تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 691 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

آهان به نکته خوبی اشاره شد ببین اول شما باید به درجه ی 10 کارتون رسیده باشید
    دوم برید جلوی یک مغازه مثل سینما یا محمل کارتون یا جایی که این گزینه باشه:hold بقیشو یادم نیست اینو کی میزنید لباس می پوشه اونجا مدل می گیره مردم میان ازش عکس می گیرین و امضاء

2. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر کنم توی کار موسیقی بری این رو داشته باشه کارای دیگه این گزینه رو نداره

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی سیمز 2 ، موقعی که می خوابید و یا سر کار میرید ، اگه خودتون دکمه ای رو نزنید خودش فکر کنم با سرعت زیادی زمان رو بگذرونه که از سریعترین حالت قابل انتخاب شما سریعتره ، یعنی مثلا اگه حداکثر سرعتی که می تونیم انتخاب کنیم 4× باشه ، اگه سرعت رو تغییر ندیم ، بعد از اینکه خوابید ، یا با ماشین رفت سرکارش و از صحنه خارج شد خودش با سرعتی بیشتر از 4× زمان رو میگذرونه ...شاید این هم همینجوری باشه ...
    نه کلا درجه ی آخر سرعت توی سیمز 3 نسبت به سیمز 2 خیلی کمه
    این حالت توی سیمز 3 هم هست ولی بازم سرعتش کمه

5. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

فکر کنم توی کار موسیقی بری این رو داشته باشه کارای دیگه این گزینه رو نداره
    داره حداقل آشپزی و فوتبال داره باید به آخرین درجه ی شغلتون رسیده باشید وقتی معلوم میشه که بگیرید روش بعد می فهمید آخریه یا نه آخریش 10 هست

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب عزیزان من به یک نکته اشاره کنم اونم اینکه کلا من فکر نمی کنم سرعت 4 توی بازی باشه!!!!!!!
    این سرعت اگه روش دقت کنین همون Ultra Speed رو نوشته که روی سرعت 3 نوشته اما خاصیت این سرعت اینکه وقتی یک کاری رو مثلا پول میگیرید سرعت روی 1 میاد!!!!!!!!!!!!!!
    یا یک مثال دیگه اینکه من داشتم یک چیزی رو پست میکردم بعدش سرعت 4 رو زدم وقتی تمام کارایه پستش تموم شد یک صدایی میاد دیگه توی همون لحظه اتوماتیک رفت روی سرعت 1!!!! البته نمیدونم بعدش دیگه اتوماتیک میره روی سرعت 4 یا نه!
    اینو من مطمئنم!
    راستی دوستان این کلکسیون جمع کردن که خیلی آسونه شما راحت میتونین 40000 تا Lifetime Reward جمع کنین و Collecter Helper رو بگیرین دیگه راحت!!!!!!!

یک سوال دارم :
    من دوباره توی سیمز 3 نمیتونم ازدواج کنم!
    یعنی وقتی با دوستم به درجه ی Girl Friend رسیدم بعدش دیگه جلوتر نرفت!!!
    با اینکه همش تویه خونمون ولو بود!
    1 بچه هم ازش دارم تازه!!
    بعد هرچی صبر کردم تا یک گزینه ای به نام Marrige یا Propose بیاد نیومد!
    تازه من ویژگی هایه همین دوست و رفیق بازی و پارتی رو انتخاب کرده بودم!
    تو رو خدا کمکم کنید من نمیتونم الکی همینطوری پیر بشم و بمیرم باید نسلم پیشرفت کنه

راستی دوستاناین گیاهه رو هم لطف کنین بگین که همیشه جوون میمونه هزار بار ممنونتون میشم

آخه اینقدر مشکلات زندگی زیاده که من از 5 صبح تا 3 ظهر سره کارم بعدش 3 ساعت میخوابم ( توی بازی ) و بعدشم یا میرم دنباله کلکسیون یا هم میرم تفریح و اسکیل گرفتن دیگه خیلی سخته در این بین با یکی هم دوست بشم و رابطمون خوب بشه و .... برای همین باید همون اول یا سریع ازدواج کنم یا هم جوون بمونم که هیچ کدومو بلد نیستم برای همینم سیمزم پیر شده ( Elder ) و داره کم کم میمیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خوب عزیزان من به یک نکته اشاره کنم اونم اینکه کلا من فکر نمی کنم سرعت 4 توی بازی باشه!!!!!!!
    این سرعت اگه روش دقت کنین همون Ultra Speed رو نوشته که روی سرعت 3 نوشته اما خاصیت این سرعت اینکه وقتی یک کاری رو مثلا پول میگیرید سرعت روی 1 میاد!!!!!!!!!!!!!!
    یا یک مثال دیگه اینکه من داشتم یک چیزی رو پست میکردم بعدش سرعت 4 رو زدم وقتی تمام کارایه پستش تموم شد یک صدایی میاد دیگه توی همون لحظه اتوماتیک رفت روی سرعت 1!!!! البته نمیدونم بعدش دیگه اتوماتیک میره روی سرعت 4 یا نه!
    اینو من مطمئنم!
    راستی دوستان این کلکسیون جمع کردن که خیلی آسونه شما راحت میتونین 40000 تا Lifetime Reward جمع کنین و Collecter Helper رو بگیرین دیگه راحت!!!!!!!

