تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 737 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نکنه بعضی ها ایربگ رو با چتر هواپیماهای جنگی اشتباه گرفتن که می گن توی تهران نمی شه اونقدر سرعت داشت که ایربگ باز بشه.یا اینکه خیابون ها و بزرگراههای داخل شهر تهران رو ندیدن یا اصلا نمی دونه بزرگراه یعنی چی.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرد حسابی توی تهران هر روز صدها ماشین است که با سرعت بالای 100km توی بزرگراهها داخل شهر در حال حرکتن و تصور کنید اگه یکیشون با این سرعت تصادف کن با یه ماشینی مثل ریو...............چه شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پخش شدن ضربه موقع تصادف چه فایده مهم اینه که تا حد امکان با سیستم ایمنی ترمز جلوی تصادف رو بگیری بعد اگه پیش اومد با ایربگ حداقل جلو ضربات شدید گرفته بشه. وقتی با ریو از شیشه جلو پرت شی بیرون و عین گوجه له بشی دیگه پخش کردن تصادف توسط ریو به چه درد می خوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان عزیز . بهتره که با احترام با هم حرف بزنین . وگرنه همه بلدیم وحش بدیم و بد و بیراه بگیم .
    dokhtarooneh عکسهایی که دیدی lavson گذاشته مال ریو هست دقت کن می فهمی. کسی نمی گه airbag بده و با نظر lovson در مورد عدم نیاز به اون در تهران موافق نیستم . ولی تو فکر میکنی که اگر ماشینی "سیستم ایمنی ترمز" به گفته خودت (شاید منظورت abs و ebd هست) و airbag نداشته باشه راننده از شیشه پرت میشه بیرون ؟ جهت اطلاع باید بدونی که اونی که از بیرون پرت شدن سرنشین جلوگیری میکنه کمربند ایمنیه نه AIRBAG . و تازه اگر ماشین کمربند ایمنی پیش کشنده نداشته باشه (بنا بر ادعای LOVSON ریو داره که مورد شکه) AIRBAG موارد منفی هم داره. ضمنا نمیدونم این دوستای شما رانندگی بلد نیستن یا اینکه شما همینجوری می نویسید. همش یا رفتن تو درخت یا . . . . این تاپیک برای RACE و RALLY نیست . لطفا نظرات درست و منطقی بدهید چون ماشین ایرانی یکی از یکی بدتره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از چی خبر میخوای

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز . بهتره که با احترام با هم حرف بزنین . وگرنه همه بلدیم وحش بدیم و بد و بیراه بگیم .
    dokhtarooneh عکسهایی که دیدی lavson گذاشته مال ریو هست دقت کن می فهمی. کسی نمی گه airbag بده و با نظر lovson در مورد عدم نیاز به اون در تهران موافق نیستم . ولی تو فکر میکنی که اگر ماشینی "سیستم ایمنی ترمز" به گفته خودت (شاید منظورت abs و ebd هست) و airbag نداشته باشه راننده از شیشه پرت میشه بیرون ؟ جهت اطلاع باید بدونی که اونی که از بیرون پرت شدن سرنشین جلوگیری میکنه کمربند ایمنیه نه AIRBAG . و تازه اگر ماشین کمربند ایمنی پیش کشنده نداشته باشه (بنا بر ادعای LOVSON ریو داره که مورد شکه) AIRBAG موارد منفی هم داره. ضمنا نمیدونم این دوستای شما رانندگی بلد نیستن یا اینکه شما همینجوری می نویسید. همش یا رفتن تو درخت یا . . . . این تاپیک برای RACE و RALLY نیست . لطفا نظرات درست و منطقی بدهید چون ماشین ایرانی یکی از یکی بدتره .
    اول درمورد ادب بايد بگم كه همين آقاي lavson كه درحال حاضر سكوت كردند، پس از آخرين پست بنده، پيغام خصوصي به من دادند، كه تمام سرتا پا و خانواده ي مارو مورد لطف وعنايتشون قراردادن! من كه جوابشون رو ازروي متانت ندادم، اما حتما و درصورت امكان، مديران را مطلع خواهم ساخت!

درمورداينكه شخصي ميره تو درخت و ... سر پيچ بود و ظاهرا چيزي (عابري) راه ايشان رو ميبره و ...

بنده ازاون اول سعي كردم حرف هاي منطقي بزنم، اگه اشتباه كردم، پوزش ميطلبم! امادر كل، ميخوام بگم كه AirBag, ABS, EBD و كمربند داراي پيش كشنده در كناريك بدنه محكم و خوب، از مواردايمن بودن يك خودرو در لحظه ي قبل (ديدن مانع و ترمزكردن) و هنگام تصادف است!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

این عکس رو ببینید
    عکس تصادف تندر با پیکان
    تندر یه کم کاپوتش خراب شده و لی پیکان عقبش داغون شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

13 ریو

اصلا قبول ندارم.تندر کجا ریو کجا!ریو حداقل یکم خوشگله اما تندر مسخره ترین ماشینیه که تو عمرم دیدم.من نمیدونم شما ها از چیش خوشتون اومده با اون قیافه مزخرفش.در هر صورت نظرم 100% ریو.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من فکر می کنم lavson1361 یه کم دچار توهم شده.این ریویی که تو عکس رو گذاشتی و ازش تعریف می دی توی ایران نیست داداش. نکنه تا حالا ریو رو از نزدیک ندیدی یا سوار نشدی. من پیشنهاد می کنم بری یه ریو رو از نزدیک ببینی و خوب امکاناتش رو ببینی یه دور هم باهاش بزن بعد بیا اینجا درباره ریو این چنین عشقولانه نظر بده.
    واقعا چیزهایی که این lavson1361 در مورد ریو می نویسه خیلی احمقانست و من مطمئنم قرص x ریو بهش دادن. یه جوری از این ماشین دفاع می کنه انگاری خودش ساختتش.بابا کوتاه بیا یه کم منطقی باش و واقعیت رو ببین.برو یه چند روز استراحت کن از توهم که خارج شدی بعد بیا.
    تو فکر می کنی ما پدر کشتگی با ریو داریم .خوب ریو آشغاله همه هم می دونن دیگه چرا با همه در میفتی و همه رو ریو ستیز خطاب میکنی.
    با اينكه غيرمستقيم طرف من رو گرفتي، اما باهات مخالفم ريو خودرويي هست با موتور 1500 سي سي M15 يا همون B5 با 97 اسب بخار قدرت (MPFI ) و با شتاب خوب كه جلو 206 تيپ پنج و حتي زانتيا همچين سرافكنده هم نيست!!!! طبق گفته كارخانه شتاب 0-100 ريو حدود 10.4 هست! در مورد امنيت هم اكثرشركت هاي آمريكايي كه ريو رو تست كردن ازجلو بهش 4 و از بقل 3 ستاره دادن. بدنش هم از متريال خوبي استفاده شده و جايي خوندم كه شخصي از صافكار ريوش نقل كرده بود: پدرم در اومد تا درست شد!

اينم يه عكس ديگه از Crash Test بقل:

البته اين مال ريو 2005 هست، مدل 2001 فرق ميكنه (يكي از تفاوت هاي آشكارش در ظاهر خودرو، نصب پلاك درسپرخوردو هست!)

اينم يه نقل قول از شخص ديگه اي كه ريو رو بهتراز سمند LX ميدونه كه حرفاش عاقلانه به نظرميرسه:
    ريو هم قيمت با سمند معمولي هست و بايد با اون مقايسه بشه نه با ماشيني كه دو ميليون ازش گرونتره.
    كاركرد موتور نرم و روان. مصرف بنزين مناسب و اقتصادي. حجم موتور پايينتر و قدرت موتور مشابه. شتاب و تحرك بيشتر. قد و قواره كوچيكتر كه استفاده اونو تو ترافيك شهري راحت تر ميكنه.
    اينم بهش اضافه كنيم كه مصرف سوخت ريو پايين تر هست! به نظرمن تنها مشكلش، تيپ و قيافش هست!
    فكركنم كامل توضيح دادم ديگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما فقط یه دونه قیافه رو مد نظر قرار دادید

یه جور هم میگید تندر کجت ریو کجا انگار تندر رو با بوگاتی مقایسه کردم

تندر قیافش بده اسپرتش کن

بعد برو حال کن

شتاب سرعت ایمنی

ترمز Abs
    ایربگ 2 عدد
    موتور قویتر
    ترمز Abd

و از همه مهمتر راحتی توی تندر
    صدای موتور کم
    فضای بزرگ

دیگه چی
    میتونم از همه اینها خوشم بیاد
    و قیافه ریو رو ول کنم
    ریو مثل ادم های موضی است

ظاهر زیبا ولی باطن خراب

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته منم از ظاهر تندر حقیقتا خوشم نمیاد ولی منم تندر رو انتخاب میکنم چون امکاناتش بیشتر و بهتره و موتور قویتری داره و ماشین جاداری هم هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با اينكه غيرمستقيم طرف من رو گرفتي، اما باهات مخالفم ريو خودرويي هست با موتور 1500 سي سي M15 يا همون B5 با 97 اسب بخار قدرت (MPFI ) و با شتاب خوب كه جلو 206 تيپ پنج و حتي زانتيا همچين سرافكنده هم نيست!!!! طبق گفته كارخانه شتاب 0-100 ريو حدود 10.4 هست! در مورد امنيت هم اكثرشركت هاي آمريكايي كه ريو رو تست كردن ازجلو بهش 4 و از بقل 3 ستاره دادن. بدنش هم از متريال خوبي استفاده شده و جايي خوندم كه شخصي از صافكار ريوش نقل كرده بود: پدرم در اومد تا درست شد!

اينم يه عكس ديگه از Crash Test بقل:

البته اين مال ريو 2005 هست، مدل 2001 فرق ميكنه (يكي از تفاوت هاي آشكارش در ظاهر خودرو، نصب پلاك درسپرخوردو هست!)

اينم يه نقل قول از شخص ديگه اي كه ريو رو بهتراز سمند LX ميدونه كه حرفاش عاقلانه به نظرميرسه:

اينم بهش اضافه كنيم كه مصرف سوخت ريو پايين تر هست! به نظرمن تنها مشكلش، تيپ و قيافش هست!
    فكركنم كامل توضيح دادم ديگه

من نظر خودم رو دادم و اول من بودم که به ریو توپیدم و شما از من شاید پشتیبانی کرده باشی.حالا بگذریم ولی در کل ریو جالب نیست اونایی که دارن می گن زود به سرو صدا می افته و خیلی به آدم حال نمی ده. تعادل خوبی هم نداره.

در مورد ادب هم باید بگم آقای lavson1361 در یک پیام خصوصی برای من فحش های زشت داده بودن تازه من خیلی مودب جوابش دادم اما توی جواب پیام خصوصی خیلی مودب نبودم چون خودش بی ادبی رو شروع کرد. به هر حال بگذریم.
    206 اس دی v8 از هر نظر از ریو سره.
    مصرف
    شتاب
    بدنه
    ترمز
    کمربندهای پیش کشنده (که تمام 206 ها دارند)
    ایربگ
    فضای جادار جلو
    صندوق مناسب
    تعادل
    سر و صدای توی ماشین که خیلی کمه
    و
    .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •