سلام مانيتور من فراسو مدل آستارا سري fld-2250w هست آيا پي اس 3 بهش وصل ميشه؟
سلام مانيتور من فراسو مدل آستارا سري fld-2250w هست آيا پي اس 3 بهش وصل ميشه؟
سلام دوستان
این رفیق ما یه کابل hdmi به vga گرفته که بتونه ps3 رو به مانیتور سامسونگ مدل 2055 وصل کنه ولی تصویر نمیده به نظر شما مشکل از چیه..؟؟؟
اصلا میشه همچین کاری کرد...؟؟؟
این دقیقا همون کابله که گرفته.
![]()
من یه مورد رو هم تاحالا ندیدم جواب بده . احتمالا با PS3 سازگار نیست.
بله متاسفانه سازگار نیست.
این بنده خدا رفته 170 تومن پول بالای مانیتور 2055 سامسونگ داده که فقط VGA داره.
حالا به نظر شما اگه یه کابل HDMI به DVI بگیره و یه تبدیل DVI به VGA بگیره جواب میده...؟؟؟
DVI به VGA
![]()
یه چیزی در مورد کابل های غیر hdmi رو بهتون بگم.
وقتی دیدید ps3 تصویر نمیده خاموشش کنید.بعد از اینکه خاموش شد کلید پاور روی دستگاه رو نگه دارید تا روشن بشه و دستتون رو از روی کلید بر ندارید تا خاموش بشه و یه صدایی میده.بعدش خود ps3 تصویر رو میده به مانیتور.
من اینو روی تلویزیون 14 اینچ با کابل av امتحان کردم جواب داد.
سلام دوستان
من مانیتوری دارم که فقط ورودی VGA داره و میخوام با کابل HDMI-DVI و تبدیل VGA بهDVI ایکس باکسو بهش وصل کنم و صدارو با کابل کامپوننت خود کنسول طبق آموزش صفحه اول بگیرم ... چنتا سئوال داشتم
1- ایا کیفیت تصویری که میگیرم بهتر از روش وصل کردن با کابل VGA هست ؟؟
2- گرفتن صدا با کامپوننت و تصویر با کابل HDMI ه DVI امکان پذیره؟ البته پست اولو خوندم ولی دیروز از توپخونه سئوال کردم گفتن چون از دو خروجی کنسول داری کار میگیری مثلا گه از HDMI تصویر بگیری کنسول خروجی کامپوننتو قطع میکنه و دیگه صدا نداری ؟؟؟ میخواستم راهنمایی کنید آیا این روش 100% جواب میده > تصویر با HDMI-DVI صدا با کامپوننت ؟؟
ممنون اگه زود و مطمئن جواب بدید.
VGA به DVI
HDMI DVI
![]()
دوستان من یک کابل HDMI به VGA گرفتم برای وصل کردن ایکس باکس 360 ولی به هیچ عنوان تصویر نمیده ارور check signal cable میده انگار که اصلا کابلی بهش وصل نیست همه رزولیشنهای موجود رو کنسول و مانیتور امتحان کردم تصویر نمیده لطفا راهنمایی کنید.....
سلام ...
من یدونه از این کابلا گرفتم
مانیتورم معمولیه اسپیکر نداره و صدا ندارم الان ! اسپیکرم ندارم که از روش های توی پست اول استفاده کنم ! ( از هدست یا هدفون استفاده میکنم همیشه ! )
حالا راهی هست صدا رو از هدفون بگیرم ؟!
کسی نیست جواب اینجا رو بده !؟!؟!
سلام.
شما میتونی دقیقا از آموزش های پست اول کابل های مربوط به صدا را به هدفون وصل کنی و صدا را از طریق هدفون دریافت کنی.
برای این کار کافی هست فقط 2 تا تبدیل زیر را تهیه کنی.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)