من رم گوشیمو 2 گیگ کردم.حالا همه نقشه ها از رفته...از رم اولی بک اپ گرفتم.و روی رم جدید ریستوری کردم...ولی باز نیومد...کسی راهی بلد نیست؟؟؟
من رم گوشیمو 2 گیگ کردم.حالا همه نقشه ها از رفته...از رم اولی بک اپ گرفتم.و روی رم جدید ریستوری کردم...ولی باز نیومد...کسی راهی بلد نیست؟؟؟
امروز علائدین بودم قیمت بین 655 تا 670 بود جایی ارزون تر نمیدن؟؟
دوست خوبم در تاپیک N95 مطرح کن.من رم گوشیمو 2 گیگ کردم.حالا همه نقشه ها از رفته...از رم اولی بک اپ گرفتم.و روی رم جدید ریستوری کردم...ولی باز نیومد...کسی راهی بلد نیست؟؟؟
همین امشب اصفهان 610 قیمت دارم!ولی می گن نوع عادیش.این عجیبه چون در دبی یکمی دوباره گرون شده.امروز علائدین بودم قیمت بین 655 تا 670 بود جایی ارزون تر نمیدن؟؟
کی ارزون میشه فکر می کنین اینجا؟؟؟ اخه 670 خیلی الکی دیگه!!
کسی به gsm arena سر نزد ؟؟؟اونجا یه ورژن جدید معرفی کرده بود(کسی به پستی که من صفحه ی قبل دادم توجه نکرده؟.جوابی نخوندیم)
اگر mehdi جان بیاد میتونه کمکت کنه.کسی به gsm arena سر نزد ؟؟؟اونجا یه ورژن جدید معرفی کرده بود(کسی به پستی که من صفحه ی قبل دادم توجه نکرده؟.جوابی نخوندیم)
دوستان به چه کسی بگیم تا اسم تاپیکو به "کلوپ Nokia N95 8GB" تغییر بده و اگر لطف کنند Sticky یا Pinned کنند؟
ااااااااااااااااییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی مهدی جان کجایییییییییییییییییییییی یی
راستی ما منتظر بودیم بعد از کلیسمس این قیمتا یه تکونی بخوره. پایین که نیومد یه چیزی ام رفت روش
سه روز پیش یکی از دوستان خرید 650 از طبقه ششم علا الدین. نه خیر پک اسپایدر و معمولی قیمتش یکی هست. آخرین فریمور معرفی شده 15 هست ولی گوشیهای سری آخر با ورژن 11 هستند.
سلام اصلان جان . اصلاً نگران خراش نباش . من امروز ان 95 معمولیم رو با 8 گیگ عوض کردم . ناخنم یک مقدار بلند بود بالای دگمه سلکشن چند تا خش ریز افتاد زیپ کاپشنم هم گرفت به لبه پایینی زیر دگمه کال یک مقدار رنگ مشکی رفت شد ذغالی . خلاصه بی خیال . البته من که فکر می کنم همون معمولی احتمال خش خشی شدنش خیلی کمتر بود .
راست میگی... خیلی خشیدنش زیاد به چشم میاد...البته من که فکر می کنم همون معمولی احتمال خش خشی شدنش خیلی کمتر بود
یه مساله دیگه... CPUش دو هسته ای هست؟ چند مگا هرتز هست؟ تو برنامه Active File می نویسه: 206 مگاهرتز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)