با 80-90 میشه ضبطی آک واس پراید گرفت ؟؟ چه مدلی خوبه
با 80-90 میشه ضبطی آک واس پراید گرفت ؟؟ چه مدلی خوبه
دوست عزيز روي چه ماشيني نصب كردي؟؟؟
آره خب....رو پرايد صندوقدار خوب جواب ميده!(چون 2تا باند نزديك هم وصل ميشه رو طاقچه) ،ولي روي ماشيني مثل لوگان يا GLX عمرا صداي خوبي بده!اگه صدا هم بده برا توي ماشين خوبه!
تقريبا هيچي!ولي JVC و Sony تا 100 تومن داره كه مدلشو نميدونم.با 80-90 میشه ضبطی آک واس پراید گرفت ؟؟ چه مدلی خوبه
Last edited by sourena; 07-07-2009 at 17:50.
حقیقت رو ماشین یکی از بچه ها دیدم که اتفاقا یه هاچ بک بود. فقط میتونم بگم تا زیر 400-350 تومن تنها انتخابیه که میتونه راضی کننده باشه. من خودم با این بودجه زیاد تست گرفتم اما هیچکدوم عین این یکی به دلم ننشست. همونطور که گفتم صداها کاملا تفکیک شده و با بیس بالا و بدون هیچ دیستورتی پخش میشد. در ضمن یونیتشم 6980 بود .منم اگه ماشینمو تحویل بگیرم تو جمع کردنش شک نمیکنم .دوست عزيز روي چه ماشيني نصب كردي؟؟؟
آره خب....رو پرايد صندوقدار خوب جواب ميده!(چون 2تا باند نزديك هم وصل ميشه رو طاقچه) ،ولي روي ماشيني مثل لوگان يا GLX عمرا صداي خوبي بده!اگه صدا هم بده برا توي ماشين خوبه!
روي هاچ بك و پرايدو رنو و اين ماشيناي كوچولو موچولو خوب جواب ميده.....
بنظر من یه tnt500 ارت بگیر از سرشم زیاده قیمتشم 100 تومن باید باشه
pca2.360 سان هم میتونی بگیری 120 باید باشه
دوستانی که صدای MTX 693 رو گوش کردن میخوام بدونم بیس بانداش مثل اینفینیتی نرم و جوریه که حس نمیشه یامثل JBL P953 کاملا حس میشه و قدرتیه؟؟
چون تا حدی بیس واسم مهمه و میخوام حس بشه...
قیمت MTX693 رو نمایندگی 100 بهم گفت ...
ممنونم
سلام خسته نباشید پخشم 2150 پایونر هستش ماشینمم پراید فقطم میخوام یک جفت بلندگوی با کیفیت بذارم با قیمت زیره 100 شما کدوم یکی را پیشنهاد میدین؟؟
KENWOOD 718
JBL P953
PIONEER 6975
پایونرم از نمایندگیش تو اصفهان میخرم حالا کدوما پیشنهاد میدین که از نظر کیفیت بهتر باشه؟؟؟ راستی نمایندگی کنوود تو اصفهان کجاس؟؟؟؟؟؟مرسی
از لحاظ كيفيت صدا بهتره!JBL P953
تورو خدا بي خيال اين مدل شو....PIONEER 6975
اگه پرايدت صندوقداره بگو جفت بلندگوهارو نزديك هم بكاره ...
سلام دوستان
یه چنتا سوال داشتم اگه میشه لطف کنید جواب بدید:
1-یه پخش میخوام با یه مارک خوب که usb هم بخوره و خروجیش بالا باشه آخه نمیخوام آمپلی ببندم
2- دوتا باند کوچولویه قوی و با کیفیت(ترجیحا گرد) که ببندم کنار دوتای اصلی
3- یه جایه معتبر که مارک اصلی داشته باشه تو تهران معرفی کنید
ماشینمم پارس
اگه قیمت دارید لطفا بگید
ممنون همگی
با 200 برا پراید صندوق دار چی بگیرم ؟
پخش و باند ؟
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)