ایشالا!
همچنان منتظریم
بچه ها شرمنده از کجا میتونم فریمور "هوگو" رو دانلود کنم؟؟؟!!!
با سپاس.
سلام دوستان!اقا میخوام گوشیمو با یه ویوتی 1 روز کار کرده عوض کنم سر به سر!نظرتون چیه من 480 1 ماه کار کرده!
لطفا سریعا راهنمایی کنید!2 دلم بد جور.منتظرم
سلام
علیرضا جان ویوتی گوشی خوبیه عکسش تو شب و فیلمبرداریش بهتره اما اون دیساینه و خوش دستی f480 رو داره؟ نه
اون اینترفیس زیبای f480 رو داره ؟ no
اگر میگفتی kc910 یه چیزی اما به نظرم با ویوتی عوض نکن
به نظرم 1 ماه کار کرده یا 1 روز کارکده فرقی نداره مهم ایه مال جفتتون سالمه حالا از اینا گذشته کلا f480 یه چیز دیگست یا بهتر بگم سامسونگ یه چیز دیگست ........
سلام سانتیاگو عزیزم!بله فرمایش شما و دوستمون متین.خودمم یه کم فکر کردم منصرف شدم!
من خودم سامسونگیم خراب!گول فیلم برداریشو خورده بودم مگه من چغدر فیلم میگیرم!
تاچ 480 هم که معرکه!ویوتی گیج میزد!هندزفری هم که 480 خیلی سر بود تست کردم.جالبه صدای 480 بیشتر بود.....ولی کیفیت 2تا خوب بودن.ممنونم دوستان خوبم.
راستی سانتیاگو جان این فریمور اخریو بریزمf48fxeia3!
چطوره خوبه کلا دوربینش بهتر شده باطری چی!الان فارسی روشه میدونم باید قید فارسی بزنم.تازه قفلم میشه واسه من!بعدا باید با باکس بازش کنم.نظرت چیه!گرفتم این جدیدرو.منتظرم
سلام
علیرضا جان در مورد ویوتی خوب کاری کردی
و اما در مورد فریمور مطمینا چند درصدی بهتر میشه که همیشه تو فریمور عوض کردن دوربین و مخصوصا باتری بهبود پیدا میکنه
اگر گوشیت مشکلی نداره نیازی به عوض کردنش نیست ...........![]()
سلام
ظاهرا فریمور جدیدی واسه f480 اومده و در چند فروم آلمانی و روسی گذاشته شده ولی ناامید کننده هست چون از touchwiz جدید خبری نیست.من خودم هنوز تست نکردم و نخواهم کرد چون اونطور که از این سایت ها خوندم حتی از نظر ظاهری در مقایسه با فریمور قبلی یعنی pink هم پسرفت داشته مثلا از فونت های جدید و رنگ صورتی منو ها خبری نیست و در حد یه فریمور معمولی هستش ولی با این حال گفته شده باگ های بیشتری برطرف شده.اسم فریمور هم f480xeib1 هستش.اگه این طور باشه که من اصلا پیشنهادش نمیکنم و در حال حاضر هنوز pink بهترین فریموره با این حال اگه کسی خواست ازش استفاده کنه از لینکای پایین استفاده کنه.ما باز هم صبر میکنیم و امیدواریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس صفحه ی مربوط به این فریمور در فروم آلمانیه فقط از مترجم گوگل استفاده کنید:
ممنون سانتیاگو عزیزم.
ماکان جان به درد نمیخوره باید منتظر جدید بمونیم یه باره عوض کنیم!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)