تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 762 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شما در مورد سيستم DSLR ها هيچي نمي دونيد. وقتي كه من لنزم ماكرو نيست. نمي تونم عكس ماكرو بگيرم. اين رو هم از سيستم لنز معكوس استفاده كردم. بعدا در موردش براتون توضيح مي دم.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام جناب آقای artara74 عکس اولی موتور سبزه خیلی قشنگه و خوب هم ادیت شده عکس دومی مورچه زیاد خوشکل نیست چون فوکوس فقط روی جلوی سر مورچه صورت گرفته است وباید روی بدن مورچه هم باشد از دوربین d 90 بیشتر از این انتظار میرود جلوی سر مورچه هم زیباست اما عکس فاقد کیفیت میباشد ونورهای دور مورچه هم اور شده است دوست عزیز جالبه اشکالاته عکاسیمون تو یه مایه است.

سلام . به نظر من عكس جالبيه . دوست عزيز alih2010 عكاسي ماكرو اونطور كه به نظر مياد ساده نيست . چون از فاصله خيلي نزديك بايد عكسبرداري بشه و كوچكترين لرزشي عكسو خراب و تار مي كنه . در ضمن در حالت ماكرو قرار نيست تمام بدن مورچه واضح باشه چون فوكوس روي نقطه خاصي تعبيه ميشه و بقيه جاها تار مي مونه . درسته كه اون مورچه خيلي كوچيكه ولي فاصله عكسبرداري هم خيلي كمه و اين خودش دليلي براي تار شدن بدن مورچه ست .
    از علي آقاي كوچولو هم به خاطر عكساش ممنونم و اميدوارم تو اين كار هر چه بيشتر موفق بشه .

3. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نيكون دي 90
    18-105 وي آر
    مياي با هم كورس بزاريم؟

5. 2 کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب مي خوام در مورد لنز معكوس صحبت كنم.

اين عكس و عكس مورچه عكس هايي هستند كه از سيستم لنز معكوس يا به قول بروبكس فروم عكاسي سر و ته گرافي. حالا اين سيستم چي هست رو الان توضيح مي دم. لنز هاي ماكرو ضريب 1:1 در سيستم DSLR خيلي گرون اند. مثلا لنز 100 كنون كه فكر كنم حدود 600 هزار تومني باشه. براي همين ما لنز ها رو به آداپتور يا روي دست بر عكس جلوي سنسور دوربين قرار مي ديم. كه عكس هاي ماكرو خيلي عالي اي مي گيرد . اما لنزي ككه من دارم زياد عالي براي اين كار نيست چون سنگينه. بهترين لنز براي اين كار كه جزو لنز هاي معروف و بسيار ارزون است. لنز 18-55 است. اين آقا مگسه چشمهاش خيلي كثيف بوده. لنز 18-55 دست دوم از 20 تومن گير مياد تا 100 تومن. البته بگم كه لرزشگير و اتوفكوس توي سيستم سر و ته گرافي كار نمي كنن پس اگه خواستيد فقط براي اين كار اين لنز رو بخريد حتما مدل بدون لرزشگير اون رو بگيريد.

7. 3 کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب مي خوام در مورد لنز معكوس صحبت كنم.

اين عكس و عكس مورچه عكس هايي هستند كه از سيستم لنز معكوس يا به قول بروبكس فروم عكاسي سر و ته گرافي. حالا اين سيستم چي هست رو الان توضيح مي دم. لنز هاي ماكرو ضريب 1:1 در سيستم DSLR خيلي گرون اند. مثلا لنز 100 كنون كه فكر كنم حدود 600 هزار تومني باشه. براي همين ما لنز ها رو به آداپتور يا روي دست بر عكس جلوي سنسور دوربين قرار مي ديم. كه عكس هاي ماكرو خيلي عالي اي مي گيرد . اما لنزي ككه من دارم زياد عالي براي اين كار نيست چون سنگينه. بهترين لنز براي اين كار كه جزو لنز هاي معروف و بسيار ارزون است. لنز 18-55 است. اين آقا مگسه چشمهاش خيلي كثيف بوده. لنز 18-55 دست دوم از 20 تومن گير مياد تا 100 تومن. البته بگم كه لرزشگير و اتوفكوس توي سيستم سر و ته گرافي كار نمي كنن پس اگه خواستيد فقط براي اين كار اين لنز رو بخريد حتما مدل بدون لرزشگير اون رو بگيريد.

