بابا پس اين فلش كردن گوشيهاي uiq3 چي شد ؟
واقعا كسي بلد نيست؟
بابا پس اين فلش كردن گوشيهاي uiq3 چي شد ؟
واقعا كسي بلد نيست؟
Last edited by ajhdar; 13-06-2008 at 12:30.
سلام
آقا لطف کنید این پستهای اضافه رو پاک کنید که آگه یکی جدید اومد بخونه گیجو ویج نشه !
ما که با هیچ کدومشون مشکل نداشتیم
افزایش صدا رو هم تست نکردم چون واسم زیاد مهم نبود
اپدیت که کنی صداش زیاد میشه ولی چه فایده وقتی صداش زیله
شاد باشید
سوال مهم؟؟؟؟؟؟
این فایلها رو در چه مسیری باید کپی کرد؟ مسیرو بگین هیچی مشخص نیست؟؟؟؟؟؟
بچه ها icon ها تغییر کرد بجزباطری و سیگنال شبکه کلا منوی بالایی گوشی رومیشه آیکون هاشو عوض کرد؟
من m600 رو با 3.1++xs فلش كردم ولي گوشي هيچ فرقي نكرد و همونطور بالا نمياد و هي ري استارت ميشه.
من از اين فايل استفاده كردم و حجمش هم حدودا 54mb است.
كسي در اين مورد اطلاعاتي نداره ؟؟؟
M600i_DPY_Generic_World1_CDA162011-1_R6A13.zip
شما باید این فایلها رو در پشه resource درایو C کپی کنید.
دوستان لطف کنن تمامی مباحث مربوط به فلش گوشیشون و اپدیتش و مشکلات دیگش که ربطی به هک نداره رو توی کلوپ گوشیشون مطرح کنن. تا جواب بگیرن.اینجا جواب داده نمیشه.
از این به بعد تمامی پستهای نا مرتبط به این تاپیک پاک میشه.
با تشکر
ببخشید میشه بگین این هک افزایش صدا چی شد گوشی من p1 ه نصبش کنم میشه پستش رو برام بزارید با روش نصبش ممنون
با عرض پوزش
من جايي مخصوص فلش نديدم و در صفحات قبل هم در اين مورد كلي بحث شده بود چون اين مشكل ناشي از ريختن هك صدا بود و براي دوستان ديگر هم مشكل ساز شده بود.
در ضمن براي يك سري آدم كه ادعا ميكنن كار هك انجام ميدن و خبره اند و... زشته كه تا تقي به توقي ميخوره بگن (( برو بيرون بده برات فلش كنن )) تازه دم هر مغازهاي هم كه ميگي ((m600 )) ميگه (( برنامش رو ندارم ميخواي بزار تا برات دانلود كنم )) !!!!
پس چطوره كه اونا ميتونن دانلود كنن ولي ما .....
Last edited by ajhdar; 14-06-2008 at 00:08.
ظاهرا اون هک مشکل داشته.بهتره شما هم بی خیالش بشین فعلا.
[QUOTE=ajhdar;2514398][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)