تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 380 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

و اینکه چجوری باید مسیر دانلود را تغییر داد چون هرکاری میکنم دانلودها وارد درایو c و داخل my documents میره؟؟؟
    از منوی Downloads وارد Options بشین و در برگه Save To در جعبه متن دوم و از طریق Browse مسیر پیش فرض برای هر دسته ای از فایل ها که می خواین رو تعیین کنید.

2. 2 کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چه جوری میشه یه فایل 300 مگی رو که 90درصدش رو دانلود کرده و دیگه قطع شده و سرور حالت ریزوم رو نداره ادامش رو دانلود کرد؟اصلا همچین چیزی امکانپذیره ؟؟؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه جوری میشه یه فایل 300 مگی رو که 90درصدش رو دانلود کرده و دیگه قطع شده و سرور حالت ریزوم رو نداره ادامش رو دانلود کرد؟اصلا همچین چیزی امکانپذیره ؟؟؟
    اگر بتونی به یه سرور خوب ریسوم دار منتقل کنی دایرکت هم باشه بهتر ،میتونی آدرس رو تغییر بدی و ادامه بدی .

5. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یکدانه کوچولو سوال دارم
    اول اینکه 5.19 و کرک شدس و مثل توپ کار می کنه
    دوم اینکه نمی دونم چی شده دیگه لینکهارو که با اینترنت اکسپلولر وقتی می زنم دانلود کنم دیگه IDM باز نمی شه اتوماتیک دانلود کنه تنظیمات دیفالتش کجاست
    دوم اینکه همیشه 8 خطی و 8 پورتی می کرد واسه دانلود من 16 کردمش تاثیری داره تو سرعت یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

منوی Downloads گزینه Options برگه General ببینید Internet Explorer تیک خورده و گزینه دوم ...Run module for monitoring هم فعال باشه

8. این کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msm43njn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    با Orbit Downloader چه جوری میشه وقتی یک فایل تمام شد به فایل دیگر بره و اونو دانلود کنه؟
    فعلا نسخه 3 اربیت باگ زیاد داره. یکیش هم مربوط به صف بندی دانلودها هستش. شما محدود کردن دانلودهای همزمان به یک دانلود کمکتون کنه.

توی تصویر max simultaneous jobs براش 5 تعریف شده. شما اون رو روی 1 بزارید. تو این حالت تا دانلود اولی تموم نشه دومی رو شروع نمی‌کنه.

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

تاريخ عضويت: Jun 2006

سلام
    درمورد سوال اولتون شما از درایو C می خواین دانلود کنید این مشکل مربوط هست به صفحه ی سایت و مشکل IE با اسکریپتش فکر می کنم یکی از وصله ها البته براتون اگر پیدا کردم می ذارم را نصب کنید البته شایان ذکر است برای سایر مدیریت دانلود ها پلاگین مریوطه را باید دانولد کنید.
    ولی بهتره از miror برای اون نرم افزاری که می خواین استفاده کنید.
    درمورد سوال دومتون چون شما نسخه را به طور قانوی نخریدید اگر به روز رسانی را از طریق خود نرم افزار انجام بدین دچار مشکل می شید لا اقل من که شدم بعدا پچ ها روش جواب نمی ده و... که بهتره اخرین نسخه ها را از همین جا یا هر جای دیگه دانلود کنید.البته از شما یک سوال داشتم IDM شما با سایت رپید باز مشکل نداره چون نسخه ای که من داشتم مشکل داشت و ارور می داد البته هنگام استفاده از قابلیت رزیوم ولی بر عکس IDA خیلی با سایت ها سازگاری بیشتری داره.

در ضمن بهتر IE7 را نصب کنید چون خیلی از مشکلات IE6 را نداره.

برای حل مشکل اولتون یک بار دیگه در حالی که مرورگر بسته هست قابلیت Integration را غیر فعال و مجددا فعال کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

منوی Downloads گزینه Options برگه General ببینید Internet Explorer تیک خورده و گزینه دوم ...Run module for monitoring هم فعال باشه
    اینا درسته. من تنظیمات IE رو ری ست کردم بعد اینجوری شده دیوونم کرده

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

تاريخ عضويت: Jun 2006

سلام
    درمورد سوال اولتون شما از درایو C می خواین دانلود کنید این مشکل مربوط هست به صفحه ی سایت و مشکل IE با اسکریپتش فکر می کنم یکی از وصله ها البته براتون اگر پیدا کردم می ذارم را نصب کنید البته شایان ذکر است برای سایر مدیریت دانلود ها پلاگین مریوطه را باید دانولد کنید.
    ولی بهتره از miror برای اون نرم افزاری که می خواین استفاده کنید.
    درمورد سوال دومتون چون شما نسخه را به طور قانوی نخریدید اگر به روز رسانی را از طریق خود نرم افزار انجام بدین دچار مشکل می شید لا اقل من که شدم بعدا پچ ها روش جواب نمی ده و... که بهتره اخرین نسخه ها را از همین جا یا هر جای دیگه دانلود کنید.البته از شما یک سوال داشتم IDM شما با سایت رپید باز مشکل نداره چون نسخه ای که من داشتم مشکل داشت و ارور می داد البته هنگام استفاده از قابلیت رزیوم ولی بر عکس IDA خیلی با سایت ها سازگاری بیشتری داره.

در ضمن بهتر IE7 را نصب کنید چون خیلی از مشکلات IE6 را نداره.

برای حل مشکل اولتون یک بار دیگه در حالی که مرورگر بسته هست قابلیت Integration را غیر فعال و مجددا فعال کنید.
    کم مونده IE 9 بیاد بتازگی پلت فرمش اومده بیرون فعلا که داریم IE 8 اتسفاده می کنم IE 6 , 7 مال زمان ویندوز 2000 و ایکس پی بود

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

اینا درسته. من تنظیمات IE رو ری ست کردم بعد اینجوری شده دیوونم کرده
    پس فکر کنم گرفتم مشکل چیه!
    از Internet Explorer برین تو منوی Tools، بعد Manage Add-ons و Enable or Disable Add-ons رو بزنید
    از منوی Show اولی رو انتخاب کنید (Add-ons that have been usedby Internet Explorer)
    تو لیست دنبال نام IDMIEHlprObj Class بگردید که نام فایلش هم هست IDMIECC.dll (مخفف IDM Internet Explorer Click Catcher)؛ حالا از قسمت پایین (Settings) گزینه Enable رو انتخاب کنید.
    ببینید مشکل حل میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

پس فکر کنم گرفتم مشکل چیه!
    از Internet Explorer برین تو منوی Tools، بعد Manage Add-ons و Enable or Disable Add-ons رو بزنید
    از منوی Show اولی رو انتخاب کنید (Add-ons that have been usedby Internet Explorer)
    تو لیست دنبال نام IDMIEHlprObj Class بگردید که نام فایلش هم هست IDMIECC.dll (مخفف IDM Internet Explorer Click Catcher)؛ حالا از قسمت پایین (Settings) گزینه Enable رو انتخاب کنید.
    ببینید مشکل حل میشه
    خیلی ازت ممنون این کار رو کردم نتیجه رو بعدا می گم
    -----------------------
    دوست عزیزم خیلی ممنون حل شد ممنونم

یه سوال دیگه من این 8 خطی تو IDM رو کردم 16 خطی میخوام بدونم تو دانلود با خط های ما تاثیر مطلبو داره یا بدترش میکنه؟ با سرویس adsl ما و خطوط مخابراتی هم خونی داره و چرا پیشفرض رو 8 هستش چرا 16 نکردنش؟
    Last edited by Help118; 19-07-2010 at 20:02.

14. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •