تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 800 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز

دیگه هیچ نیازی به این همه اضافه کاری نیست . و دیگه از دستور Fdisk برای نصب ویندوز استفاده نمی شه . مگه در موارد خاص .

شما بهتره مقاله زیر را دریافت و کامل مطالعه کنید . این مقاله یکی از استاندارد ترین روشها برای نصب ویندوز هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

ممنون . خوندم خیلی خوب بود. فقط همونطور که گفتم یه مشکلی هست اونم اینه که در روند نصی وقتی setup is formating و setup is coping تموم می شه وارد اون صفحه ی آبی کمرنگ می شه همونجا می مونه و دیگه پیش نمی ره و من این توضیحات اضافه رو دادم که بتونم این مشکل رو حل کنم .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون . خوندم خیلی خوب بود. فقط همونطور که گفتم یه مشکلی هست اونم اینه که در روند نصی وقتی setup is formating و setup is coping تموم می شه وارد اون صفحه ی آبی کمرنگ می شه همونجا می مونه و دیگه پیش نمی ره و من این توضیحات اضافه رو دادم که بتونم این مشکل رو حل کنم .
    سلام

خب احتمال داره سی دی ویندوز مشکل داشته باشه . قبل از نصب ویندوز سی دی را کاملا تمیز کنید .

اگه می تونید ویندوز را از یه سی دی دیگه نصب کنید .
    ممکنه مشکل از سی دی رام باشه که قادر به کپی کردن فایل خاصی نیست . این مورد خیلی پیش اومده . که در این صورت می تونید یه سی دی رام دیگه روی سیستم ببندید و ویندوز را نصب کنید .

در اخر هم ممکنه هارد مشکل داشته باشه . که در این صورت باید هارد را با یه سیستم دیگه هارد به هارد کرد و ویندوز را روی هارد ریخت .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

خب احتمال داره سی دی ویندوز مشکل داشته باشه . قبل از نصب ویندوز سی دی را کاملا تمیز کنید .

اگه می تونید ویندوز را از یه سی دی دیگه نصب کنید .
    ممکنه مشکل از سی دی رام باشه که قادر به کپی کردن فایل خاصی نیست . این مورد خیلی پیش اومده . که در این صورت می تونید یه سی دی رام دیگه روی سیستم ببندید و ویندوز را نصب کنید .

در اخر هم ممکنه هارد مشکل داشته باشه . که در این صورت باید هارد را با یه سیستم دیگه هارد به هارد کرد و ویندوز را روی هارد ریخت .

موفق باشی .

ممنون از جوابتون . یعنی چی هارد مشکل داشته باشه؟ یعنی bad sector ?
    اگه بد سکتر داشته باشه باید از روی یه هارد دیگه ویندوز بریزم ؟ راه دیگه ای هم داره؟ راستی من شنیدم که در این مواقع از partition magic می شه استفاده کرد ؟ می شه یه کم در این مورد و اینکه اگه بدسکتور داره راههای دیگه اش چیه راهنمایی کنید؟/؟

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

سلام
    این جریان ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی چیه؟
    من می خوام درایور کارت گرافیک دانلود کنم ازم میپرسه ویندوزت 32 بیتی هست یا 64 بیتی؟
    چه جوری بفهمم؟
    ویندوزم Xp هست

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آیا bad sector و bad cluster باهم فرق دارند؟ چه نرم افزاری هست که بتونم هارد رو از نظر داشتن بد سکتور چک کنم؟ این پارتیشن مجیک کارش همینه؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون از جوابتون . یعنی چی هارد مشکل داشته باشه؟ یعنی bad sector ?
    اگه بد سکتر داشته باشه باید از روی یه هارد دیگه ویندوز بریزم ؟ راه دیگه ای هم داره؟ راستی من شنیدم که در این مواقع از partition magic می شه استفاده کرد ؟ می شه یه کم در این مورد و اینکه اگه بدسکتور داره راههای دیگه اش چیه راهنمایی کنید؟/؟
    سلام دوست عزیز

وقتی می گن هارد مشکل داره این نیست که حتما بدسکتور داره . ممکنه مشکل پارتیشن بندی داشته باشه یا هارد خراب باشه یا به درستی نصب نشده باشه یا کابل هارد مشکل داشته باشه و خیلی از مشکلات دیگه ... و یکی از این مشکلات می تونه بدسکتور باشه که توی هارد این مورد بیشتر از بقیه اتفاق می افته .

البته بدسکتور دو نوع هستش . بدسکتور نرم افزاری که 95 درصد قابل حل هستش . و بدسکتور سخت افزاری که احتمال درست شدنش بسیار ضعیف هستش و باید توسط افراد با تجربه و مهندسین سخت افزار انجام بشه .

