سلام به همه عزيزان
دوستاني كه اينهمه در مورد H50 سرو صدا مي كردند و تبليغ مي نمودند چرا غايب هستند و سكوت كرده اند؟ بابا نظري چيزي .... من نمونه عكس هاي H50 را ديدم چنگي به دل نمي زد!! خصوصا در نور اتاق ... واقعا كيفيت عكس هايش با يك دوربين A720 با قيمت 200 هزار تومان در آن ساعت شب در منزل يكي بود!! (البته در مد اتو احتمالا)
.................... در اين مدتي كه من سعي داشتم از دوستان براي يك خريد يك دوربين ديجيتال با كيفيت كمك بخواهم فقط اين دوستمون عليرضا كمك كرد و بقيه فقط ژست آدم هاي حرفه اي را گرفتند و بس ...............
من نمي دانم دوستاني كه از H50 اينقدر تعريف مي كردند چگونه مي خواهند كيفيت بد عكس هاي اين دوربين را در سايت pbase توجيه كنند!! حتي نمونه كارهاي D60 و 1000D را هم ديدم چنگي به دل نمي زد!! يعني آنچه انتظار داشتم نبودند! همه كيفيت ها تقريبا در يك سطح و برابر بودند ... در اين سايت شما حتي يك عكس را هم نمي بينيد كه بتوانيد سلول هاي پوست صورت سوژه اي كه در 2 الي 5 متري است را ببينيد!! يعني كيفيت دوربين هاي 400 هزار توماني به بالا اينقدر پايين است؟!!!! يعني حتما بايد يك دوربين SLR بالاي 600 تومان با يك لنز آنچناني خريد كه كيفيت عالي بگيريم؟! تعريف من از كيفيت عالي شارپ بودن كامل عكس است بطوري كه وقتي از سوژه خود عكس مي گيريم (اگر انسان باشد) حداقل بتوانيم موهاي ريز را هم در صورت به خوبي و شارپي ببينيم!!!!
من چنين عكسي از هيچ دوربيني تابحال نديدم و قصدم از خريد دوربين وجود اين امكان بود! ضمنا اگر قرار باشد با دوربين هايي مانند SX10 كه سوپرزوم هستند بالاي 12 را با سه پايه بگيريم كه ديگر فايده اي ندارد!! پس اين IS به چه درد مي خورد؟! حتما لنز هاي IS هم همينطور هستند ....
بابا اصلا از خير خريد دوربين گذشتيم اگر قرار باشد 400 هزار پول زبان بسته را بدهيم و كيفيتي در حد گلابي دريافت كنيم!!!
دوست عزیز سایت pbase بر اساس عکسهایی که مردم میگذارن بوجود آمده و حتما لزومی نداره که فردی که اون عکسها رو اونجا آپلود کرده حرفه ای بوده باشه.و از حداکثر کارایی دوربین استفاده کرده باشه.
شاید بشه گفت بالای 80 درصد افراد از دوربین دیجیتال فقط در حالت اتوماتیک استفاده میکنن.
من هر وقت کسی در مورد خرید دوربین سوال میکنه اول میگم برند مورد نظر رو مشخص کن.
شما از سونی خوشت نمیاد چرا رفتی گرفتی؟
شما به عکسهای ایشون یه نگاهی بینداز:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا عکس رو ببین که تنظیمات دوربین و شرایط محیط چقدر میتونه روی نتیجه عکس حاصل اثر بذاره:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید