سلام دوست عزيز
شما ميتونيد از كادر Word Option ، تب Advanced ، قسمت Show Document Content ، باكس Numeral ، گزينه Context را انتخاب كنيد
سلام دوست عزيز
شما ميتونيد از كادر Word Option ، تب Advanced ، قسمت Show Document Content ، باكس Numeral ، گزينه Context را انتخاب كنيد
با سلام
دوست عزيزم مطابق فرموده شما فصل مورد نظرم رو به دو سكشن تقسيم كردم به صورتي كه صفحه مقدمه سكشن 1 هست و مابقي صفحات سكشن 2 هستن ولي با اين حال موقع ايجاد سر صفحه باز هم واسه صفحه اول اين قسمت ايجاد ميشه.
فرمتي كه واسه سر صفحه در نظر گرفتم به اين صورت هست
عنوان فصل........... شماره صفحه
اگه ممكنه بفرماييد چطوري ميتونم حداكثر نقطه رو به صورتي قرار بدم كه عرض صفحه رو پوشش بده و با دو رقم و سه رقم شدن شماره صفحات نظم اون به هم نخوره.البته اين كار رو با سعي و خطا انجام ميشه داد ولي اگر راه استانداردي داره ممنون ميشم در اين مورد هم كمكم بفرماييد.
افيس مورد استفاده بنده هم 2003 است.
با تشكر
كامياب باشيد
سلام دوست عزیز
میتونی بری و سرصفحه مربوطه را پاک کنی تا دیگه چیزی داخلش نباشه
برای اینکار هم راه حل استاندارد اینه که بعد از عنوان فصل یه Tab بزنی (به جای ......) و بعد بنویسی شماره صفحه و متن نوشته شده همراه tab رو انتخاب کنی و سپس بر ی منوی format ، و گزینه Tab رو انتخاب کنی و در کادر Tab Stop Postion عدد مربوطه که میخوای به اون اندازه نقطه چین وجود داشته باشه رو به سانتی متر وارد کرده و بعد از آن از پایین دکمه Set را بزنی و از قسمت Leader گزینه دوم یعنی نقطه چین رو انتخاب کنی و Ok کنی اون وقت به همون اندازه نقطه چین برات گذاشته میشه
خوش باشی
دستت درد نکنه.
درست شد
آقايان من ميخوام تنظيمات كلي ورد بحالت اوليه كه نصب كردم دربياد....... قبلا يكجا راهش رو خوندم اما الان يادم نيست ميشه يك راهنمايي بكنيد؟؟؟؟
با سلام
چجوری میشه بالای صفحه یک حط از نوع حاشیه کشید (فقط قسمت بالا) که شماره صفحه رو خط بیوفته؟
من هر کاری میکنم ای خط کل عرص کاغذ رو میگیره یا میچسبه به کلمات و تنها حالتی که میشه این نوع خط رسم کرد اینه که از Page Border قسمت بالا رو انتخاب کرد واز آپشنش فاصله رو تنظیم کرد از لبه کاغذ ولی در این حالت به هیچ وجه نمیشه شماره و footer and header روی این خط بیوفته.
چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر
Somebody help me
it's necessary
يكنفر كمك كنه
فوريييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييه![]()
سلام دوست عزیز
اینم جواب شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام یه خط بالی صفحه باشه ولی هر کاری میکنم این نوشته روی خط نمیوفته به این شکل در میاد
یا به این شکل که هر کاری میکنم خط میچسبه به متنبه این شکل
فقط در یک حالت میشه که خط همه عرض کاغذ رو میگیره مثل این عکس
ولی نمیخوام اینجوری بشه.
فاصله میان واژهای و میان کلمهای در ورد
قصد این مقاله دادن روشن ساختن مساله فاصله میان واژهای در نرم افزار Word است که مشکل بسیاری از کاربران این نرم افزار است و برخی آنرا فاصله مجازی در ورد مینامند.
توضیح : ما دو نوع فاصله داریم :
میان کلمه ، مانند "بابا آب داد." که بین هر کلمه با دیگری یک فاصله است و اگر این فاصله نباشد "باباآبداد" !
فاصله میان واژهای مانند : "مینویسیم" و "میدانی" و اگر این فاصله نباشد خواهد شد : مینویسیم و میدانی (که فامیلی من میشود)
دلیل استفاده از فاصلهی میان واژهای این است که :
کلمه خواناتر میشود.
صفحه آرایی ما بهم نمیریزد.(یعنی اگر انتهای یک سطر باشیم، کلمه "می" و "نویسیم" از همدیگر جدا خواهند افتاد.
نحوه نگارش استاندار ما فارسی زبانان اینچنین است.
دوستانی که با زرنگار و یا Word98 کار کرده باشند شاید کلیدهای ترکیبی Alt+Space یا Ctrl+Space را به یاد بیاورد که برای زدن فاصله میان واژهای استفاده میشده است اما در Word2003 یا Word2007 اینرا نداریم !
آیا میشود شرکت مایکروسافت این گزینه را فراموش کند ؟؟!!
راههای زدن فاصله میان واژهای در Word :
الف) راه ترفندی و غیر کاربردی :
Wow! اینها بیشتر برای شگفت زده کردن هستند نه اصولی .
الف – 1) فشردن همزمان کلیدهای Ctrl + Shift + 2
الف – 2) روشن کردن کلید Numlock و گرفتن کیلد Alt و تایپ عدد 0157 با کلیدهای سمت راست صفحه کلید (Numeric Keypad)
ب) راه حل اصولی و حرفهای :
یک تایپیست حرفهای سعی در آن دارد که دستهای خود را از روی کلیدها دور نکند و زدن کلیدهای پیچیده و ترکیبی باعث اتلاف زمان و گرفتن سرعت وی میشود و راه اصولی آن قرار دادن کلید میانبری برای این منظور است.
ب – 1) فاصله میان واژهای در Word 2003 و Word 2007
قدم اول ) از منوی Insert گزینه Symbol را انتخاب کنید.
قدم دوم) به سربرگ (TAB) ، Special Characters بروید.
قدم سوم) گزینه No-With Optional Break را انتخاب کنید و دکمه Shortcut Key را بزنید.
قدم چهارم ) به قسمت (textbox) Press New shortcut key بروید و کلید میانبر مورد نظر خود را بفشارید (کلید Ctrl + Space پیشنهاد میشود)
قدم پنجم) دکمه Assign را بزنید.
ماخد : پرتال فرساران
![]()
Last edited by farshid_mi; 17-10-2007 at 23:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)