخوام
مهم - مهم - مهم
از دوستان کسی هست که از فروشگاه erayan.com خرید کرده باشه؟
می خوام یه نوت بوک سفارش بدم!
لطفا پاسخ بدید.
کاش دوستان صفحه های قبلی رو یه نگاه مینداختن این سوالات تکراری
دل 1520 اینسپریون
core 2 due 2.2 4mb
2 gig ram
160 gig
g-force 8600
webcam + bt
1180
گرافیک از این بالاتر هم نداریم برای لپ تاپ cpu هم خیلی قویه !!
دیگه تو هیچ کاری کم نمیاری .مگه اینکه بخوای آپولو هوا کنی
والا از این فروشگاه ها زیاد سبز شده میرن از مغازه یه ریفر بیش میخرن تا پول رو نگیرن نمیدن بعد میبینی چه کلاهی سرت رفته !!
باید یه فروشگاه اینترنی یه جای ثابتی مثل دفتر یا فروشگاه داشته باشه
فقط دل !!
توشیبا ریفربیشش زیاد شده توصیه من "نخرید مگر با نظارت یک متخصص"![]()
Last edited by hossein_dig; 06-06-2008 at 11:02.
نه اگه کارتن نیاری کاری باهات ندارن
ما 3 تا اچ پی خفن و یک اپل رو اینجور وارد کردیم
داخل کیف لپ تاپ و با وسایل بدون کارتن اصطلاحا مسافری میگن
آقا من هم بی خیال شدم از سایت شرکت ها خرید کنم حالا یک لپ تاپ برام پیشنهاد کنید با این شرایط:
قیمتش مهم نیست
می خوام تا چند سال (3-4 سال) سریع باقی بمونه(یعنی مثلا 2 سال دیگه یه نرم افزاری نیاد که نشه با این اجرا کرد)
برای کار های گرافیکی و بازی هم مناسب باشه
مانیتور 15 باشه
وزن دیگه حداکتر زیر 3 کیلو باشه
متشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)