یک سوال دارم :
    من دوباره توی سیمز 3 نمیتونم ازدواج کنم!
    یعنی وقتی با دوستم به درجه ی Girl Friend رسیدم بعدش دیگه جلوتر نرفت!!!
    با اینکه همش تویه خونمون ولو بود!
    1 بچه هم ازش دارم تازه!!
    بعد هرچی صبر کردم تا یک گزینه ای به نام Marrige یا Propose بیاد نیومد!
    تازه من ویژگی هایه همین دوست و رفیق بازی و پارتی رو انتخاب کرده بودم!
    تو رو خدا کمکم کنید من نمیتونم الکی همینطوری پیر بشم و بمیرم باید نسلم پیشرفت کنه

راستی دوستاناین گیاهه رو هم لطف کنین بگین که همیشه جوون میمونه هزار بار ممنونتون میشم

آخه اینقدر مشکلات زندگی زیاده که من از 5 صبح تا 3 ظهر سره کارم بعدش 3 ساعت میخوابم ( توی بازی ) و بعدشم یا میرم دنباله کلکسیون یا هم میرم تفریح و اسکیل گرفتن دیگه خیلی سخته در این بین با یکی هم دوست بشم و رابطمون خوب بشه و .... برای همین باید همون اول یا سریع ازدواج کنم یا هم جوون بمونم که هیچ کدومو بلد نیستم برای همینم سیمزم پیر شده ( Elder ) و داره کم کم میمیره

این سرعتو اگه توجه کنید با توجه به اعمال شما تنظیم شده وقتی میزنید روش اتوماتیک یه زمانیو بر حسب اون چیزی که بهش دادن میاره بعدش این با توجه به اعمالتونه
    نسل شما اینقدر ها هم خفن نیست که ادامه پیدا کنه!(شوخیا)ولی باید رابطتو خیلی زیاد کنی یه 1000 بار بوسش کنی تا بگه Propose توی قسمت رومانتیک در کلیک کردن روش
    زندگی سخته ولی بهتره شما طول عمر سیمتونو از اول زیاد کنید توی آپشن بعد مثل خر دور از جون مثل سیم ما کار کنید پول که دستتون اومد برید یه جا سرمایه دار شید بعد دوباره پول جمع کنید کل سهامشو بخرید!بعد از اون به بعد مفت خوری کنید
    اون اکسیر جوانی هم 7 خان رستمه دوستمون براتون می گه هر وقت اومد!(مطمئنم باید دانشمند بشی برای این کار من سیمام دانشمند و اینا نبودن کلا شغلای معروف داشتن مثلا یه رونالدینیرو ساختم با یه رابرت دنیرو

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من که دیگه از زندگی ناامید شدم!مثل اینکه باید یک سیمز دیگه بسازم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

شکست بخور شکست سرآغاز یک شروع و پیروزی جدیده
    این یکیم ازدواج نمی کنه راحت میشی نسلت منقرض میشه
    اینو داشته باشید!!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود شهر جدید
    اینم حتما شهرشه دیگه ترایلرش توی گیم اسپوت هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Zende; 05-06-2009 at 22:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alishahvali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض چند تا سوال؟؟؟؟

سلام دوستان
    اين سوال من اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد چون من صفحات قبلي را نخوندم
    توي سيمز 3 قابليت هايي كه در سيمز 2 با خريد نسخه هاي مكمل به وجود مي اومد هست
    مثل رفتن به سر كار،رفتن به دانشگاه، داشتن حيوانات خانگي، برف باريدن و كريسمس
    ممنون ميشم جوابمو بدين

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام دوستان
    اين سوال من اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد چون من صفحات قبلي را نخوندم
    توي سيمز 3 قابليت هايي كه در سيمز 2 با خريد نسخه هاي مكمل به وجود مي اومد هست
    مثل رفتن به سر كار،رفتن به دانشگاه، داشتن حيوانات خانگي، برف باريدن و كريسمس
    ممنون ميشم جوابمو بدين
    فقط بعضی هاش هست مثلا دیگه چیزی به نام سفر وجود نداره یک شهر هست به نام Sunset Vally ( اگه درست نوشته باشم که مطمئنن نیست )که شما میتونین هرجاش برین!
    مثلا دانشگاه رو من نمیدونم چون بچه نداشتم اما امکاناته کار و کاسبیش خیلی خوبه فکر کنم 12 تا شغل داره !
    برف باریدن و کریسمس و آب و هوا باید منتظر بسته های الحاقیش باشیم!
    اما باز سیمز 3 یک چیزایی داره که فوق العاده است فوق العاده!
    سیمز 2 با تمام بسته هایه الحاقیش یکم شلوغ بود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •