شما کد ها رو دانلود کن، تاريخ اعتبار رو روی هر کد نوشتم، در ضمن داخل لينک 2 پوشه هست که يکی برای آنتی ويروس (KAV) و ديگری برای اينترنت سکوريتی (KIS) هست
شما کد ها رو دانلود کن، تاريخ اعتبار رو روی هر کد نوشتم، در ضمن داخل لينک 2 پوشه هست که يکی برای آنتی ويروس (KAV) و ديگری برای اينترنت سکوريتی (KIS) هست
دوست عزیزم آیا سریال نامبری (البته این یکی از کدهاست که لطف کردید) را که در شکل نشان دادم وارد کنم در ضمن در کدام قسمت تاریخ Expire شدن کد ذکر شده ؟؟؟
در ضمن اون فرمتهای خفن!!! که در پایین صفحه هست و قابل خوندن نیست چیه؟؟؟
در ضمن مارکوس جان هزار بار ممنون از تمامی زحمات شما و دیگر دوستان در سایت.
با سپاس رضا
![]()
دوست عزيز اين فايلهاي Registery يا همون Reg Keyها را نبايد با NotePad باز كنيد بلكه در موقع نصب كاسپر در مراحل پاياني نصب 4 گزينه را براي انتخاب نحوه فعال كردن آنتي ويروس در اختيار شما ميگذارد.شما گزينه apply existing license key را انتخاب و مسيري را كه اين كليدها را در آنجا ذخيره كرده ايد با استفاده از دكمه Browse به برنامه بدهيد كه در اين حالت تاريخ Expire آن كليد را نيز ميتوانيد مشاهده كنيد.
توی عنوان که نوشته عزیز دل
ولی شما می تونی از نرم افزار زیر هم استفاده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
توی شماره ی 2 تاریخ ایجاد کی و شماره 3 تاریخ انقضا را می تونی ببینی بایشد 1 رو بزنی تا کی را وارد برنامه کنی
سلام
من activation code kaspersky internet security v.7.0.0.18 beta رو میخواستم وهیچکدام از این کرک ها که داده بودید active نکرد.
با تشکر
دوست عزی من نمی دانم این نسخه را از کجا گیر آورده ای ولی از نسخه های بتای قدیمی ( در واقع از اولین
نسخه های سری 7 می باشد ) و نسخه ای پر از اشکال و به درد نخور است. در ضمن فکر نکنم بتوانید کدی برای
فعال شدن آن گیر بیاورید پس بهتر است از خیر ان بگذرید و نسخه نهایی را دانلود کنید.
ورژن کاسپر من :7.0.0.119
تا چند وقت پیش بیشتر این کدها برام کار میکردند ولی الان همه از کار افتادند.من قبلا اکتیو کردم.و وقتی در قسمت activitation جزییات کی نصب شده رو نگاه میکنم نوشته اعتبار تا 9/9/2008 ولی نمیدونیم چرا هر 5 دقیقه یکبار یه پیغام ظاهر میشه و میگه
your key has been blacklisted ومیگه یه key نصب کن.و این کدها رو دیگه قبول نمیکنه.
کد جدید تر نیست؟کدها رو از کجا گیر میارید؟(منبع)
Last edited by amin20; 24-01-2008 at 16:24.
دوست عزيز نسخه اي که شما از کسپر استفاده ميکنيد، يکی از نسخه های آزمايشی ابتدايی کسپر هست، و چون نسخه نهايی نيست مسلما دارای اشکالتی هست، البته کد ها بايد برای شما کار کند،
شما کسپر رو باز کنيد و وارد قسمت Activation بشين، و اون کدی رو که در قسمت Installed Keys هست برای من بنويسيد ببينم از چه کليدی استفاده ميکنيد، درضمن در موقع دادن کد جديد به کسپر دقت کنيد که کد قبلی رو پاک کرده باشيد، و همچنين تاريخ سيستم شما دقيق باشد...
ولی پيشنهاد ميکنم که شما ابتدا نسخه نهايی کسپر رو دانلود کنيد, بعد از کد هايی که قراردادم استفاده کنيد،
يکی از نسخه های زير:
7.0.0.125
7.0.1.321
کدها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان :
من ار ورژن Kaspersky Internet Security 6.0 استفاده می کنم . میشه لطفا واسه این نسخه هم کد جدید بذارین .
شما از كدهاي فعال نسخه 7 كه لينك دانلود آنها توسط Markus عزيز قرار داده شده استفاده كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)