اول صدای بوبین میاد ؟ ( تق ) یا اول شمعک و مشعل خاموش میشه بعدش صدای تق میاد ؟
اول صدای بوبین میاد ؟ ( تق ) یا اول شمعک و مشعل خاموش میشه بعدش صدای تق میاد ؟
با سلام
دوستان من یک آبگرمکن دیواری بوتان بدون شمعک (آیوناز) گرفتم . بنا به دلایلی خود سروسیکار نیومد و بنده یه نفر دیگه رو برای نصب آوردم. خوب باید بگم آبگرمکن خوب کار میکنه ولی تنها مشکل من موقع باز کردن آب گرمه و صدایی که ایجاد میشه. دو تا صدا میاد اول صدای تیک تیک جرقه که خوب طبیعیه و بلند نیست. ولی در عین حال یه صدای بلندتر مثل "تق" میاد که این آزار دهنده است. میخواستم ببینم این صدا طبیعیه یا یه مشکلی اینجا هستش. این صدای شیر برقیه؟ خوب چرا آزار دهنده هستش؟ البته همونطور که گفتم بعد روشن شدن خیلی خوب کار میکنه .
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
سلام
بنده نمیدونم آیوناز سیستمش شبیه بوتان هست یا نه اما گمان نکنم آبگرمکن دیواری شیر برقی لازم داشته باشه
1- شیر گازش رو ببندین و چند بار شیر آب گرم رو باز کنین ببینین باز هم صدای تق میده ؟
2- یک بار هم گاز و برقش رو قطع کنین و تست کنین
3- آیا هر دفعه که شیر رو باز میکنین همین صدا رو داره ؟
4- موقع باز کردن شیر آب صدا میده یا موقع بستن شیر ؟
5- فشار آب زیاده در ساختمان ؟
6- اگر زیاده , شیرفلکه ی ورودی آپارتمان رو کامل ببندین و فقط نیم دور باز کنین و تست کنین ببینین باز هم صدا میده ؟
هدف از این سوالها اینه که بنده بتونم در عیب یابی از توی نت کمکتون کنم چون تا حالا آیوناز ندیدم و نمیدونم سیستمش چطوریه
درضمن میتونین زنگ بزنین به نمایندگیش قسمت تعمیر و بپرسین این صدا از چیه و چطوری رفع میشه
شعله و شمعک همزمان خاموش میشه
اگر اول صدای تق بده بعد خاموش بشه مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر اول خاموش بشه بعد صدای تق بده مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام1- علتش ترموکوپل هست و یا بوبین خرابه و یا سنسور گاز خام که بالایِ بالای آبگرمکن نصبه تحریک میشه و گاز رو قطع میکنه و یا سنسور overheat "حرارتِ بیش از حد" که روی مبدّل وصله به دلیل شعله ی زیادِ مشعل احساس خطر میکنه و گاز رو قطع میکنه
2-ابتدا گاز به دلیلی قطع میشه و شمعک خاموش میشه مثلاً باد شمعک رو خاموش میکنه و یا باد شعله ی شمعک رو میلرزونه و درنتیجه ترموکوپل سرد میشه و گاز قطع میشه . یا فشار گاز بیش از حد افت میکنه و شمعک ضعیف میشه و بعد از حدود 20 ثانیه بوبین با صدای تقه گاز رو قطع میکنه تا گاز پخش نشه در محیط
سلام مشکل ابگرمکن دیواری بوتان من اینه که مقدارو فشار اب خروجی از اب ورودی ابگرمکن از نصف هم کمتره شیر زیر ابگرمکن هم تا اخر بازه مشکلش چیه؟
سلام
مشکلش از پلی استیشن هست . از بس پلی استیشن بازی کردین آبگرمکن خراب شده
این مشکل قبلاً هم بارها بررسی شده در همین شش هفت صفحه ی اخیر
2 احتمال داره:
1- آبگرمکن رسوب گرفته
2- لوله های توی دیوار یا شیرها رسوب گرفته البته باید ببینید آیا همه جا فشار آب گرم کم شده یا فقط بعضی جاها
توری ورودی کاربراتور آب رو چک کنین که تمیز باشه
بعدش اگر درست نشد , شیر آب ورودی آبگرمکن رو ازش جدا کنین و وصل کنین مستقیماً به آب گرم ساختمان یعنی آبگرمکن از مدار خارج میشه . حالا اگر فشار آب در لوله ها قوی هست پس آبگرمکن رسوب گرفته و یک احتمال ضعیف هم هست که لوله های توی دیوار رسوب گرفته
جرم گیری آبگرمکن در صفحات قبل مفصلاً شرح داده شده
سلام
من یه سوال راجع به ابگرمکن دیواری بوتان داشتم الان کسی هست پاسخ بده؟
ممنون میشم اگه هستین پاسخ بدین
Last edited by arash2222222222; 21-12-2016 at 23:07.
با سلام دوستان ابگرمکن دیواری بوتان جرقه زن دارم شیر اب رو که باز میکنم جرقه میزنه ولی مشعل روشن نمیشه علت چیه
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ..ابتدا ترموکوپل رو عوض کردم که درست شد .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)