واسه چه کاری ؟ واسه معدن حرف نداره بیشتر
واسه چه کاری ؟ واسه معدن حرف نداره بیشتر
واسه معدن سنگ اهن کارش 24 ساعت یه ساله
مایلر شماره 1 هست برای اینکار . هنوز ماشینی نیومده که زیر بندی مستحکم مایلر رو داشته باشه . البته منظورم 2628 هست ها . واقعا یه ماشین استخوان دار هست
اینارو امروز گرفتم
هر کی بزرگشونو خواست بم پیغام بده
![]()
کم این راننده هارو ببر تو فکر
پیش خودشون میگن دختر عشق کامیون هم دیدیم
رنو خیلی سالاره . سلطان مسیر های پر پیچ و خم . تنها رقیب اکتروس در دینامیک رانندگی هست
:43::43:وقتی داشتم از رنو عکس میگرفتم رانندش دید بوق زد از خجالت آب شدم رفتم تو زمین:43:کم این راننده هارو ببر تو فکر
پیش خودشون میگن دختر عشق کامیون هم دیدیم![]()
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
رنو خیلی سالاره . سلطان مسیر های پر پیچ و خم . تنها رقیب اکتروس در دینامیک رانندگی هستبعدشم اکتروس رقیب نداره
![]()
جوجه ماشینی از من بیشتر که عشق اکتروز نیستی
درسته هیچ ماشینی تسلط رانندگی بنز رو نداره . ولی رنو هم تو مسیرهای کوهستانی میتونه حرفی برا گفتن داشته باشه . بر خلاف مان و ولوو که خوب نیستن برا این مسیرها ولی شتاب مناسب تری دارن
دوستان سلام
میخاستم بدونم کسی از دوستان در مورد این کشندههایی که سایپا دیزل با نام البرز ثبت نام کرده اما الان میخاد کشنده دنگ فنگ بده اطلاعی نداره؟؟؟؟
فکر کنم البرز همون دانگ فنگ فقط اسمشو عوض کردندوستان سلام
میخاستم بدونم کسی از دوستان در مورد این کشندههایی که سایپا دیزل با نام البرز ثبت نام کرده اما الان میخاد کشنده دنگ فنگ بده اطلاعی نداره؟؟؟؟به قول خودشون هم ایمن تر شده حالا خودشون میگن معلوم نیست راست میگن یا دروغ
![]()
نه این جور نیست کشنده البرز اصلاح شده کشنده دانگ فنگ است چون دانگ فنگ مشکلاتی داشتند که الان این کشنده های البرز این مشکلات را ندارند
اگر سایپا دیزل بخاد همچین کاری بکنه یعنی داره سر مشتریاش کلاه میزاره و حقشون را پایمال میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)