بله من فراموش کردم بگم خدمتتون دکتر همین نظر شما رو داشته ولی فقط نگرانی ایشون از اثرات کورتون هست که گویا با این تفاصیل بهترهست که این داروروتا بهبودی کامل بهتر هست .
البته من به ایشون گفتم که این دفعه که رفت دکتر قرصشو بگیره .
مرسی
بله من فراموش کردم بگم خدمتتون دکتر همین نظر شما رو داشته ولی فقط نگرانی ایشون از اثرات کورتون هست که گویا با این تفاصیل بهترهست که این داروروتا بهبودی کامل بهتر هست .
البته من به ایشون گفتم که این دفعه که رفت دکتر قرصشو بگیره .
مرسی
آیا داروی متادون با فلوکستین تداخل داره؟
این دارو همون سیپروهپتادین خودمونه
کاربرد علمیش در کنتر رنیت آلرژیک (آلرژی فصلی با آبریزش بینی) است اما در درمان سردرد کلاستر، میگرن، کهیر، اسکیزوفرنی بکار میره. ولی در ایران ماها بیشتر واسه افزایش اشتها میدیمش.
موفق باشید
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
بله
استفاده ایندو با هم میتواند باعث افزایش QTc در نوار قلب و ایجاد مشلات قلبی شود، همچنین فلوکستین ممکنه متابولیسم متادون رو کاهش بده. یعنی متادون دیرتر از بدن خارج میشه که البته اثبات نشده.
اگر اسرار به استفاده همزمان هست، توصیه میکنم در صورت بروز تپش قلب، درد قلبی، تاری دید حتما پزشکتان را در جریان بگذارید
موفق باشید
در مورد لوسیون بتامتازون ممنون میشم توضیح بدید
برای چه مواردی به کار میبره و عوارضش چیه ؟
بتامتازون یک کورتیکواستروئید است که برای اثرات ضدالتهاب بکار میرود.
موارد مصرف اون در بیماریهای پسوریازیس و برخی درماتیتهای پوستی (التهاب پوست) است.
موفق باشید
عواضش چیه ؟ چون از وقتی زدم کلی جوش قرمز در اطراف مو و گوشام بوجود اومده
سلام
کاربرد و موارد مصرف زاندروکس xandrox
و
ecophan
[QUOTE=Greedy;6846916]عواضش چیه ؟ چون از وقتی زدم کلی جوش قرمز در اطراف مو و گوشام بوجود اومده[/QUOT
عوارض اون: ایجاد التهاب، سوختگی، خشکی پوست، خارش، پاپولهای پوستی، آتروفی پوست است.
زاندروکس همون ماینوکسیدیل هستش که در حال حاضر برای درمان ریزش مو استفاده میشه.
اسوفان (Ecophane) هم یه شامپوی تقویتی ضد ریزش مو هست.
در کل ایندو برای درمان ریزش مو داده میشن.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)