روش جالبیه ولی چیزی که بدست میارین،یک عکس دارای اعوجاج نوری و همچنین دارای عمق میدان در حد چند میکرون(هزارم میلیمتر) هستش.عملا جز سرگرمی کاربرد دیگه ای نداره.

ویرایش:
    اینو در مورد امضاتون میگم.دوست گلم واقعا علاقتون به عکاسی محشره.امیدوارم همینطور به مطالعه و تحقیق ادامه بدین تا توی اینده از وجودتون بهترین استفاده بشه.سعی کنین به یکی از کمپین های عکاسی بپیوندین،پیش عکاس های حرفه ای برین،دانشکده هنر دانشگاه تهران گاها برنامه هایی برای تربیت عکاسان جوان برگزار می کنه.(البته دقیق اطلاعات ندارم)
    منم از راهنمایی شروع به عکاسی کردن کردم.البته نه مثل شما با D90، بلکه با دوربین زنیط 12XP و بصورت فیلمی.همه این کارها رو هم انجام دادم.اونم با زنیط(جالبه نه؟).باید خدا رو شکر کنین که امکانات اینچنینی در اختیارتونه.من همه پول توجیبی اونموقع ام هزینه فیلم و ظهور و لنز و چاپ و غیره می شد.
    Last edited by Senator_F; 29-05-2009 at 17:38.

9. 4 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بر همه دوستان

11. 2 کاربر از mahansaman1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام . ماهان عزيز شما مطمئن باش دوست خوبمون سناتور به اولين چيزي كه دقت مي كنه كادر بندي عكسه و مسلما از كادر عكس شما به خاطر تراز نبودن در افق اشكال مي گيره و حق هم هست (پيش دستي در مقابل بزرگان ) . اين مشكل به خاطر نيودن سه پايه ست و منم باهاش درگيرم . در ضمن وضوح عكست پائينه و نور چراغها محو ديده ميشه .
    Last edited by Samin_System; 13-07-2009 at 17:26.

13. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روش جالبیه ولی چیزی که بدست میارین،یک عکس دارای اعوجاج نوری و همچنین دارای عمق میدان در حد چند میکرون(هزارم میلیمتر) هستش.عملا جز سرگرمی کاربرد دیگه ای نداره.

ویرایش:
    اینو در مورد امضاتون میگم.دوست گلم واقعا علاقتون به عکاسی محشره.امیدوارم همینطور به مطالعه و تحقیق ادامه بدین تا توی اینده از وجودتون بهترین استفاده بشه.سعی کنین به یکی از کمپین های عکاسی بپیوندین،پیش عکاس های حرفه ای برین،دانشکده هنر دانشگاه تهران گاها برنامه هایی برای تربیت عکاسان جوان برگزار می کنه.(البته دقیق اطلاعات ندارم)
    منم از راهنمایی شروع به عکاسی کردن کردم.البته نه مثل شما با D90، بلکه با دوربین زنیط 12XP و بصورت فیلمی.همه این کارها رو هم انجام دادم.اونم با زنیط(جالبه نه؟).باید خدا رو شکر کنین که امکانات اینچنینی در اختیارتونه.من همه پول توجیبی اونموقع ام هزینه فیلم و ظهور و لنز و چاپ و غیره می شد.
    البته من عمرا عكاسي رو به عنوان يك رشته انتخاب كنم چون حالم از رشته هنر به هم مي خوره و من فقط با رياضي مچ هستم. مي خواستم اگه ميشه يكي از اين كمپين ها رو معرفي كنين. شما اگه بدونيد من چجوري اين دوربين رو بدست آوردم بي خيال عكاسي مي شيد. خيلي طولانيه و استارتش از اول راهنميي بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Canon G9

16. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقاي سمين-سيستم . عكستون عاليه. فقط عالي مي شد اگه فكوس روي مركز گل بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •