کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كليد
من موقع آپديت با اين ارور مواجه ميشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمنن سيستم ويروس بسيار پيشرفت كرده ي اتوران و ساليتري رو داره
the following error ocurred when trying to start update:
the program to excute is invalid or destroyed
![]()
Last edited by alex winson; 11-09-2009 at 12:42.
تا زمانيكه سيستم شما از وجود ويروسها پاكسازي نشه امكان نصب و آپديت بسياري از آنتي ويروسها وجود نداره.
براي پاك كردن ويروسهاي موجود در سيستم خود از برنامه Venak and Avenak MPS Edition 2009 كه از لينك زير قابل دانلود ميباشه و نيز برنامه Autorun Virus Remover v2.3 كه در انجمن معرفي نرم افزار موجود ميباشه استفاده كنيد.اگر مشكل شما همچنان پابرجا بود در انجمن "اورژانس سيستمهاي آلوده" مطرح نماييد:
سلام سریال برای avira antivire 9 جدید هست؟
سلام دوستان این نرم افزار برای من آپدیت میشه ولی وقتی اسکن میکنم ویروسارو پاک نمیکنه با اینکه من گزینه دلیت رو انتخاب میکنم ولی بازم که اسکن میکنم ویروسا هستن لطفا اگه میشه راهنمایی کنید چی کار کنم
دوست عزیز AVIRA Products با ZONEALARM PRO 9 کاملا هماهنگه و مثل ساعت کار میکنه. من خودم هردوتاش رو دارم.
فقط ابتدا حتما باید آویرا نصب بشه و سپس زون آلارم 9 و در غیراینصورت اگه زون آلارم رو اول نصب کنی، دیگه بهت امکان نصب آویرا رو نمیده!
پس اول AVIRA
بعدش ZONEALARM PRO 9
![]()
دوست عزيز اگه اسم ويروس چيه؟
حالا کلیدش پیدا نمیشه ! ... نمیشه از همین پریمیومی که گرفتم ! به عنوان پرسنال استفاده کنم ؟ چون اصلا کار نمیکنه ..
منم همین مشکلو داشتم نود رو ریختم درست شد .. ... ولی پاکش کردم دوباره اومدم سراغ همین چون با این راحتترم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)