سلام![]()
اينم براي كساني كه دوست دارن از نرم افزار كاسپر اسكاي به صورت كاملا قانوني استفاده كنن![]()
نوشته شده توسط وبلاگ عصرونه
سلام![]()
اينم براي كساني كه دوست دارن از نرم افزار كاسپر اسكاي به صورت كاملا قانوني استفاده كنن![]()
نوشته شده توسط وبلاگ عصرونه
سلام دوستان
این update kaspersky..... کجا ذخیره میشن؟
هر بار که ویندوز میپره update هم میپره.....چطور میشه اونارو یه جای دیگه ذخیره کرد...
نوشته شده توسط vahid20
با سلام يه جستجو تو صفحات قبل كني توضيح كامل داده شده اما
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
البته حالت ديدن فايلهاي هيدين بايد فعال باشه![]()
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط yebordi
بسته به تعداد سیستمهای موجود در شبکه ات باید از Kaspersky Anti-Virus For Workstations یا Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server
استفاده کنی.
سلام دوست عزيز ... ممنون بابت راهنماييت .... ايا همين ورژن بتا رو معرفي مي كني يا ورژن هاي قديمي تر هم هست كه جواب بده ....نوشته شده توسط vtn54
بين نسخه هاي kav 5.0.676 personal pro و kav 6.0.0.303 چه تفاوتي وجود دارد و استفاده از كدام يك بهتر است؟
yebordi عزیز
بهتره از مجله دانش و کامپیوتر جوب سوالتو بگیری شماره 53
اینجا منتظر جواب نباش...چون تو کلاس املا موضوع رو مطرح کردی
موفق باشی..البته الان شماره 56 چاپ شده اگه پیدا نکردی میتونی از سایتش سرچ کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کرک درست و حسابی برای نسخه های غیر بتا سراغ ندارم .آخرین نسخه غیر بتای آنها نسخه 5.0.712 می باشدنوشته شده توسط yebordi
که اگر بحواهی می توانی نسخه قانونی آن را از نمایندگی آن در ایران (شرکت آواژنگ) تهیه کنی.
Last edited by vtn54; 19-08-2006 at 13:41.
سلام
مطالبي رو كه اينجا مي ذارم در جواب سوال يه دوستي بود در مورد انتخاب آنتي ويروس و فاير وال و آنتي اسپاي و سازگاري اونها با هم و همچنين بعضي از تنظيماتشون شايد تمام مطالب مربوط به اين تاپيك نباشه اما بخش زيادش ربط داره شايد به بعضي از ديگر سوالات دوستان هم پاسخي باشه
سعی میکنم بهترینها رو معرفی وسعی می کنم مساله کم نشدن سرعت کامپیوتر رو هم در نظر داشته باشم
در مورد كسپر اسكي
اولا وقت نصب(فعال ) بايد از همه جلوتر نصب بشه چون وقت نصب آنتي ويروسهاي ديگه رو پاك مي كنه
kaspersky antivirus personal pro.
حتما pro باشه نه personal نسخه 5.0.676
از اینجا میتونی دانلودش کنی
به همون صورتی پیش فرض نصب کن حالت reltime اینجوری فعال می شه و بذار وقتی سیستم بالا می آد کسپر هم لود بشه و آیکن قرمزش تو taskbar روشن باشه
اما تنظیماتش
نرم افزارو باز کن و بعد برو به
setting
threats and exclusions
میبینی که کسپر به طور پیش فرض virus.worm.trojan.hacking.spyware رو میشناسه شما تیک گزینه پایین رو هم بذارید adware.riskware.automatic dialers
قسمت بعد configure real time time protection
این تنظیمات رو انجام بدید
FILES
enable real time file protection تیک داشته باشه
protection level را روی maximum protection بگذارید
dangerous object روی block access and delete
suspicious objest روی prompt user for action
برا بقیه با ترتیب بالا اینجوری عمل کن
recommended
disinfect,delet if ....
delet
macros بدون تغییر
scripts
block scripts execution
network
در بخش block the attackingcomputer for مدت زمان بلاک کردن حملات اینترنتی رو تعیین کنید
قسمت بعد
on demand scan taks
برای تمام موارد
در قسمت scan level setting
max protection
رو انتخاب کنید سپس بر روی setting جلوی آن کلیک کرده و تیک گزینه
do not ask for password when scanning objects
رو بذارید
این کار رو برای تمام قسمتها( scan my computer-scan removable drivers-scan critical arias-scan start up )انجام دهید
در دو قسمت action to be performed with detected objects
انتخاب کنید
prompt user for action once the san completed
با اين كار بعد از اتمام اسكن از شما در مورد عملی که باید بر روی فایل آلوده انجام گیرد سوال می شود
اگر بخواهید آنتی ویروس را خودکار کنید تمام گزینه های این بخش را بر روی delet objects قرار دهید
از پاک شدن فایل مهمی ترس نداشته باشید زیرا کسپر با این انتخاب اگر امکان پاکسازی فایل وجود داشته باشد این کار را می کند اگر نه فایل را پاک کرده و یک کپی از ان را در protection/backup قرار می دهد در صورت نیاز مبرم می توانید فایل مورد نظر را restore کنید
در بخش on demand scan tasks تیک گزینه display taskon the protection tab رو برا تمام گزینه ها بذارید تا در بخش protection آنتی ویروستون انتخاب اسکن کردن بخش های مختلف را حت تر بشه
در بخش configure update
برا آپدیت بذار ید هر ا ساعت تو اون ساعتی که معمولا تو اینترنت هستین
در قسمت setting همین بخش all available update رو انتخاب کنید
در قسمت support میتونید نوع ورژن - اعتبار لاین سنس و اینکه دیتا بیس چند رکورد داره رو ببینید با هر بار آپدیت تعدادرکورد ها زیاد می شه در حدود 217000 در صورت آپدیت کامل
تنظیم بعدی
به قسمت protection بروید
scan objest
configure
و
max protection
وتیک گزینه dont ask .... رو هم مثل قبل بذارید
از این بخش برا اسکن کردن محل های دلخواه استفاده کنید مثلا اگه می خواین یه cd رو چک کنید یا حتی یه فایل خاص از بین بقیه فایل ها البته از گزینه removable drives هم می شه اما این راحت تره
.................................................. .................................................. ........................
ANTI SPYWARE
گر چه کسپر آنتی اسپای داره اما نمی تونه به قدرت یه برنامه مخصوص اسپا ها باشه برا آنتی اسپای گزینه های زیادی وجود داره Spyware doctor , SpySweeper و ....
هیچ کدوم با کسپر مشکل ندارن
و اما آنتی اسپای ور مورد نظر من
ewido 4.0.0.172c
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب یه بار به سایت وصل شو و کامل آپدیتش کن بعد رجیستر ش کن از این به بعد هیچ وقت به طور اتو ماتیک آپدیت نکن چون از رجیستر بودن خارج می شه برا آپدیت کردن هر چند 2-3 روز یه بار برو به
و آپدیت روزانه رو که به صورت setup است رو بگیر
فقط کافی فایل رو اجرا کنی
اینجوری آپدیت رو همیشه هم داری
.................................................. .................................................. ............................
FIREWALL
تو این بخش باید ببینی که کار با فایر وال ها رو و بستن پورت های باز و دادن rule رو بلدی یا نه
جواب آره
بهترین ها
out post pro
jetico
looknstop
kerio
جواب نه
zone alarm pro
البته می تونی از looknstop هم با کمی حوصله استفاده کنی جدا از rule که گفتنش خیلی طول می کشه
این کارو رو انجام بده
internet filtering
load
EnhancedRulesSet.rls
.................................................. .................................................. ............................
NOD32
یه کم از خوبیاش بگم
سرعت کامپیوتر رو کم نمی کنه اصلا
سرعت اسکن کردنش بی نظیره
هوش مصنوعیش زبون زد دوست ودشمنه
راحت آپدیت می شه
وقت نصب مثل کسپر به بقیه آنتی ویرو سها کاری نداره
و تا حالا هیچ ویروسی با درجه ریسک بالا از زیر دستش رد نشده
برا تنظیماتش
pdf بهترین تنظیمات nod32 رو که توسط کرکی عزیز تنظیم شده رو بگیر
با هیچ آنتی اسپای و آنتی ویروس وفایر والی هم مشکلی نداره
البته نظر من اینه که همیشه یه آنتی ویروس real time نصب بشه و یه آنتی ویروس هم غیر فعال اینم چند تا حالت برا این کار
kaspersky (real time )+ nod32
kaspersky pro ( real time ) + bitdefender professional plus 9
یا
حتی kasper , nod هر دو به صورت فعال چون تو کار هم اختلالی پیش نمی آرن
.................................................. .................................................. .......................
در مورد bitdefender professional plus 9 هم بگم که هم آنتی ویروس داره و هم فایر وال و بعد از آپدیت آنتی اسپای هم به قابلیت هاش اضا فه می شه
.................................................. .................................................. ......................
حالا این شما و انتخاب
اگه سوالی بود در خد متم
فعلا
Last edited by Nine; 20-08-2006 at 17:10.
سلام
من کسپر انتی ویروس نسخه 6 رو دارم ولی هر بار که اپدیت میکنم باز 7روز عقبه من تا حالا چندین بار توی یه روز اپدیت کردم ولی فایده نداشت دوستان کمک کنین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)