تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 905 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفته ایشون درسته که میگن زور رو موتوره ولی این زور هیچ اشکالی واسش نداره!
    ضمن اینکه واسه لنت ترمزت خوبه و کلا سیستم ترمزت دیرتر مستهلک میشه.
    اگه یخورده اطلاعات اتومکانیک داشته باشی میدونیم که از موقعی که پاتو از گاز ورمیداری و کلاچ رو نگرفتی خودرو هیچ سوختی مصرف نمیکنه هیچ سوختی.اما اگه بدون اینکه پات رو گاز باشه اما خلاص کنی(کلاچ بگیری) خودرو سوخت مصرف میکنه
    بگرد چراشو پیدا کن نمیدونستی خودم میام میگم
    میشه دلیل این رو توضیح بدین؟
    یعنی شما میگین، توی یه شیب ملایم، اگه من ماشین رو همینجوری خلاص کنم تا بیاد پایین بیشتر سوخت مصرف میکنه تا وقتی که فرضا بزارم رو دنده 4؟
    البته ما در این مورد بحث زیاد کردیم، تنها نتیجه قطعی که گرفتیم این بود که برای سیستم ترمز بده و ممکنه چوب شه و این حرفها...
    Last edited by D r i v e r; 11-06-2011 at 23:27. دليل: sادیت کردن پست نقل قول شده

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

میشه دلیل این رو توضیح بدین؟
    یعنی شما میگین، توی یه شیب ملایم، اگه من ماشین رو همینجوری خلاص کنم تا بیاد پایین بیشتر سوخت مصرف میکنه تا وقتی که فرضا بزارم رو دنده 4؟
    البته ما در این مورد بحث زیاد کردیم، تنها نتیجه قطعی که گرفتیم این بود که برای سیستم ترمز بده و ممکنه چوب شه و این حرفها...
    در صورتی که دنده خلاص باشه یا کلاچ گرفته باشین موتور مجبوره خودشو روشن نگه داره و با دور 0.8 روشن بمونه(اونم به تنهایی و با مصرف کمی سوخت) و این یعنی باز مصرف سوخت فقط برای روشن نگه داشتن موتور خودرو
    ...
    اما وقتی در سراشیبی ماشین رو دنده باشه اون موتور خودرو از گشتاوری که از چرخ ها به موتور میرسه برای روشن نگه داشتن خودش و بالا پایین رفتم پیستون استفاده میکنه و هیچ سوختی توسط انژکتورها پاشیده نمیشه و این یعنی مصرف سوخت در این حالت صفر است!!!!!!!!!!!!!

به همین خاطر هستش که قبل رسیدن به سرعت گیر (خودم) کلاچ نمیگیرم ولی پامو کامل از رو گاز ورمیدارم تا رسیدن نزدیک سرعت گیر دنده عوض میکنم و میدونم که مثلا با سرعت 100 یا 120 با دنده 5 تا رسیدن به سرعت گیر هیچ سوختی مصرف نمیشه

ضمن اینکه برای سیستم ترمز هم خوبه ماشین هم هیچ فشاری رو تحمل نمیکنه شما حساب کنید ماشین اون همه وزن خودش + وزن مسافرارو با اون شتاب شدیدی که موقع شروع حرکت در دنده 1 و 2 و 3 بهش میدین رو تحمل میکنه و هیچیش نمیشه در حالت توقف یا سراشیبی هم دقیقا همینطوره بلکه فشار کمتر از لحظه شروع حرکت رو تحمل میکنه ولی بصورت معکوس!!!

باز هم اگه فکر میکنید اشتباه میگم حتما بگین که دوباره برم تحقیق ولی من مطمئنم
    آقای total_overdose هم اگه اشکالی هستش بگن

3. 3 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    شما لطف داری دوست عزیزarashlolos
    راسیتش خودم با شما هم نظر هستم اما اینکه در عمل هم اینطور باشه فکر نمیکنم! این رو میشه از رویه صدایه موتور هم فهمید به طور کم البته! وقتی که احتراقی تو موتور انجام نشه صدای حرکت موتور فرق میکنه.
    در کل این موضوع که کلاچ رو بگیریم از نظر من اشتباه است مگر در ایست!
    به چند دلیل:
    1.خود نیرویه پایین اورنده دور موتور باعث میشه قدرت ترمز گیری بالاتر بره!
    2.اصطحلاک صفحه کلاچ میره بالا.این رو خودم دیدم کسایی که تو رانندگیشون زیاد پاشون با کلاچ درگیره زودتر نیاز به تعویض دیسک و صفحه پیدا میکنن!
    3.خستگی بیشتر پا و...
    از طرفی اگر شما یه خودرو دنده اتومات رو در نظر بگیرین
    اگر این عمل درست بود در یه گیرباکس اتومات مناسب این المان عمل میشد و در موقع کم کردن سرعت یا ترمز خودرو در حالت خلاصی موقت میرفت ولی اگه تجربه داشته باشین با ماشین اتومات هیچ وقت اینطور نیست!
    Last edited by total_overdose; 12-06-2011 at 00:19.

5. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام
    شما لطف داری دوست عزیزarashlolos
    راسیتش خودم با شما هم نظر هستم اما اینکه در عمل هم اینطور باشه فکر نمیکنم! این رو میشه از رویه صدایه موتور هم فهمید به طور کم البته! وقتی که احتراقی تو موتور انجام نشه صدای حرکت موتور فرق میکنه.
    منم با نظر arashlolos موافقم !
    به نظرم صدای موتور خودروی در حال حرکت معیار خوبی واسه میزان احتراق موتور نیست !

7. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

ماشين 405 injector
    مشكل : وقتي گاز زياد ميدم احتراق مياد پشت منيفولد هوا ( يعني اول شعله از دريچه گاز ميزنه بيرون بايه صداي داغون بعد موتور شروع ميكنه به دور گفتن )

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ماشين 405 injector
    مشكل : وقتي گاز زياد ميدم احتراق مياد پشت منيفولد هوا ( يعني اول شعله از دريچه گاز ميزنه بيرون بايه صداي داغون بعد موتور شروع ميكنه به دور گفتن )
    این که خیلی خوبه!!!
    ببین میتونی یکاری کنی وقتی گاز میدی از دودکش ماشین آتش بزنه بیرون؟
    خیلی کلاس داره

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

منم با نظر arashlolos موافقم !
    به نظرم صدای موتور خودروی در حال حرکت معیار خوبی واسه میزان احتراق موتور نیست !
    دوست عزیز این سوال با یه برهان خلف قابل حله!
    اگه که در سرازیری ماشین تو دنده باشه و ماشین بخاطر شیب پایین بیاد و بخوایم نتیجه بگیریم که بنزین به احتراق نمیرسه پس موتور مثل این هست که خاموشه!
    حالا شما تو شیب یه لحظه کلاچ بگیر پس باید دور موتور بیاد رو صفر که نمیاد و فرضمون اشتباهه

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

سرازيرويو دنده رو ول كنين جون من
    بياين بگين من چي كاركنم هرچي سنسور داشتم سوخت انقد آتيش بهش خورد
    سنسور اكسيژنم تركيد و ...

راستي يه سوال ديگه يه ----- بعد سنسور اكسيژن هست كه پشت شل گير چرخ جلو سمت راننده قرار ميكيره كارش چيه ۀ

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

راستي يه سوال ديگه يه ----- بعد سنسور اكسيژن هست كه پشت شل گير چرخ جلو سمت راننده قرار ميكيره كارش چيه ۀ
    سلام
    دوست عزیز شما مشکلتون با راهنمایی های ما حل نمیشه! ماشین رو ببر پیش یک مکانیک وارد!
    در کل بنظر من الان احتراق بد صورت میگیره تو سیلندراتون! پاشش سوزن انژکتورها ممکنه بیش از حد باشه و یا نسبت ورودی هوا از منیوفیلد ورودی کم هست !
    چون وقتی نسبت هوا به بنزین مناسب باشه و فشردگی اعمال بشه احتراق مناسب صورت میگیره!
    شمع ها و سوزن انژکتورها وایرهات رو چک کن!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز این سوال با یه برهان خلف قابل حله!
    اگه که در سرازیری ماشین تو دنده باشه و ماشین بخاطر شیب پایین بیاد و بخوایم نتیجه بگیریم که بنزین به احتراق نمیرسه پس موتور مثل این هست که خاموشه!
    حالا شما تو شیب یه لحظه کلاچ بگیر پس باید دور موتور بیاد رو صفر که نمیاد و فرضمون اشتباهه
    داداش مخلصیم
    فکر کنم برهانت ناخلف باشه
    چون مهندسا بیکار نمیشینن خودشونو محدود کنن و ...
    اینی که گفته بودم خودم از یه مهندس اتومکانیک تو فنی حرفه ای شنیدم ضمن اینکه احتمالا یه جای دیگه هم شنیده باشم خودم به شخصه مطمئنم اینطوریه
    تو پستای قبلی هم توضیح داده بود
    شما خودتونو بزار جای طراح و مهندس ساخت خودرو(موتور خودرو) خوب یکی از اهداف کاهش سوخته.سوخت هم کارش فقط و فقط در درجه اول حرکت دادن خودرو هستش در صورتی که نیاز به حرکت باشه یعنی خودش نره(شیب)
    پس همه کارارو انجام میدی اما به اینم فکر میکنی که وقتی ماشین در شیب قرار داره و راننده تمایل به افزایش سرعت با سوخت نداره(یعنی پاش رو گاز نیست) پس چرا باید سوخت الکی مصرف شه باید یه فکری کرد به این.
    مشخصه که با سیستم کامپیوتری خودرو به راحتی این مشکل حل میشه
    موتور ماشین از نیروی چرخ استفاده میکنه تا دور ماشین به مثلا کمتر از 1000 دور در دقیقه برسه اونوقته که کامپیوتر دستور میده مقداری سوخت پاشیده بشه تا دور موتور کمتر نشه و موتور خاموش نشه
    الزاما در سراشیبی نیس و زمانی که مثلا با سرعت 100 میخوای برسی به سرعت گیرم این اتفاق میوفته
    اما وقتی خلاص میکنی با توجه به برنامه ای که به پردازنده ماشین داده شده با رسیدن دور به 1000 (دنده خلاص) اما سرعت خودرو همچنان دوروبر 100 ، سوخت پاشیده میشه تا دور کمتر از 1000 یا 800 دور نشه و خودرو خاموش نشه

ببخشین من کلا زیادی فنی هستم تو زندگی تو کار و همه چی
    کلا زندگیم بر پایه فیزیک ایناست و مکانیک
    اینجام زیادی فنی شد
    حتما اشتباهی هستش بگین
    ناراحت نمیشم

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

فکر کنم یه دیاگ به راحتی مشکلتو بگه
    چرا نمیبری مکانیک ببینه هاان چرااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •