تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 272 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

چلسی 2 - 0 تاتنهام

تبریک میگم .... فقط 4 امتیاز تا ....

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

چلسی 2 - 0 تاتنهام

تبریک میگم . آرسنال هم با بیرمنگام مساوی کرد .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

Chelsea 2 - 0 Tottenham Hotspur

J.Belleti 19
    S.W.Philips 85

تبریک ...

یه ماه دیگه اون بالاییم

داره خودمونی میشه livchelsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    romford

پيش فرض

منم تبریک می گم...

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من هم تبریک میگم

پیش به سویه ...

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 دروگبا خطاب به آنلكا: من ستاره چلسي‌ام

يوفا/ "ديديه دروگبا" مهاجم باشگاه چلسي انگليس تاكيد كرد هيچ نگراني بابت ورود بازيكن جديد اين تيم يعني "نيكلاس آنلكا" فرانسوي ندارد.

به‌گزارش یوفا: مهاجم ساحل عاجي چلسي به همراه "سالومون كالو" هم‌اكنون براي حضور در رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا در غنا بسر مي‌برد و خط حمله "آبي پوشان" كم مهره شده است.

چلسي با توجه به همين موضوع، با عجله تمام، عقد قرارداد و به عضويت گرفتن نيكلاس آنلكا از باشگاه بولتون را نهايي كرد.

بعد از بازگشت دو ملي‌پوش آفريقايي مذكور، چلسي پنج مهاجم در فهرست خود خواهد داشت اما آنچه كه بيشتر نگران‌كننده است، اينكه از ميان دروگبا و آنلكا، يكي بايد روي نيمكت بنشيند مگر اينكه "آورام گرنت" تركيب و سيستم تازه‌اي را پياده كند.

با تمام اين اوصاف، دروگبا هيچ نگراني ندارد و معتقد است همچنان ستاره تيمش خواهد بود.

وي گفت: من مغرور نيستم اما معتقدم كه ستاره بزرگي براي چلسي هستم.

وقتي كه برگردم، با آمادگي بسيار بازي خواهم كرد چون مي‌خواهم در اين فصل، عناوين مهمي را بدست آورم.

دروگبا در ادامه به روزنامه "نيوز آو د ورلد" گفت: از تقويت خط حمله چلسي نگران نيستم. حضور آنلكا مشكلي براي من ايجاد نمي‌كند. من فقط به تهاجمي تر شدن تيم كمك مي‌كنم.

وي همچنين معتقد است كه مي‌تواند زوج حمله مناسبي براي آنلكا فرانسوي باشد: "من در اين باشگاه، كنار مهاجمان بسياري بازي كرده ام و مي‌توانم باز هم اين كار را انجام دهم."
    گفته مي‌شود اگر آنلكا موفقيت لازم را كسب كند، باشگاه چلسي دروگبا را در فصل تابستان، به ميلان خواهد فروخت.

وي بعد از رفتن "خوزه مورينيو" سه بار با سرمربي جديد مشاجره كرده است.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چلسي در تور خريدهاي زمستاني
    خريدهاي 63 ميليون يورويي "آبراموويچ"

برانيسلاو ايوانوويچ، ديميتار برباتوف و نيكلاس آنلكا سه بازيكني هستند كه در صدر فهرست خريد "آورام گرانت" سرمربي چلسي قرار دارند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با آن كه هيچ يك از اين 3 بازيكن ارزان قيمت به شمار نمي‌آيند، اما چلسي ناچار به خريد آنهاست و آبراموويچ مالك روس باشگاه هم بايد 63 ميليون براي آوردن اين بازيكنان به لندن بپردازد.

به نوشته پايگاه اينترنتي "گل" چلسي هم اكنون با كمبود شديد بازيكن روبروست. جان تري، كلود ماكلله، فلورن مالودا و ريكاردو كارواليو و حتي فرانك لمپارد، بازيكنان چلسي با آسيب ديدگي روبرو هستند.

سالومون كالو، ميشل اسين، جان اوبي ميكل و ديديه دروگبا تقريبا يك ماه تمام از تركيب چلسي دور خواهند بود چرا كه مسافر رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آفريقا هستند.

پس چندان تصادفي نخواهد بود، اگر آورام گرانت راهي «تور خريد» شود.

به نوشته‌ي «سان» مالك چلسي به گرانت براي پرداخت 63 ميليون يورو چراغ سبز نشان داده است.

