اولا کشته شدن 300 ژاپنی عزیر در حادثه سونامی دیروز رو به همه ژاپن دوستان گرامی تسلیت میگم خدا رحمتشون بکنه. ای کاش میتونستم برم و به افراد آواره کمک کنم. کمک های مردمی یادتون نره. ژاپنی ها خیلی به گردن ما حق دارن.
ماشالله چه سوالات سختی میپرسی ها! سوالات کنکوری طرح میکن؟!
1: در محیط گیم نت ( افلاین ) که به صورت لن بازی میشه وقتی با یکی از مدها مثلا همین promodlive بازی میکنیم بعضی امکانات بازی محدود میشه مثلا نارنجکها . دیگه نمیشه نارنجک انداخت . لطفا علت و راهکار را بگید .
توی پوشه مد یه نگاهی بنداز ببین فایلی با پسوند cfg هست؟
مثلا برای مد ModWarfare یه فایل به اسم default_server.cfg در مسیر D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods\ModWarfare وجود داره که توش تنظیمات لازم ذخیره شده.
باید این فایل رو توی پوشه مد مورد نظرت پیدا کنی و با نت پد بازش کنی بعد باید دستوری رو که باعث غیر فعال شدن نارنجک میشه رو پیدا کنی و مثلا مقدارش صفر هست رو بکنی یک تا فعال بشه.
2: در همین گیم نت اگه کسی چیت بزنه ایا میشه متوجه شد ؟ از کجا و چه جوری ؟ کلا چه چیت یا چه جوریش رو هم اموزش بدید.
بهترین راه آپدیت کردن پانک باستر سرور هست. بعدش باید پانک باستر رو در هنگام ایجاد سرور روشن بکنی.
به نظر من بازیکن های خوب به دنبال چیت نباید برن و اصلا بهتر هست که در موردشون صحبت نشه!
اینجا یه نمونه آموزش وال -- هست ولی من خودم امتحانش نکردم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3: برنامه ای خوب و با کیفیتی سراغ دارید که از بازی بتونه فیلم برداری بکنه . لطفا در صورت بودن اموزشی اگه لازمه در موردش در اختیار من بگذارید.
بهترین برنامه CoD4Player هست. اینم سایت سازندش هست. میتونی آخرین ورژن رو بری و دانلود بکنی :
کد:
وسط های این آموزش نحوه استفاده از این برنامه توضیح داده شده :
کد:
ببینم توی کدوم گیم نت هستین بیام یه دست بزنیم؟