نشان دادن صفحه آبی مشخصه یک مورد خاص نیست باید اون کد هگز ده رقمی رو بگید تا مشخص شود![]()
نشان دادن صفحه آبی مشخصه یک مورد خاص نیست باید اون کد هگز ده رقمی رو بگید تا مشخص شود![]()
اگه هار باشه بد سکتوره با پارتیشن حل میشه البته مطمین شو که قبل یا از اخرین با ر خاموش کردن سیستمت قطعهای از کامپیوتر جدا نکرده باشی مثل سی دی یا دی وی دی .......
خدا نگهدار شما
سلام
مشکلی نیست عزیز شما سری به مقدار paging files windose بزن بلدی که؟!!! اونجا مقدارشو کمتر کن !!!ا
عکس کیه هان !؟ مال خوت که نیس ناقلا![]()
راستش نه بلد نیستم ولی ایکاش زودتر می گفتی رفتم دوباره فرمت کردم 2 باره ویندوز ریختم حالا گیر کردم اساسی![]()
با سلام خدمت دوستان . بد فرم گیر افتادم
توی disk manegment نمیدونم چکار کردم که 3تا از logic dive هام پاک شدند
فرمتش نکردم ولی یه دفعه پاک شد 46 مگ free space شده رنگشم سبزه
چکار کنننننننننننننننننننننننن ننننننننم؟
با سلام خدمت دوستان . بد فرم گیر افتادم
توی disk manegment نمیدونم چکار کردم که 3تا از logic dive هام پاک شدند
فرمتش نکردم ولی یه دفعه پاک شد 46 مگ free space شده رنگشم سبزه
چکار کنننننننننننننننننننننننن ننننننننم؟
ببخشید 46 گیگا بایتم پریده (اشتباها مگ نوشتم)
سلام
وقتی میخوام هارد به هارد کنم موقع کپی اطلاعات بعد از چند دقیقه پیغام زیر رو به مهم نشون میده ، بعدش هم دیگه هارد رو نمیشناسه تا restart کنم .
Windows - Delayed Write Failedبا یه سری توضیحات دیکه که زیر این پیام نوشته . یه علامت مثلث زرد رنگ که وسطش یه علامت نعجب هست هم داره . من فکر میکنم مشکل از هارد باشه ولی نمیدونم چطوری این مشکل رو حل کنم .
توضیحات زیرش اینهاس :
Windows was unable to save all the data for the file E:\$Mft.
The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.
البته معنیش رو میدونم ، ولی نمی دونم چطور مشکل رو حل کنم . mer30.
لطفا اطلاعات خود را بصورت pdf قرار دهید تا پس ذخیره سازی بتوان از آن در حالت offline استفاده کرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)