گوشی من شماره هاش سمت چپه و کاملا هم اصله! چون از نمایندگی اصلی نوکیا تو دبی گرفتم.
گوشی من شماره هاش سمت چپه و کاملا هم اصله! چون از نمایندگی اصلی نوکیا تو دبی گرفتم.
گوشي مشكي من هم همينطور هستش و اصل هم هست
به نظر من هم اين براي راحت تر كار كردن وبهتر ديدن بايد باشه ...
آخه من هر جا ازش عكس ديدم اينطور بوده ... حتي سايت نوكيا و يا سايتهاي وابسته...
اين دليل خوبي نيست...
82 های چینی کاملا از ریخت و قیافشون معلومه که چینی اند . پس نگران نباشید
سلام.من هم میخواستم N82 بگیرم.خواستم از دوستانی که دارند بپرسم که کیفیت صفحه اش چه طوره؟؟
در ضمن اگه شما بین U900 samsung و N82 nokia شک داشتین کدوم رو انتخاب میکردین و چرا؟؟
یه سوال دیگه: با توجه به تفاوت قیمت شدید (در سایت ها) بین گارانتی اصلی واین گارانتی های متفرقه آیا ارزش این همه پول اضافه دادن رو داره که با گارانتی بگیرم یا نه؟؟(چرا؟؟)
درود
كيفيتش خوبه اما نه اونقدر كه بايد. مثلا در مقابل w580 انصافا خيلي كم مياره
من شخصا فك ميكنم اگر دنبال نصب برنامه و از اينجور چيزا هستي و دردسر نميخاي دنبال سامسونگ نري بهتره .
اصولا نه
به هر حال ممعمولش اينه كه گوشي طوريش نميشه اما اگه ميخاي مطمئن باشي و از طرفي شانس خوبي هم نداري ممكنه ضرر نكني
الان کسی قیمتش رو داره؟( با و بدون گارانتی و همچنین مشکی و رنگ دیگش رو؟؟؟)
قيمتش ديروز گچساران:
نقره اي:440 (بدون گارانتي)
مشكي:475 (بدون گارانتي)
مشكي:495 (با گارانتي ارس)-->ديجي كالا
470 تا 475 نقره اي بدون گارانتي
530 نقره اي با گارانتي اتصالات
485 تا 495 مشكي بدون گارانتي
منبع قيمت : پاساژ علاالدين
سلام دوستان.
من بالاخره می خوام یه N82 مشکی بگیرم ولی خودم تو شهرستانم.
1)خواستم از شما بپرسم در تهران مطمئن ترین جاها برای خرید کجا هستند؟
2)در ضمن خواستم ببینم آیا خرید از دیجی کالا مطمئن هست یا نه؟چون من شنیدم فروشگاه خوبی است
(از نظر آکبند بودن و گارانتی و قاب فابریک و ...چون شنیدم جعبه N82 مشکی هم مشکی است ولی بعضیا قاب نقره ای رو عوض میکنن مشکی میذارن!!!) یعنی از همه نظر مطمئنه ؟
3)اونایی که N82 دارن لطفا در این مورد منو راهنمایی کنن که گوشی تقلبی یا دستکاری شده بهم نندازن![]()
Last edited by redevil6990; 29-06-2008 at 13:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)