تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 108 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

داره خودمونی میشه omid emamhadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد محترم كه اين تاپيك رو زدتد و امثال من كه بلد نبوديم ويندوز سفارشي درست كنيم را راهنمايي كردند.اين تاپيك الحمدالله داره خوب پيش ميره و به نوبه خودش جامع هست و البته خيلي از مسائل در حين كار پيش مياد كه با كمي تمرين و نااميد نشدن ميشه اونا رو حل كرد. من درخواست دارم كه بزرگان دلسرد نشن و به راهنماييهاي خودشون ادامه بدهند. مثلا الان يكي از مسائلي كه فكر كنم آموزش كاملش گذاشته نشده نصب آفيس 2003 همراه با ويندوز است كه جاش توي اين تاپيك خيلي خاليه.اي كاش بزرگان اموزش كامل و مرحله به مرحله رو همراه با تصوير ميگذاشتند كه اميدوارم در آينده اين آموزش هم گذاشته بشه تا بيش از پيش اين تاپيك مفيد واقع بشه.ممنون و سپاسگذار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

من موندم آخه چه جوری می خوای یه ویندوز خوب درست کنی و آفیس با اون حجمش هم بزاری تا باهاش نصب بشه.
    البته از حرف من ناراحت نشین. خودم دنبالشم تا رازش را بدست بیارم.البته با کمک شما دوست عزیز( Omid Emamhadi)
    یه راهش اینکه افیس را پرتابل کنید که کاری نداره. برای اینکه بدون پرتابل نصب بشه به احتمال باید یه آفیسی داشته باشین که توی یک فایل نصبی باشه.مثل آفیس 2007 که همش توی یک فایل نصبی هست که اول خودش فایل ها را ایکسترکت می کنه بعدم نصب.
    Last edited by TATAR.BonFire; 24-03-2009 at 10:33.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

من موندم آخه چه جوری می خوای یه ویندوز خوب درست کنی و آفیس با اون حجمش هم بزاری تا باهاش نصب بشه.
    البته از حرف من ناراحت نشین. خودم دنبالشم تا رازش را بدست بیارم.البته با کمک شما دوست عزیز( omid emamhadi)
    یه راهش اینکه افیس را پرتابل کنید که کاری نداره. برای اینکه بدون پرتابل نصب بشه به احتمال باید یه آفیسی داشته باشین که توی یک فایل نصبی باشه.مثل آفیس 2007 که همش توی یک فایل نصبی هست که اول خودش فایل ها را ایکسترکت می کنه بعدم نصب.
    تاييد ميشه

چي شده محمد آقا از اين ورا؟؟؟؟؟؟!!!!

داره خودمونی میشه omid emamhadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

با سلام خدمت جناب تاتار و samba .من ويندوز ديدم مثل mrt يا ويندوزهاي ديگه كه آفيس 2003 با اونها نصب ميشه ولي حرف جناب تاتار درسته.بصورت كامل نصب نميشه.اينكه بصورت كامل منظورم اينه كه آفيس نصب ميشه ولي يه چيزهايي مثل حاشيه هاي wordو فرمول نويسيش نصب نميشه كه اونهارو با گذاشتن سي دي آفيس ميشه نصب كرد.ولي همين كه مدت زماني براي نصب آفيس جلو ميافتيم غنيمته.
    ميدونيد توي فروم nlite توضيح زياد داره ولي چون به فارسي نيست يك خورده سخته فهميدنش.فكر كنم به يك سري ابزار نياز داره مثل slipstream Office 2003 يا چيزهاي ديگه و يك سري كد كه بايد يك ذره تلاش كرد تا فهميد.
    لينك زير در nlite هستش البته بايد عضو انجمن بود تا كامل ديده بشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اليته من يك فايل آفيس 2003 رو بصورت زيپ از يكي از همين سي دي ها بيرون كشيدم كه 71 مگابايته.ولي نميدونم به چه صورته.اميدوارم با راهنماييهاي همديگه بتونيم به اين مهم دست پيدا كنيم.
    ممنون و سپاسگذار

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا شرمنده اینترنت من نفتیه تا برسم 80 صحفه رو نگاه کنم 2 روز طول میکشه
    فقط سوال که داشتم نمیدونم کسی پرسیده یا نه
    من چندتا ویندوز دارم که میخواهم انها را در یک دی وی دی رایت کنم طوری که موقع نصب تعیین کنم که کدام را نصب کنم
    یعنی ویستا و چندتا ویندوز اکس پی در یک دی وی دی برای نصب هم به دلخواه انتخاب بشن
    مرسی منتظر جوابت هستم

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

دوست عزيز ميتونيد فايلايي كه mrt تو سي دي آفيسش قرار داده (كه فرمتشون msi هست) رو با install shield باز

كنيد و اونجا از حذف كردن سريالش سر در بياريد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

خیلی ها دنبال تغییر نوشته های داس نصب ویندوز هستند.(همون قسمتی که پارتیشن ها را تعیین می کنیم هم قبلش هم بعدش)
    این نوشته ها تو چند جا میشه تغییر داد ولی یکیش را من پیدا کردم (شاید خودتون هم پیدا کرده باشین و در پست های قبلی گفته باشین چون پیداش نکردم می گم) فایلی هست به اسم setupldr.bin که باید با notepad بازش کنین.تو سطر های آخری نوشته.
    البته من بعضی قسمت ها را تغییر دادم یه نواقصی پیش می آمد که برخیش جدی و برخیش قابل چشم پوشی بودند.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

اقا شرمنده اینترنت من نفتیه تا برسم 80 صحفه رو نگاه کنم 2 روز طول میکشه
    فقط سوال که داشتم نمیدونم کسی پرسیده یا نه
    من چندتا ویندوز دارم که میخواهم انها را در یک دی وی دی رایت کنم طوری که موقع نصب تعیین کنم که کدام را نصب کنم
    یعنی ویستا و چندتا ویندوز اکس پی در یک دی وی دی برای نصب هم به دلخواه انتخاب بشن
    مرسی منتظر جوابت هستم
    حقیقتش دوست گرامی شما باید دنبال نرمفزاری بگردین که قابلیت ساخت چند بوت را داشته باشه (multi boot) در پست های قبلی یکی دو نرم افزار معرفی شد برای ساخت بوت ایکس پی نمی دونم برای ویستا هم میتونه بسازه یا نه. اسمش قکر کنم EZB Systems باشه

9. این کاربر از TATAR.BonFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

حقیقتش دوست گرامی شما باید دنبال نرمفزاری بگردین که قابلیت ساخت چند بوت را داشته باشه (multi boot) در پست های قبلی یکی دو نرم افزار معرفی شد برای ساخت بوت ایکس پی نمی دونم برای ویستا هم میتونه بسازه یا نه. اسمش قکر کنم EZB Systems باشه
    اسمش easy boot هست آقا محمد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    کسی نیست اموزشش رو بزاره یکم پیچیده هست کارش از طریف منوی help برنامه تونستم اکس پی بوتیبل بسازم ولی بقیه کارو رو نمیدونم مثلا واسه ویستا یا یه سی دی مثل hiren

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •