تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 86 از 1635 اولاول ... 3676828384858687888990961361865861086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض دوربين هاي بالاي 400 هزار تومان و عكس هاي نه چندان جالب

سلام به همه عزيزان
    دوستاني كه اينهمه در مورد H50 سرو صدا مي كردند و تبليغ مي نمودند چرا غايب هستند و سكوت كرده اند؟ بابا نظري چيزي .... من نمونه عكس هاي H50 را ديدم چنگي به دل نمي زد!! خصوصا در نور اتاق ... واقعا كيفيت عكس هايش با يك دوربين A720 با قيمت 200 هزار تومان در آن ساعت شب در منزل يكي بود!! (البته در مد اتو احتمالا)
    .................... در اين مدتي كه من سعي داشتم از دوستان براي يك خريد يك دوربين ديجيتال با كيفيت كمك بخواهم فقط اين دوستمون عليرضا كمك كرد و بقيه فقط ژست آدم هاي حرفه اي را گرفتند و بس ...............
    من نمي دانم دوستاني كه از H50 اينقدر تعريف مي كردند چگونه مي خواهند كيفيت بد عكس هاي اين دوربين را در سايت pbase توجيه كنند!! حتي نمونه كارهاي D60 و 1000D را هم ديدم چنگي به دل نمي زد!! يعني آنچه انتظار داشتم نبودند! همه كيفيت ها تقريبا در يك سطح و برابر بودند ... در اين سايت شما حتي يك عكس را هم نمي بينيد كه بتوانيد سلول هاي پوست صورت سوژه اي كه در 2 الي 5 متري است را ببينيد!! يعني كيفيت دوربين هاي 400 هزار توماني به بالا اينقدر پايين است؟!!!! يعني حتما بايد يك دوربين SLR بالاي 600 تومان با يك لنز آنچناني خريد كه كيفيت عالي بگيريم؟! تعريف من از كيفيت عالي شارپ بودن كامل عكس است بطوري كه وقتي از سوژه خود عكس مي گيريم (اگر انسان باشد) حداقل بتوانيم موهاي ريز را هم در صورت به خوبي و شارپي ببينيم!!!!
    من چنين عكسي از هيچ دوربيني تابحال نديدم و قصدم از خريد دوربين وجود اين امكان بود! ضمنا اگر قرار باشد با دوربين هايي مانند SX10 كه سوپرزوم هستند بالاي 12 را با سه پايه بگيريم كه ديگر فايده اي ندارد!! پس اين IS به چه درد مي خورد؟! حتما لنز هاي IS هم همينطور هستند ....
    بابا اصلا از خير خريد دوربين گذشتيم اگر قرار باشد 400 هزار پول زبان بسته را بدهيم و كيفيتي در حد گلابي دريافت كنيم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Sx10 و h50

پاناسونیکه از نظر امکانات کمی سر تر هست ... اما برند کانن رو من یکی بالاتریثن میدونم .... اگه sx10 کانن یکم زودتر معرفی شد شاید بجای h50 اونو میگرفتم ...پیشنهاد میکنم بجای g10 روی sx10 فوکوس کن .... دوربین خیلی کارآمدیه ... اتفاقا فردا قرار تو وبلاگم در موردش مطلبی که نوشتم رو بزارم ... بخونی متوجه میشی ...

موفق باشی .
    -============================================-
    سلام بر محمدحسین عزیز
    فرمودید اگر sx10 زودتر آمده بود h50 را نمی گرفتید درست است؟!!
    اما ....
    هیچ می دانید h50 ویژگی هایی دارد که sx10 ندارد؟!!
    1- ماون قرمز (عکاسی در تاریکی مطلق)
    2- قرار دادن افکت های بسیار زیبا و عجیب روی خود دوربین مانند:
    قراردادن لبخند روی صورت های بدون لبخند!!
    بلور کردن حاشیه یک قسمت از عکس
    رنگی نگاه داشتن یک قسمت از عکس و سیاه و سفید کردن بقیه عکس
    شارپ کردن صورت پس از عکاسی در مدهایی که صورت مورد نظر نبوده!
    تفکیک و تشخیص صورت بچه از بزرگسال
    تشخیص 3 مدل لبخند روی صورت!!
    شارپ کردن هر یک از صورت ها در عکس های دسته جمعی!!
    3- بسیار مهم: باطری لیتیوم
    4- کنترل از راه دور

اما مزیت های sx10 بر h50:
    مد سوپر ماکرو 0 سانتی
    زوم اپتیک 20
    is دوربین های کنون که انصافا لرزش گیرهای قوی هستند و به نظرم از سونی های هم رده قوی تر هستند
    قیافه خوشگل تر از sx10

حال خود شما قضاوت کنید!! کدام ارزش بیشتری دارد؟؟ خوشگلی که ملاک نیست! زوم بالای 12 هم به سه پایه احتیاج دارد بنابراین این هم مزیت نیست! فقط می ماند لرزش گیر قوی تر و ماکروی قوی! که من فکر نمی کنم در طول کل دورانی که شما این دوربین را دارید بیش از 10 بار به عکس های ماکرو احتیاج داشته باشید (البته اکثریت و عموم را عرض می کنم)

آیا باز هم می گوئید اگر sx10 زودتر آمده بود آنرا می خریدم؟؟؟
    اصلا اگر از دوربینتان ناراضی هستید من قصد دارم h50 بخرم .. بیایید به من بفروشید من جدا خریدارم ...
    با احترام
    کاویان

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه عزيزان
    دوستاني كه اينهمه در مورد H50 سرو صدا مي كردند و تبليغ مي نمودند چرا غايب هستند و سكوت كرده اند؟ بابا نظري چيزي .... من نمونه عكس هاي H50 را ديدم چنگي به دل نمي زد!! خصوصا در نور اتاق ... واقعا كيفيت عكس هايش با يك دوربين A720 با قيمت 200 هزار تومان در آن ساعت شب در منزل يكي بود!! (البته در مد اتو احتمالا)
    .................... در اين مدتي كه من سعي داشتم از دوستان براي يك خريد يك دوربين ديجيتال با كيفيت كمك بخواهم فقط اين دوستمون عليرضا كمك كرد و بقيه فقط ژست آدم هاي حرفه اي را گرفتند و بس ...............
    من نمي دانم دوستاني كه از H50 اينقدر تعريف مي كردند چگونه مي خواهند كيفيت بد عكس هاي اين دوربين را در سايت pbase توجيه كنند!! حتي نمونه كارهاي D60 و 1000D را هم ديدم چنگي به دل نمي زد!! يعني آنچه انتظار داشتم نبودند! همه كيفيت ها تقريبا در يك سطح و برابر بودند ... در اين سايت شما حتي يك عكس را هم نمي بينيد كه بتوانيد سلول هاي پوست صورت سوژه اي كه در 2 الي 5 متري است را ببينيد!! يعني كيفيت دوربين هاي 400 هزار توماني به بالا اينقدر پايين است؟!!!! يعني حتما بايد يك دوربين SLR بالاي 600 تومان با يك لنز آنچناني خريد كه كيفيت عالي بگيريم؟! تعريف من از كيفيت عالي شارپ بودن كامل عكس است بطوري كه وقتي از سوژه خود عكس مي گيريم (اگر انسان باشد) حداقل بتوانيم موهاي ريز را هم در صورت به خوبي و شارپي ببينيم!!!!
    من چنين عكسي از هيچ دوربيني تابحال نديدم و قصدم از خريد دوربين وجود اين امكان بود! ضمنا اگر قرار باشد با دوربين هايي مانند SX10 كه سوپرزوم هستند بالاي 12 را با سه پايه بگيريم كه ديگر فايده اي ندارد!! پس اين IS به چه درد مي خورد؟! حتما لنز هاي IS هم همينطور هستند ....
    بابا اصلا از خير خريد دوربين گذشتيم اگر قرار باشد 400 هزار پول زبان بسته را بدهيم و كيفيتي در حد گلابي دريافت كنيم!!!