به نوشته‌ي اين روزنامه ايوانويچ، صرب نخستين بازيكني است كه با 13 ميليون يورو مي‌تواند راهي لندن شود.

او كه 23 سال سن دارد، مورد توجه منچستريونايتد هم قرار دارد، اما اولدترافوردي‌ها حاضر نيستند براي اين بازيكن صرب چنين مبلغي را بپردازند.

اما اين تمام ماجرا نيست. نيكلاس آنلكا، مهاجم كنوني بولتون هم قرار است دومين تازه وارد به استمفوردبريج باشد خريد او براي چلسي 15 ميليون يورو آب مي‌خورد. خود اين بازيكن فرانسوي هم براي انجام شدن اين نقل وانتقال بسيار مشتاق نشان مي‌دهد.

برباتوف در اين ميان با 38 ميليون يورو گران‌ترين گزينه‌اي خواهد بود كه پيش روي سران آبي‌هاي لندن قرار دارد.

.
    امیدوارم هر سه تاشون رو بگیریم.
    خوب دو تا از این سه تا اومدن چلسی(ایوانوویچ و آنلکا)

البته گرانت گفته با حضور آنلکا دیگر نیاز به برباتف نیست

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

خوب دو تا از این سه تا اومدن چلسی(ایوانوویچ و آنلکا)

البته گرانت گفته با حضور آنلکا دیگر نیاز به برباتف نیست
    گرانت خیلی ***** کرده که گفته به برباتف نیازی نیست !!!! اصلا پست و نقش این دو بازیکن در زمین با هم فرق می کنه .

هر جوری فکر می کنم نمی تونم از برباتف بگذرم !!

تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 "دروگبا" عاشق بازي با "اتوئو" در بارساست!

يوفا/ "ديديه دروگبا" مهاجم تيم فوتبال چلسي انگليس اعتراف كرد كه عاشق به وجود آوردن يك زوج رويايي با "ساموئل اتوئو" در بارسلوناست.

به گزارش یوفا: دروگبا در اين فصل بارها گفته است كه در پايان مسابقات جاري، آينده خود را در استمفوردبريج بررسي خواهد كرد.

ستاره ساحل عاجي چلسي كه در حال حاضر براي شركت در مسابقات جام ملت‌هاي آفريقا به كشورش رفته‌است با توجه به تعريف و تمجيدهايي كه از اتوئو كرده، ظاهرا تمايل دارد به بارسلونا برود.

دروگبا در اين‌باره به روزنامه "ديلي اكسپرس" گفت: هر مهاجمي با شرايط من واقعا دوست دارد شانس خود را براي بازي در كنار ساموئل امتحان كند. نمي‌دانم چرا نبايد اين اتفاق بيفتد. اين يك چيز استثنايي است. اما بارسلونا بايد دسته چك خود را كنار بگذارد، تا اين اتفاقات بيفتد.

وي افزود: من عاشق سرعت، مهارت گلزني و قدرت دوندگي ساموئل هستم.

قطعا وجود او براي بارسلونا ضروري است.

اتوئو مهاجم كامروني بارسلونا نيز معتقد است، سرعت او در كنار قدرت دروگبا تركيب هولناكي خواهد بود.

وي گفته است: نمي‌دانم چرا هر دوي ما نمي‌توانيم در يك تيم بازي كنيم.

فقط تصور كنيد تيمي با حضور دروگبا و من چه خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض معاوضه دروگبا با مسي يا كاكا

يوفا/ مسئولان باشگاه چلسي انگليس قصد دارند، مهاجم اهل ساحل عاج خود را با بزرگاني از بارسلونا و يا آ.ث ميلان معاوضه كنند.

به گزارش یوفا: سران اين باشگاه در پاسخ به درخواست رسمي بارسلونا براي خريد ديديه دروگبا، اعلام كردند اين مهاجم را بدون تبادل مالي با ليونل مسي عوض مي كنند.

اين در حالي است كه باشگاه آ.ث ميلان نيز ديگر مشتري دروگبا است و چلسي تنها و به شرطي وي را به ميلان مي دهد كه كاكا راهي استمفوردبريج شود.

راه ديگري براي انتقال دروگبا به يك تيم ديگر وجود دارد و آن اين كه رئال مادريد كاكا را به خدمت گرفته و به صورت قرضي براي يك فصل وي را با دروگبا عوض كند.

اين مسئله امروز در هيئت رئيسه رئال مادريد به شور گذاشته مي شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •