remote desktop خود ویندوز این کار رو انجام میده[/QUOTE]
چطوری میشه راه اندازیش کرد
remote desktop خود ویندوز این کار رو انجام میده[/QUOTE]
چطوری میشه راه اندازیش کرد
توی ران تایپ کنین mstscچطوری میشه راه اندازیش کرد
ریموت دسکتاپ باز میشه
آی پی بدین و پسورد
کامپیوتر مقصد باید ریموت دسکتاپش فعال باشه یعنی Allow شده باشین و یوزر مربوطه پرمیشن ریموت گرفتن داشته باشه
میشه کامل تر بگید چون من هیچی از شبکه نمی دونم
ممنون از کمکت من همین کارو کردم هر دو تا دستگاه تونستن همدیگرو ببینن و فایل شیرینگ هم داشتم اما وضیعت ثابت نیست بعد از انتقال فایل همدیگرو نمیبینن باید باهاش کلنجار برم دوباره ip ها رو ست کنم و رفرس کنم تا درست بشه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ممکن مشکل مودم باشه؟ باید از hub استفاده کنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من این کاری که بالا نوشته رو انجام دادم ولی هر چی سرچ میکنم کامپیوتر دوم رو نمیشناسه
باید کاری توی اون یکی کامپیوتر انجام بدم
Last edited by nima_voroojak; 20-08-2010 at 16:13.
همه ی این کارا که توضیح داد تو کامپیوتر مقصد بود دیگه !
البته اگه یوزر و پسورد ادمینیستریتور سیستم مقصد رو دارین نیازی به اضافه کردن به remote desktop users نیست
فقط کافیه روی مای کامپیوتر کامپیتور مقصد ( سرور ی که بهش وصل میشید ) کلیک راست کرده و پراپرتیز رو بزنید تا سیستم پراپرتیزش باز بشه
از تب ریموت باید گزینه remote desktop رو allow کنید و تیک بزنید . و بعد از اپلای کردن از کامپیوتر مبدا به کنسول ریموت دسکتاپ وارد بشید و آی پی کامپیوتر مقصد رو وارد کنید اگه درست allow شده باشه کادر یوزر و پسورد کامپیوتر مقصد نمایش داده میشه برای لاگین و شما موفق شدید !
به این نکته همو توجه کنین که وقتی با اینر وش به سیستم عامل های غیر سرور ( مثل xp و 7 ) وصل بشین کاربری که مشغول کار کردن باشه دیس کانکت میشه و لاگ اوت میشه
ولی تو ویندوز سرور 2003 و 2008 امکان کار کردن همزمان وجود داره
چطوری میشه یوزر و پسورد اون یکی کامپیوتر رو فهمید
باید بدونید ! تنها راهش پرسیدن از مدیر کامپیوتر مقصده !
دوتا کامپیوتر هم برای خودمه
ممنون از کمکت من همین کارو کردم هر دو تا دستگاه تونستن همدیگرو ببینن و فایل شیرینگ هم داشتم اما وضیعت ثابت نیست بعد از انتقال فایل همدیگرو نمیبینن باید باهاش کلنجار برم دوباره ip ها رو ست کنم و رفرس کنم تا درست بشه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ممکن مشکل مودم باشه؟ باید از hub استفاده کنم ؟
Last edited by saeid6441; 23-08-2010 at 15:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)