نه،منظورم از ناقص دانلود شدن گم شدن یه سری پکت های فایل rar در طی پروسه دانلود هستش.
چون معمولا اگه خود فایل اصلی روی سرور بدون مشکل باشه،با دوباره دانلود کردن،مشکل حل میشه.
نه،منظورم از ناقص دانلود شدن گم شدن یه سری پکت های فایل rar در طی پروسه دانلود هستش.
چون معمولا اگه خود فایل اصلی روی سرور بدون مشکل باشه،با دوباره دانلود کردن،مشکل حل میشه.
من یه فیلم دانلود کردم
منتها روش دوبله هست
چجوری میتونم دوبلشو بر دارم؟
سلام . من Saw 6 (IV)[2009]DvDrip-aXXo رو ( تارنتش رو ) دانلود کردم . ولی پسورد داره . البته یه فایل html با نام password here داشت که باید می رفتی و ثبت نام می کردی تو یکجا تا پسورد رو بده ولی اصلا کار نمی کرد . حالا چی کار کنم کسی نمی دونه چه طور میشه پسوردش رو گیر آورد ؟؟؟
لینک اون فایلی که دانلود کردید رو بده ببینم میشد کاری براتون کرد
موفق باشید
خوب حالا بگین چی کارش کنم![]()
سلام
جز دو صدایی بودن فیلم یعنی دو کانال صوتی داشتن و یکیش رو انتخاب کردن راه دیگه ای برای حذف دیگری نیست
اگه بود من اینقدر به این دوبله های روسی روی بسیاری از فیلم های نایاب فحش نمیدادم !
نمی دونم چرا این بار این طوری گیر افتادم . هیج جوری نتونستم پسوردش رو پیدا کنم . ممنون .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم دو صدایی یعنی چی
ولی این دوبلش یجوریه که صدای خود بازیگرا پخش میشه اما تو فیلم یه صدا دیگه هم هست که جای همه بازیگرا دوبله کرده
حالا این همون دو صداییه؟
عجب شامسی این که تورنته این طور که دوستان میگفتند امکان پیدا کردن پسورد تورنتا کمه ولی اگه لینکی بود شاید پیدا میشد اما این
موفق باشید
سلام
اگر صدای فیلم دو کاناله باشه شما فیلم رو که با kmplayer باز کنی تنها یک صدا رو می شنوی
از منوی رایت کلیک به این قسمت برو Audio >> Stream Selection
در صورت دو کاناله بودن می تونی صدای موردنظر رو انتخاب کنی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)