از راههایی که می شه فهمید هارد بدسکتور یا بد کلاستر گرفته اینه که درایو شما قفل می شه و پیغام میده که درایو باید فرمت بشه .
    یا هنگام بالا اومدن سیستم پیغام بدسکتوی یا بدکلاستر بده .
    هارد شما صدا بده به طوری که انگار می خواد بترکه و یه فشاری را داره تحمل می کنه و خیلی کارهای دیگه

برنامه هایی هستند که به شما نشان می دهند که هارد شما بدسکتور داره یا نه .
    یه نمونه توی خود ویندوز هستش که تا حدی می تونه بدسکتورهای نرم افزاری را رفع کنه . برای این کار به ادرس زیر بروید

ابتدا روی درایو خودتون راست کلیک کنید و propertise را بزنید و از صفحه باز شده به تب tools رفته و دکمه chek now را زده و از صفحه باز شده تیک هر دو گزینه را بزنید و سپس روی دکه start کلیک کنید و منتظر بمانید تا سیستم کار خودش را انجام بده .

برای انجام این کار روی درایوی که ویندوز توش نصب هست باید یکبار سیستم را ریستارت کنید .

Disk Manager : برنامه ای است كه كليه فايهاي شما را آناليز مي كند و فضا هايي را كه به خاطر Cluster بندي بد از بين رفته است ترميم مي كند.

Flobo HDD Bad Sector Repair : برنامه ای برای رفع و تعمیر بدسکتورهای هارد دیسک

HD Speed : سنگین ترین نوع فرمت برای انواع مدل های هارد دیسک با قابلیت رفع بدسکتور

HDD Regenerator : بازیابی و تعمیر بدسکتورها موجود در هارد دیسک با امکان تعیین محدوده اسکن سکتورها

MaxBlast 4 : نرم افزاری معروف برای پارتیشن بندی ورفع و تعمیر بدسکتور هارددیسک

SpinRite : تعمیر تخصصی بدسکتورها , همچنین این برنامه را می توانید از طریق دیسک چهار به صورت بوتیبل اجرا کنید

HDDs Low Level Format : سنگین ترین نوع فرمت برای انواع مدلهای هارد دیسک با قابلیت رفع بدسکتور

در ضمن این بحث خیلی تخصصی هستش و باید به انجمن سخت افزار رجوع کنی .

موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این جریان ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی چیه؟
    من می خوام درایور کارت گرافیک دانلود کنم ازم میپرسه ویندوزت 32 بیتی هست یا 64 بیتی؟
    چه جوری بفهمم؟
    ویندوزم Xp هست
    ویندوز در دو هسته 32 بیت و 64 بیت ارائه میشه که اگه cpu شما 64 بیت ساپورت کنه این ویندوز سرعت بهتری داره ولی در مورد شما میتونی نوع ویندوزت رو با اجرای system در کنترل پنل ببینی غالب کاربران از ویندوز 32 بیت استفاده میکنند شرط میبندم ویندوز شما هم 32 بیته...و باید نسخه 32 بیتی نرم افزار ها و درایور ها رو نصب کنی

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

ميخواستم بدونم چجوري ميشه ويندوز ايكس پي رو سيستم عامل پيش فرض كامپيوترم بكنم
    من تازه در كنار اكس پي اوبونتو رو نصب كردم الان وقتي كامپوتر رو روشن ميكنم اول اوبونتو واسه اتنخاب هست بعدش 3 تا گزينه ديگه واسه اوبونتو هست و در اخر
    ويندوز ايكس پي رو دارم
    داخل فايل بوت هم اينو مينويسه

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

وقتی سیستم میاد بالا یه جایی میاد که اگه 2 تا ویندوز داشته باشی می تونی از اونجا انتخابشون کنی...من چون هارد دوستم به کامپیوتر خودم وصل کردم و براش ویندوز ریختم اونجا دو تا ویندوز میاد ...
    چطور می تونم حذفش کنم؟

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لطفا کمکم کنید من داشتم با پارتیشن مجیک دو تا از درایوهامو مرج می کردم که درایو ویندوز نبودن و بعد از اتمام کار وقتی ریستارت کردم دیگه ویندوز بالا نمیومد و این ارور رو میداد: multi(0)disk(0)disk(0)partishion(3)\bootsect.dos البته دو تا ویندوز رو سیستمم دارم ولی ویندوز اصلیم که کلی برنامه های ضروری روش نصب کرده بودم بالا نمیاد میشه کاری کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •