تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 209 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستیم یک موتور 125CC بگیریم ، برای همین از شما مشاوره برای خرید میخواستم .
    ماشالله توی بازار اینقدر نام موتور سیکلت ها زیاد شده که آدم نمی دونه چی باید بگیره و چی خوبه !!!
    دو سه مدل رو بهم معرفی کردن ، میخواستم بدونم به نظر شما کدوم بهتره ؟
    1-احسان
    2-تیزکار
    3-ساوین
    4-مدل سایر
    این از سوال اول ، و امام سوال دوم اینه که :

طریقه صحیح آب بندی رو چطور می دونید ؟
    آخه بعضی ها میگن اولش باید خیلی یواش بری !
    بعضی ها میگن تا میتونی گازش بده !
    حالا نظر شما چیه ؟

با تشکر ، منتظرم
    بستگی به هزینه شما داره . من سوزوکی 125 رو پیشنهاد می کنم در تیپ نیکد-بایک مشابه سی.جی 125

2. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

طریقه صحیح آب بندی رو چطور می دونید ؟
    آخه بعضی ها میگن اولش باید خیلی یواش بری !
    بعضی ها میگن تا میتونی گازش بده !
    حالا نظر شما چیه ؟

با تشکر ، منتظرم
    تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در مورد آبنبدی باید عرض کنم یکی بحث عوض کردن روغن هست ودیگری گاز دادن.
    در مورد روغن عوض کردن شما به محض اینکه موتور رو خریدی در اولین فرصت روغنش رو عوض کن و بار دوم روی کیلومتر 300 و بار سوم کیلومتر 600 و بار چهارم روی کیلومتر 1000 و بعد از اون هر 1000 تا عوض کن تا همیشه انجین سالمی داشته باشی.
    و اما در مورد گاز دادن ،شما توی دنده یک و دو به موتور فشار نیار، یعنی نه دنده مرده بهش بده و نه خیلی گاز بده ولی توی دنده سه و بیشتر از اون، گاز دادن موردی نداره،این روش را سعی کن حتما تا 1000 تا رعایت کنی چون بهترین نحوه آب نبدی موتور بستگی به همون 1000 کیلومتر اولیه داره.

4. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان امروز نمایندگی باجاج بودم و طی صحبت هایی که با مدیر فروشگاه انجام دادم خبر از این داد که پالس 200 دیگه تولید نمیشه و وارداتی که خود ایران هم از این موتور کرده تا اسفند همه رو وارد بازار می کنه یعنی به عبارتی توی سال جدید دیگه خبری از پالس 200 صفر نخواهد بود.
    در مورد واردات پالس 220 هم گفت که انشالله اول سال جدید وارد بازار میشه ولی چیزی در مورد قیمتش نگفت ولی این نکته رو عرض کرد که پالس 220 بر خلاف مدل های 200 و 180 خود انژکتوری هستش.
    در مورد نینجا 250هم گفت که اونم اول سال جدید روونه بازار میشه و با قیمت حدودی بین 10 تا 12 تومن خواهد داشت که بنده فکر کنم همون 12 قیمت گذاری میشه.
    در مورد موتور تریل کاوازاکی 250 کا ال ایکس هم گفت که اونم احتمالا اول سال جدید وارد بازار میشه و قیمتی حدودی برابر با 8 تا 10 تومن خواهد داشت.
    و اما یه مطلب خیلی جالب:
    موتور پالس 180 مدل پره ای چراغ گرد میدونید چند بود؟؟؟؟2650000!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بدلیل اینکه دیگه صفرش پیدا نمیشه و به ندرت شما میتونی گیر بیاری.البته خود کشور هند تقریبا دو سالی میشه که این موتور رو تولید نمیکنه و تو این مدت هرچی وارد بازار میشد مربوط به واردات قبل بوده.

6. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان

چه نوع م.تور هایی رو میشه بدون گواهینامه سوار شد ؟ چند سی سی ؟

ارزانترین موتور بدون گواهینامه حدودا چند قیمته ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

چه نوع م.تور هایی رو میشه بدون گواهینامه سوار شد ؟ چند سی سی ؟

ارزانترین موتور بدون گواهینامه حدودا چند قیمته ؟
    با تشکر
    حتی دوچرخه هم نیاز به گواهینامه داره . از دید قانون تردد کلیه وسایل نقلیه موتوری نیاز به گواهینامه داره . ولی خب به موتورهای 70 سی.سی و اسکوترهای دنده اتوماتیک و ... کسی کاری نداره .
    بستگی هم به سن و سال شما داره . مثلا اگر کمتر از 18 سال دارید یک طرح آف-رود 90 سی.سی می تونید بخرید یا مشابه براوو - پیشرو 70 - فکر کنم پیشرو حدود 300 تومانه زیاد با موتورهای طرح هندا 125 فرق قیمتی نداره

9. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

حتی دوچرخه هم نیاز به گواهینامه داره . از دید قانون تردد کلیه وسایل نقلیه موتوری نیاز به گواهینامه داره . ولی خب به موتورهای 70 سی.سی و اسکوترهای دنده اتوماتیک و ... کسی کاری نداره .
    بستگی هم به سن و سال شما داره . مثلا اگر کمتر از 18 سال دارید یک طرح آف-رود 90 سی.سی می تونید بخرید یا مشابه براوو - پیشرو 70 - فکر کنم پیشرو حدود 300 تومانه زیاد با موتورهای طرح هندا 125 فرق قیمتی نداره
    5ماهه دیگه گواهینامه می گیرم

ولی به خاطر کارهایی که در طول روز انجام میدم نیاز به موتور دارم
    بابام سخت مخالفه میگه ماشین رو بردار و ببر ولی موتور نگیر (نمیدونم به خاطر چی)
    ولی من حداقل باید روزی 6 الی 7 جا در نقاط دور از هم برم که با ماشین و ... پدر ادم در میاد
    این افرود که میگی بیشتر توضیح میدی ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

5ماهه دیگه گواهینامه می گیرم

ولی به خاطر کارهایی که در طول روز انجام میدم نیاز به موتور دارم
    بابام سخت مخالفه میگه ماشین رو بردار و ببر ولی موتور نگیر (نمیدونم به خاطر چی)
    ولی من حداقل باید روزی 6 الی 7 جا در نقاط دور از هم برم که با ماشین و ... پدر ادم در میاد
    این افرود که میگی بیشتر توضیح میدی ؟
    با تشکر
    این موتور تو تصویر زیر 90 سی.سی اش هست با کمی تفاوت مشابه 70 می مونه

12. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    کسی میدونه چرا پولسار 220 معمولی نسبت به 220 انژکتوری دارای شتاب و سرعت بیشتری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حالی که 220 انژکتوری دارای قیمت گرانتری می باشد و بنظر میرسد می بایست سریعتر از معمولی آن باشد!!!!

Last edited by yosofweb; 29-09-2009 at 14:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام
    کسی میدونه چرا پولسار 220 معمولی نسبت به 220 انژکتوری دارای شتاب و سرعت بیشتری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حالی که 220 انژکتوری دارای قیمت گرانتری می باشد و بنظر میرسد می بایست سریعتر از معمولی آن باشد!!!!

این عکس رو از کجا آوردی؟منبعش معتبره؟
    بخاطر اینکه این مشخصاتی که در مورد بولسار 220 انژکتور نوشته با نمونه 200 یکیه.تازه در بعضی موارد 200 برتری داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این عکس رو از کجا آوردی؟منبعش معتبره؟
    بخاطر اینکه این مشخصاتی که در مورد بولسار 220 انژکتور نوشته با نمونه 200 یکیه.تازه در بعضی موارد 200 برتری داره.
    در لینک زیر نیز که یک منبع معتبر می باشد نیز می توانید ببینید که مدل انژکتوری از معمولی آن ضعیفتر می باشد و قدرت انژکتوری نیز یک اسب بخار کمتر از معمولی آن می باشد و همچنین حداکثر سرعت آن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •