تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 1081 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض آنتي ويروس از نوع مجانيش

سلام
    اينم براي كساني كه دوست دارن از نرم افزار كاسپر اسكاي به صورت كاملا قانوني استفاده كنن

نقل قول نوشته شده توسط وبلاگ عصرونه
    شرکت بزرگ AOL به تازگی خدماتی جدید ارائه کرده . یکی از این خدمات آنتی ویروس این شرکت هست . البته این آنتی ویروس ساخته این شرکت نیست ، بلکه با همکاری با شرکت معروف و معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست شده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم بیانگر این همکاری هست .
    با توجه به اینکه کاسپراسکای یکی از بهترین آنتی ویروس ها هست ( به نظر من بهترین ) پس می شه گفت این آنتی ویروس هم قدرت بسیار خوبی داره . نکته قابل توجه اینه که شرکت AOL این آنتی ویروس رو بطور رایگان در اختیار همه قرار داده ! کافیه شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و با وارد کردن ایمیلتون لینک دانلود در اختیار شما قرار می گیره . توجه کنید که در این قسمت ایمیل اصلی خودتون رو بدید چون لحظاتی بعد از وارد کردن ایمیل کد مخصوص فعال کردن برای شما ارسال می شه . توجه داشته باشید که این یه کد اختصاصی برای شخص شماست پس نباید اونو به اشتراک بگذارید !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان
    این update kaspersky..... کجا ذخیره میشن؟
    هر بار که ویندوز میپره update هم میپره.....چطور میشه اونارو یه جای دیگه ذخیره کرد...

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vahid20
    سلام دوستان
    این update kaspersky..... کجا ذخیره میشن؟
    هر بار که ویندوز میپره update هم میپره.....چطور میشه اونارو یه جای دیگه ذخیره کرد...

با سلام يه جستجو تو صفحات قبل كني توضيح كامل داده شده اما
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
    البته حالت ديدن فايلهاي هيدين بايد فعال باشه

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط yebordi
    سلام دوست عزيز ممنون بابت توجهت .... اينم مشكل من كه كسي حريفش نشده ...

سلام به همه عزيزان و استادان عزيز ..... من 1 سوال در مورد كسپر اسكاي دارم ...
    من از انتي ويروس هاي زيادي استفاده كردم اما به نظر من هيچ كدام قدرت كسپراسكاي رو نداشته .... من قصد استفاده از كسپراسكاي توي 13 سيستم كافي نت رو دارم ..... نمي دانم تا حالا با اين مشكل مواجه شديد يا خير كه كسپراسكاي توي 1 شبكه محلي روي بيشتر از 3 سيستم فعال و رجيستر نمي شود .... در واقع منظورم اينه كه هر لايسنس درست و سالم فقط روي 2 يا 3 سيستم نصب مي شود و اگر بخواهي روي سيستم چهارم هم نصب كني با ايروري مواجه مي شي كه اعلام مي كنه هر لايسنس و هر key فقط در 3 سيستم قابل اجراست (ايا اين مشكل قابل حله ؟ ) .... من مي خواستم بدانم كه كسپراسكاي كه تو بسته امنيتي فروش سايت موجوده نسخه اصليه ( فول ورژن) يا اونم بايد رجيستر و فعال بشه و با اين مشكل مواجه خواهد شد ؟ ممكنه بگيد كه تو اون 2 cd انتي ويروس هاي زيادي موجوده .... ولي بايد بگم كه براي استفاده 1نتي ويروس در سايت بايد قوي ترين رو انتخاب كنيد .... چون يوزرها و مشتري ها از انواع حربه ها (تروجان - ويروس - كي لوگر ) استفاده مي كنند .
    سلام دوست عزیز

بسته به تعداد سیستمهای موجود در شبکه ات باید از Kaspersky Anti-Virus For Workstations یا Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server
    استفاده کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vtn54
    سلام دوست عزیز

بسته به تعداد سیستمهای موجود در شبکه ات باید از Kaspersky Anti-Virus For Workstations یا Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server
    استفاده کنی.
    سلام دوست عزيز ... ممنون بابت راهنماييت .... ايا همين ورژن بتا رو معرفي مي كني يا ورژن هاي قديمي تر هم هست كه جواب بده ....

داره خودمونی میشه daryoosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    آتورپاتكان

پيش فرض

بين نسخه هاي kav 5.0.676 personal pro و kav 6.0.0.303 چه تفاوتي وجود دارد و استفاده از كدام يك بهتر است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

yebordi عزیز
    بهتره از مجله دانش و کامپیوتر جوب سوالتو بگیری شماره 53
    اینجا منتظر جواب نباش...چون تو کلاس املا موضوع رو مطرح کردی
    موفق باشی..البته الان شماره 56 چاپ شده اگه پیدا نکردی میتونی از سایتش سرچ کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط yebordi
    سلام دوست عزيز ... ممنون بابت راهنماييت .... ايا همين ورژن بتا رو معرفي مي كني يا ورژن هاي قديمي تر هم هست كه جواب بده ....
    من کرک درست و حسابی برای نسخه های غیر بتا سراغ ندارم .آخرین نسخه غیر بتای آنها نسخه 5.0.712 می باشد

که اگر بحواهی می توانی نسخه قانونی آن را از نمایندگی آن در ایران (شرکت آواژنگ) تهیه کنی.
    Last edited by vtn54; 19-08-2006 at 13:41.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    مطالبي رو كه اينجا مي ذارم در جواب سوال يه دوستي بود در مورد انتخاب آنتي ويروس و فاير وال و آنتي اسپاي و سازگاري اونها با هم و همچنين بعضي از تنظيماتشون شايد تمام مطالب مربوط به اين تاپيك نباشه اما بخش زيادش ربط داره شايد به بعضي از ديگر سوالات دوستان هم پاسخي باشه

سعی میکنم بهترینها رو معرفی وسعی می کنم مساله کم نشدن سرعت کامپیوتر رو هم در نظر داشته باشم
    در مورد كسپر اسكي
    اولا وقت نصب(فعال ) بايد از همه جلوتر نصب بشه چون وقت نصب آنتي ويروسهاي ديگه رو پاك مي كنه

kaspersky antivirus personal pro.
    حتما pro باشه نه personal نسخه 5.0.676
    از اینجا میتونی دانلودش کنی
    به همون صورتی پیش فرض نصب کن حالت reltime اینجوری فعال می شه و بذار وقتی سیستم بالا می آد کسپر هم لود بشه و آیکن قرمزش تو taskbar روشن باشه
    اما تنظیماتش
    نرم افزارو باز کن و بعد برو به
    setting
    threats and exclusions
    میبینی که کسپر به طور پیش فرض virus.worm.trojan.hacking.spyware رو میشناسه شما تیک گزینه پایین رو هم بذارید adware.riskware.automatic dialers

قسمت بعد configure real time time protection
    این تنظیمات رو انجام بدید

FILES
    enable real time file protection تیک داشته باشه
    protection level را روی maximum protection بگذارید

dangerous object روی block access and delete
    suspicious objest روی prompt user for action
    برا بقیه با ترتیب بالا اینجوری عمل کن

MAIL
    recommended
    disinfect,delet if ....
    delet

macros بدون تغییر

scripts
    block scripts execution

network
    در بخش block the attackingcomputer for مدت زمان بلاک کردن حملات اینترنتی رو تعیین کنید

قسمت بعد
    on demand scan taks

برای تمام موارد
    در قسمت scan level setting

max protection
    رو انتخاب کنید سپس بر روی setting جلوی آن کلیک کرده و تیک گزینه
    do not ask for password when scanning objects
    رو بذارید
    این کار رو برای تمام قسمتها( scan my computer-scan removable drivers-scan critical arias-scan start up )انجام دهید
    در دو قسمت action to be performed with detected objects
    انتخاب کنید
    prompt user for action once the san completed
    با اين كار بعد از اتمام اسكن از شما در مورد عملی که باید بر روی فایل آلوده انجام گیرد سوال می شود
    اگر بخواهید آنتی ویروس را خودکار کنید تمام گزینه های این بخش را بر روی delet objects قرار دهید
    از پاک شدن فایل مهمی ترس نداشته باشید زیرا کسپر با این انتخاب اگر امکان پاکسازی فایل وجود داشته باشد این کار را می کند اگر نه فایل را پاک کرده و یک کپی از ان را در protection/backup قرار می دهد در صورت نیاز مبرم می توانید فایل مورد نظر را restore کنید
    در بخش on demand scan tasks تیک گزینه display taskon the protection tab رو برا تمام گزینه ها بذارید تا در بخش protection آنتی ویروستون انتخاب اسکن کردن بخش های مختلف را حت تر بشه

