خوب عزیزان من به یک نکته اشاره کنم اونم اینکه کلا من فکر نمی کنم سرعت 4 توی بازی باشه!!!!!!!
این سرعت اگه روش دقت کنین همون Ultra Speed رو نوشته که روی سرعت 3 نوشته اما خاصیت این سرعت اینکه وقتی یک کاری رو مثلا پول میگیرید سرعت روی 1 میاد!!!!!!!!!!!!!!
یا یک مثال دیگه اینکه من داشتم یک چیزی رو پست میکردم بعدش سرعت 4 رو زدم وقتی تمام کارایه پستش تموم شد یک صدایی میاد دیگه توی همون لحظه اتوماتیک رفت روی سرعت 1!!!! البته نمیدونم بعدش دیگه اتوماتیک میره روی سرعت 4 یا نه!
اینو من مطمئنم!
راستی دوستان این کلکسیون جمع کردن که خیلی آسونه شما راحت میتونین 40000 تا Lifetime Reward جمع کنین و Collecter Helper رو بگیرین دیگه راحت!!!!!!!
یک سوال دارم :
من دوباره توی سیمز 3 نمیتونم ازدواج کنم!
.gif)
یعنی وقتی با دوستم به درجه ی Girl Friend رسیدم بعدش دیگه جلوتر نرفت!!!
با اینکه همش تویه خونمون ولو بود!
.gif)
1 بچه هم ازش دارم تازه!!
بعد هرچی صبر کردم تا یک گزینه ای به نام Marrige یا Propose بیاد نیومد!
.gif)
تازه من ویژگی هایه همین دوست و رفیق بازی و پارتی رو انتخاب کرده بودم!
تو رو خدا کمکم کنید من نمیتونم الکی همینطوری پیر بشم و بمیرم باید نسلم پیشرفت کنه
راستی دوستاناین گیاهه رو هم لطف کنین بگین که همیشه جوون میمونه هزار بار ممنونتون میشم.gif)
آخه اینقدر مشکلات زندگی زیاده که من از 5 صبح تا 3 ظهر سره کارم بعدش 3 ساعت میخوابم ( توی بازی ) و بعدشم یا میرم دنباله کلکسیون یا هم میرم تفریح و اسکیل گرفتن دیگه خیلی سخته در این بین با یکی هم دوست بشم و رابطمون خوب بشه و .... برای همین باید همون اول یا سریع ازدواج کنم یا هم جوون بمونم که هیچ کدومو بلد نیستم
.gif)
برای همینم سیمزم پیر شده ( Elder ) و داره کم کم میمیره
.gif)