سینا جان، آیفون نانو بهتر از آیفون 3G نخواهد بود....
همون آیفون 3G خدمونه ولی با سایز کوچیک تر ( و قیمت ارزونتر)
عکس زیر که چند روز پیش منتشر شد احتمال به وقوع پیوستن این شایعه رو قوی تر میکنه:
![]()
سینا جان، آیفون نانو بهتر از آیفون 3G نخواهد بود....
همون آیفون 3G خدمونه ولی با سایز کوچیک تر ( و قیمت ارزونتر)
عکس زیر که چند روز پیش منتشر شد احتمال به وقوع پیوستن این شایعه رو قوی تر میکنه:
![]()
یه نکته ای که تو کارای اپل دیده میشه طراحی محصولاتشه. که خیلی روش کار شده.
ببینین این پلتفرم ایفون چه قدر ظرفیت داره که اگه نانو هم ساخته شه باز خسته کننده نیست.مک بوکها هم همینطور.
ولی مثلا نوکیا 96 رو شبیه 81 زده بود همه صداشون در اومد که تکراری زده.
تازه صفحه ی نانو از 95 م بزرگتره.
دوستانی که آیفون دارن، بازی Rolando رو حتمن امتحان کنند، یک بازی استثنایی
خیلی دارم حال می کنم باهاش
اگه دانلودش نکردین، سریع اقدام کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by GiggleClub; 21-12-2008 at 21:02.
اصلا شما ببین بعد دو سه سال و این همه بالا پایین پریدن کل شرکتای گوشی سازی با سابقه و بی سابقه دنیا هنوز یه دونه مثل آیفون نیومدهیه نکته ای که تو کارای اپل دیده میشه طراحی محصولاتشه. که خیلی روش کار شده.
ببینین این پلتفرم ایفون چه قدر ظرفیت داره که اگه نانو هم ساخته شه باز خسته کننده نیست.مک بوکها هم همینطور.
ولی مثلا نوکیا 96 رو شبیه 81 زده بود همه صداشون در اومد که تکراری زده.
تازه صفحه ی نانو از 95 م بزرگتره.
یاد اون آیه قرآن افتادمکه میگفت اگه همه دنیا جم شن نمیتونن یه آیه مث قرآن بیارن(یه چیزی تو همین مایه ها بود)
حالا حکایت اپل و بقیه دنیاس هر چی زور میزنن....
اره واقعا راست میگی. نوکیا با 10-12 سال سابقه تو گوشی سازی با 200-300 مدل از اپل با 2 سال سابقه و 2 مدل گوشی (تازه چه قدر غراتن ومیگن گوشی بدرد نخوریه) ترسیده.
اخرین اخبار میگه نوکیا 43 درصد و اپل 14 درصد بازارو گرفتن دستشون. واقعا باید به اپل افرین گفت.
اگه اون موقع استیو از اپل نمیرفت بیرون قطعا الان جلوی دستمون به جای این ویستای مسخره مک بود.
آره تو منو که میره مشکلی نداره
والا سینا جان من نور میندازم ولی متوجه چیزی نمیشم
سوال از خودت
و جواب هم از خودت :
تازه دیگه چی میخواد رو ایفون بذاره
چیزی نمونده. مگه حافظه بیشتر و دوربین بهتر
ایفون که از لحاظ کیفیت ال سی دی و زیبایی و سرعت سیستم عامل همین الان هم از شرکت های دیگه یک سال جلو هست .
فقط شاید دوربین و ... بهتر بشه که به نظر من کسی که ایفون رو میخره اصلا دوربین واسش اهمیت نداره , من که اینجوری هستم .
شاید یه دگرگونی در طراحی و کمی جمع و جور تر شدن + دوربینی که کمی بهتر باشه و... بتونه خیلی ها رو وسوسه بکنه !
والا دیگه نمیدونم. با سیم کارتای دیگه امتحان کن.
نشستی اون بالا مچ مردمو میگیری دی.
تو پست دومی یک لحظه به امکانات پیشرفته تری فکر کردم. مثل بلوتوس استریو .اف ام ترنسمیتر. دی وی بی اچ و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)