دوست عزیز سایت pbase بر اساس عکسهایی که مردم میگذارن بوجود آمده و حتما لزومی نداره که فردی که اون عکسها رو اونجا آپلود کرده حرفه ای بوده باشه.و از حداکثر کارایی دوربین استفاده کرده باشه.
    شاید بشه گفت بالای 80 درصد افراد از دوربین دیجیتال فقط در حالت اتوماتیک استفاده میکنن.
    من هر وقت کسی در مورد خرید دوربین سوال میکنه اول میگم برند مورد نظر رو مشخص کن.
    شما از سونی خوشت نمیاد چرا رفتی گرفتی؟
    شما به عکسهای ایشون یه نگاهی بینداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دو تا عکس رو ببین که تنظیمات دوربین و شرایط محیط چقدر میتونه روی نتیجه عکس حاصل اثر بذاره:
    کد:
    Last edited by Senator_F; 07-12-2008 at 23:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Excel-VB جان اینقدر از دوربینای مختلف بد گفتی که گیج شدم.
    الان دقیقا کدوم دوربینو داری و مشکلت چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض H50

کد:
    این دو تا عکس رو ببین که تنظیمات دوربین و شرایط
    -=================-
    سلام دوست من
    با تشكر از توجه شما
    شما خودتان عكس فوق را در حالت Original ديده ايد؟!!!! ببينيد با آن نويز بالا و كيفيت بد!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض H50 or SX10

excel-vb جان اینقدر از دوربینای مختلف بد گفتی که گیج شدم.
    الان دقیقا کدوم دوربینو داری و مشکلت چیه؟
    -====================================-
    سلام دوست من
    متشكرم از توجه شما
    والا من هنوز دوربيني نخريده ام يعني بين sx10 و h50 به شدت دودل شده ام اما هرچه بيشتر تحقيق مي كنم و هرچه بيشتر نمونه عكس هاي اينها را مي بينم متوجه تفاوت عكس هايش با دوربيني مثل a720 ضعيف نمي شوم!! باور كنيد a720 هم نمونه عكس هايش مثل اين دو مي باشد! يعني بين 200 هزار تومان و 450 هزار تومان هيچ تفاوتي نيست؟! البته در اين دو دوربين 450 هزار توماني يك سري آپشن وجود دارد كه براي افكت و ... مي باشد كه مي توانيم با فتوشاپ هم انجام دهيم ....
    من منتظرم دوستان چيز ديگري در sx10 و h50 ببينند و به من بگويند تا بتوانم انتخاب راحتي داشته باشم و بعد از آن پشيمان نشوم ...
    متشكرم دوست من
    كاويان

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کد:
    این دو تا عکس رو ببین که تنظیمات دوربین و شرایط
    -=================-
    سلام دوست من
    با تشكر از توجه شما
    شما خودتان عكس فوق را در حالت Original ديده ايد؟!!!! ببينيد با آن نويز بالا و كيفيت بد!!
    شما در اوریجینال نگا کردن عکس باید دقت کنی.هرچی عکسی مگاپیکسل ش بیشتر میشه یعنی در واقع در حالت اوریجینال زوم بیشتری داره.وقتی اوریجینال نگا میکنی،مقداری از عکس که دقیقا برابر 1024 پیکسل در طول و 768 پیکسل در عرض داره،خواهی دید.
    این اندازه غیر قابل تغییر هستش یعنی اگه یه عکس مثلا 24.6 مگاپیکسل رو هم اوریجینال نگا کنی دقیقا همین تعداد پیکسل رو خواهی دید.
    من یه پیشنهاد دارم برات:
    همین عکس DSC01430 رو در اندازه 18*13 چاپ کن (بده لابراتوار روی کاغذ واقعی چاپ کنه)نه با پرینتر .
    اگه راضی کننده بود که هیچ مبارکه در غیر اینصورت بذارش کنار.
    ولی مطمئن باش از کیفیتی که داره تعجب میکنی.
    من خودم h9 دارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض دوربين اچ 50

شما در اوریجینال نگا کردن عکس باید دقت کنی.هرچی عکسی مگاپیکسل ش بیشتر میشه یعنی در واقع در حالت اوریجینال زوم بیشتری داره.وقتی اوریجینال نگا میکنی،مقداری از عکس که دقیقا برابر 1024 پیکسل در طول و 768 پیکسل در عرض داره،خواهی دید.
    این اندازه غیر قابل تغییر هستش یعنی اگه یه عکس مثلا 24.6 مگاپیکسل رو هم اوریجینال نگا کنی دقیقا همین تعداد پیکسل رو خواهی دید.
    من یه پیشنهاد دارم برات:
    همین عکس dsc01430 رو در اندازه 18*13 چاپ کن (بده لابراتوار روی کاغذ واقعی چاپ کنه)نه با پرینتر .
    اگه راضی کننده بود که هیچ مبارکه در غیر اینصورت بذارش کنار.
    ولی مطمئن باش از کیفیتی که داره تعجب میکنی.
    من خودم h9 دارم.
    -==================================-
    سلام دوست من
    با تشكر از توجه شما
    خودت جواب خودت را دادي!
    بله اگر قرار باشد 13 در 18 چاپ كني بله حرف شما درست است! و نه فقط اين دوربين بلكه يك دوربين 5 مگا پيكسل هم در اين ابعاد چاپ خوبي مي دهد!!!!
    اما ..... انتظار از يك دوربين 9 مگاپيكسلي 450 هزار توماني اين است كه عكسش را 13 در 18 چاپ كنيد و به به و چه چه كنيد؟!!!!!!!!! واقعا شما اينقدر پول مي دهيد كه اين ابعاد را بگيريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا نفرموديد روي قطع بزرگ ؟؟؟
    كيفيت دوربين هاي را با چاپ روي قطع بزرگ مي سنجند ...
    با تشكر
    كاويان

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

-==================================-
    سلام دوست من
    با تشكر از توجه شما
    خودت جواب خودت را دادي!
    بله اگر قرار باشد 13 در 18 چاپ كني بله حرف شما درست است! و نه فقط اين دوربين بلكه يك دوربين 5 مگا پيكسل هم در اين ابعاد چاپ خوبي مي دهد!!!!
    اما ..... انتظار از يك دوربين 9 مگاپيكسلي 450 هزار توماني اين است كه عكسش را 13 در 18 چاپ كنيد و به به و چه چه كنيد؟!!!!!!!!! واقعا شما اينقدر پول مي دهيد كه اين ابعاد را بگيريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا نفرموديد روي قطع بزرگ ؟؟؟
    كيفيت دوربين هاي را با چاپ روي قطع بزرگ مي سنجند ...
    با تشكر
    كاويان
    بزرگترین ابعادی که یه فرد آماتور مثل من لازم داره چاپ کنه همینه یا شاید 25*20 اگه عکاسی حرفه ای بخواین بکنین بهتره برین سراغ slr های گرانقیمت مثل Nikon D700 .
    این دو تاعکس رو ببینین:
    کد:
    ببین دوست عزیز توی رده دوربینای آماتور،تفاوت خیلی جزئی خواهد بود.
    اگه شما به زوم خیلی زیاد یا فلاش خیلی قوی نیازی نداری میتونی بری سراغ دوربینای کم حجم تر و بهتری مثل Sony Dsc-W300 که کیفیتش بهتر از H50 هستش.یا دوربینای هم رده در کنون یا المپیوس.
    Last edited by Senator_F; 08-12-2008 at 17:29.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض H50 & w300

بزرگترین ابعادی که یه فرد آماتور مثل من لازم داره چاپ کنه همینه یا شاید 25*20 اگه عکاسی حرفه ای بخواین بکنین بهتره برین سراغ slr های گرانقیمت مثل nikon d700 .
    اگه شما به زوم خیلی زیاد یا فلاش خیلی قوی نیازی نداری میتونی بری سراغ دوربینای کم حجم تر و بهتری مثل sony dsc-w300 که کیفیتش بهتر از h50 هستش.یا دوربینای هم رده در کنون یا المپیوس.
    -============================================-
    سلام دوست من
    با تشکر از توجه و پاسخ شما
    در مورد کیفیت چاپ عکس در قطع بزرگ حق با شماست .. به ندرت پیش خواهد آمد که چنین ابعادی بخواهیم چاپ بگیریم ...
    اما در مورد مطلب پایین که فرمودید اتفاقا فلاش قوی خیلی به کارم می آید ... آیا شما دوربین خاصی در این رنج قیمت برای فلاش دوربرد در نظر دارید؟؟؟
    ضمنا اگر ممکن است توضیحی جامع تر راجع به تفاوتهای w300 و h50 بفرمائید متشکرم می شوم .. در مورد h50 حرف و حدیث زیاد است و همه دوستان تقریبا این دوربین را تائید کردند .. اما فکر نمی کنم دوربین آماتور w300 کیفیتی فراتر از h50 (آماتور پیشرفته) داشته باشد!!
    شاید هم به شوخی w300 را مثال زدید!
    متشکرم
    با احترام - کاویان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •