شایعه پراکنی نکن!!
امروز صبح پینگ به معنای واقعی افتضاح بودش !!! دورو بر 1000
زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت که فیبر نوری قزوین قطع شده فشارش اومده رو گیلان!
این فقط مشکل من نبود برای دوستم همین طوری بودش!
این تست هم الان گرفتم:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شایعه پراکنی نکن!!
امروز صبح پینگ به معنای واقعی افتضاح بودش !!! دورو بر 1000
زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت که فیبر نوری قزوین قطع شده فشارش اومده رو گیلان!
این فقط مشکل من نبود برای دوستم همین طوری بودش!
این تست هم الان گرفتم:
![]()
سلام من چهارشنبه هفته پیش میشه 24/4/88 adsl ثبت کردم امروز یعنی 31/4/88 اندیشه زنگ زد گفت که وصل شد adsl شما وصل شد ما با کلی دل خوشی میام خونه شروع به نصب می کنیم می بینیم چراغ adsl مدم TD-8811 مون روشن نمیشه زنگ میزنم اندیشه اونم میگه هیچی فردا صبح زنگ بزن بچه ها بیان چک کنن ( اگه بیان 10 تومن پیاده میشم نمیخوام این پولو بدم)
کسی میدونه مشکل کجاست؟
پیش شماره منم 555 است
ممنون جواب بدین
Last edited by saeedonline; 22-07-2009 at 22:02.
آره صبح پینگ بالا بود.
ولی الان پایینه. شاید مرکز مخابراتیت فرق میکنه؟! مگه کدوم مرکزی؟
از این پینگ خوبت یه تست بیگر ما هم ببینم!
من خط 2 هستم دوستمم 7 هردومونم مشکل پینگ بالا داریم!
عجب افتضاحی هست اندیشه سبز... من نمیدونم چرا حرف شما رو گوش کردم 128 اندیشه گرفتم روزی 10 بار قطع نوسان شدید سرعت.......................
این ماه پس میدم از پارس میگیرم
این پینگ من خط من 128 هست
اگه می خوای بگی چرا نوشته information technology منم همین سوال برام پیش اومد صبح که خط کند شده بود زنگ زدم اندیشه.
گفتن ما یه سری IP داریم که با 89 شروع میشه گفت اینا ماله ماست از یک سازمان خارجی به اسم ripe گرفتیم.
یه سری هم دارن که از مخابرات گرفتن که گفت با 85 یا 217 شروع میشه. گفت این چند روزه چند نفر زنگ زده بودن می گفتن چرا پینگمون بالاست برای همین گفت ما تصمیم گرفتیم از IP های 85 یا 217 که پینگ پایینتری دارن استفاده کنیم.
گفتم خوب چرا می نویسه Information Technology company گفت چون این IP ها تو بانک ripe به اسم اونا ثبت شده.
اون دوستی هم که میگه چرا ما بهش اطلاعات غلط دادیم . ما هر چی می بینیم میگیم اگه خوبه میگیم خوبه اگه بده میگیم بده. اگه به پشتیبانی اونا زنگ بزنی بهت توضیح میدن. من از اندیشه راصیم چون صادقا .
اگه مشکل از خودشون باشه میگن تقصیر ماست اگه نیست میگن مشکل کجاست. این دوروز هم که خط مشکل داشت اگه یک trace میکردی می فهمیدی مشکل کجاست اونوقت اینقدر خودتوناراحت نمیکردی.![]()
آقا به نظر پارس دیگه پهنای باند رو باز نمی زاره مثلا اگه 128 داشته باشی هموت 16 دانلود داری و اگه256 داشته باشی همون 32 دانلود داری در حالی که قبلا اینجوری نبود اگه 128 می گرفتی تا 28 دانلود داشتی و اگه 256 می گرفتی تا 58 هم دانلود داشتی کسی از دوستان چیزی در این مورد می دونه ممنون می شم جواب بدید البته ربطی هم به ساعت کم مصرف و پر مصرف نداره ها همیشه اینجوریه
من بار اول که از پارس گرفتم تو ساعت های خلوت سرعتم با سرعت اسمی برابر بود ولی از اردیبهشت به بعد یه بار 256 گرفتم که سرعتم به 50 رسید تو همه ساعت ها!!! و در نتیجه ترافیکم تو 2 هفته تموم شد و موندم بیکار.بعدش 30 روز پیش 384 گرفتم که خیلی راضیم و تا 57 هم راحت با idm دانلود میکنم و تو 20 روز 40 گیگ دانلود داشتم.
ممنون
الان خیلی شادم
پینگ خوب شده ولی نه 155 ولی خوب برای بازی کردن با خازج خوب شده!
مهم اینه که همین جوری باقی بمونه و دوباره خراب نشه!!
![]()
Last edited by wolfman_741; 23-07-2009 at 20:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)