با تشکر
همه این کارارو کردم دوست من سیستم من هم نو هست و واسه همین مشکل عوضش کردم که بازم حل نشد.
برنامه سنگین هم ندارم.
با تشکر
همه این کارارو کردم دوست من سیستم من هم نو هست و واسه همین مشکل عوضش کردم که بازم حل نشد.
برنامه سنگین هم ندارم.
سلام
آقا مهدی ممنون از تمام زحمتاتون
مشکلاتم حل شد .
درود بر شما
فقط 1 سوال
فرمودین : اگه شما History مربوط به مرورگر خودتون را خالی کنید این قسمتها هم پاک می شن .
من از مسیر زیر رفتم این کار را انجام دادم ولی نشد
روی اینترنت راست کلیک کردم و وارد internet properties شدم و clear history کردم
سلام
خب شما باید همیشه وقتی history را خالی می کنید کوکی ها و فایلها و مخلفات مربوط به سایتها را هم پاک کنید .
شما مرورگر خودتون را باز کنید و سپس به تب tools برید و گزینه اخر اون یعنی internet option را بزنید و از صفحه باز شده
Delete Cookies و Delete Files را بزنید و همچنین دکمه Clear History را هم بزنید و سپس صفحه را ok کنید .
موفق باشید .
برای ازبین بردن ویروسهایی مثل کظم غیض kazme gheyz شعارنویس Saldost و limit به اینجا مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
ببخشيد شايد جاي طرح اين سوال اينجا نباشه. اگه اينطوره منو راهنمايي كنيد.
ايميل من هك شده. يعني يه كسي پسورد منو رفته عوض كرده و من نميتونم وارد ايملم بشم. كسي هست كمكم كنه ؟
اگه ميشه به من بگيد چي كار كنم؟
ممنونم
سلام
موقع ثبت نام کردن یه سری مشخصات مثل تاریخ تولد و سوال امنیتی و ایمیل از شما پرسیده شده . اگه اونها یادتون باشه می تونید با رفتن به ادرس زیر و وارد کردن مشخصات و ایمیل خودتون درخواست بدید پسوورد شما را بهتون بفرستند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
آقا مهدي سلام
فولدرهاي هيدن شده را چه جوري از حالت هيدن خارج كنم. مطمئن ترين راه را بگيد.
سلام
توی صفحه اول روشهای را گفتم می تونید از اونها استفاده کنید . بهترین روش استفاده از همون کدهایی هست که توی صفحه اول گذاشتم . البته با اون روش فایلهای سیستمی هم فعال میشن که باید بعدا اونها را مخفی کنید .
موفق باشید .
آقا مهدی ســــلام!
صفحه اول این تاپیک رو که دیدم(باور کن) بی اختیار اومدم و یه تشکر ویژه ازت داشته باشم! ...
![]()
![]()
![]()
![]()
بـابـا چیکــــــار کــــــــــــــــــــردی!
امیدوارم در همه مراحل زندگیت موفق باشی!
دوستدار شما علی![]()
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان محترم
بعضی وقتها صدای دینگ دینگ روی سیستم میاد و بدون اینکه کاری کنم نرم افزاری که باهاش کار میکنم کوچک وبزرگ یا بسته میشوند یا یک چیزی مینویسه بی معنی مثل 0000000000000 تایب میکنه نمیدونم چکار کنم دیگه دارم شدیدا کلافه میشوم
خواهشا کسی اطلاع داره کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)