در بخش configure update

برا آپدیت بذار ید هر ا ساعت تو اون ساعتی که معمولا تو اینترنت هستین
    در قسمت setting همین بخش all available update رو انتخاب کنید

در قسمت support میتونید نوع ورژن - اعتبار لاین سنس و اینکه دیتا بیس چند رکورد داره رو ببینید با هر بار آپدیت تعدادرکورد ها زیاد می شه در حدود 217000 در صورت آپدیت کامل

تنظیم بعدی

به قسمت protection بروید
    scan objest
    configure
    و

max protection
    وتیک گزینه dont ask .... رو هم مثل قبل بذارید

از این بخش برا اسکن کردن محل های دلخواه استفاده کنید مثلا اگه می خواین یه cd رو چک کنید یا حتی یه فایل خاص از بین بقیه فایل ها البته از گزینه removable drives هم می شه اما این راحت تره

.................................................. .................................................. ........................
    ANTI SPYWARE
    گر چه کسپر آنتی اسپای داره اما نمی تونه به قدرت یه برنامه مخصوص اسپا ها باشه برا آنتی اسپای گزینه های زیادی وجود داره Spyware doctor , SpySweeper و ....
    هیچ کدوم با کسپر مشکل ندارن

و اما آنتی اسپای ور مورد نظر من

ewido 4.0.0.172c
    از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از نصب یه بار به سایت وصل شو و کامل آپدیتش کن بعد رجیستر ش کن از این به بعد هیچ وقت به طور اتو ماتیک آپدیت نکن چون از رجیستر بودن خارج می شه برا آپدیت کردن هر چند 2-3 روز یه بار برو به

و آپدیت روزانه رو که به صورت setup است رو بگیر
    فقط کافی فایل رو اجرا کنی
    اینجوری آپدیت رو همیشه هم داری

.................................................. .................................................. ............................
    FIREWALL
    تو این بخش باید ببینی که کار با فایر وال ها رو و بستن پورت های باز و دادن rule رو بلدی یا نه
    جواب آره

بهترین ها
    out post pro
    jetico
    looknstop
    kerio

جواب نه
    zone alarm pro

البته می تونی از looknstop هم با کمی حوصله استفاده کنی جدا از rule که گفتنش خیلی طول می کشه
    این کارو رو انجام بده

internet filtering
    load
    EnhancedRulesSet.rls

.................................................. .................................................. ............................
    NOD32
    یه کم از خوبیاش بگم
    سرعت کامپیوتر رو کم نمی کنه اصلا
    سرعت اسکن کردنش بی نظیره
    هوش مصنوعیش زبون زد دوست ودشمنه
    راحت آپدیت می شه
    وقت نصب مثل کسپر به بقیه آنتی ویرو سها کاری نداره
    و تا حالا هیچ ویروسی با درجه ریسک بالا از زیر دستش رد نشده
    برا تنظیماتش

pdf بهترین تنظیمات nod32 رو که توسط کرکی عزیز تنظیم شده رو بگیر
    با هیچ آنتی اسپای و آنتی ویروس وفایر والی هم مشکلی نداره

البته نظر من اینه که همیشه یه آنتی ویروس real time نصب بشه و یه آنتی ویروس هم غیر فعال اینم چند تا حالت برا این کار

kaspersky (real time )+ nod32
    kaspersky pro ( real time ) + bitdefender professional plus 9
    یا
    حتی kasper , nod هر دو به صورت فعال چون تو کار هم اختلالی پیش نمی آرن

.................................................. .................................................. .......................

در مورد bitdefender professional plus 9 هم بگم که هم آنتی ویروس داره و هم فایر وال و بعد از آپدیت آنتی اسپای هم به قابلیت هاش اضا فه می شه
    .................................................. .................................................. ......................
    حالا این شما و انتخاب

اگه سوالی بود در خد متم

فعلا
    Last edited by Nine; 20-08-2006 at 17:10.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من کسپر انتی ویروس نسخه 6 رو دارم ولی هر بار که اپدیت میکنم باز 7روز عقبه من تا حالا چندین بار توی یه روز اپدیت کردم ولی فایده نداشت دوستان کمک کنین
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •