چند سوال در مورد هک گوشی
1_آیا هک کردن به گوشی آسیب میرساند
2_می شود هک را از بین برد مثلا با ریست کردن
چند سوال در مورد هک گوشی
1_آیا هک کردن به گوشی آسیب میرساند
1- خود هک خیر اما به دلیل دسترسی به فایلهای سیستمی اگه اشتباها اونارو پاک یا دستکاری کنید از نظر نظر نرم افزاری گوشی آسیب میبینه(ممکنه رون نشه مثلا)
2- روشی که من استفاده میکنم (استفاده از برنامه secman ) بسیار ساده گوشی رو به حالت هک میبره و در میاره و نیاز به ریست نیست.![]()
باهات موافقم!پیام بازرگانی: تا مدتها وقتی به گوشیت نگاه میکنی و موقعی که باهاش کار میکنی باورت نمیشه سیمبین باشه! این یعنی کوچک و سریع
نوکیا این شعار ها رو برای این گوشی داره :
کی میگه نمیشه همه چیزو با هم داشت؟
ساخته شده برای سرعــــــــــــــــــت
---------------------------------------------------------------------
من هم مثل شما می ترسیدم قبل از اینکه هک کنم. هک در واقع دسترسی به پوشه های سیستمی هست که در حال عادی شما نمی تونی توشون بری و دستکاری کنی! مثل پوشه Private . وقتی بتونی به اون ها دسترسی داشته باشی می تونی تغییرات دلخواهت رو بدی.1_آیا هک کردن به گوشی آسیب میرساند
اگر از راه هک BiNPDA بری، یه نرم افزار اضافه می کنه به نرم افزار هات که هروقت خواستی "دسترسی به پوشه های سیستمی" رو فعال یا غیر فعال کنی. در واقع گوشی رو در حالت عادی (انگار نه انگار) یا "دسترسی به پوشه های سیستمی" قرار بدی.
ولی قضیه استفاده از پچ فرق میکنه. به نظر من اون یکم می تونه خطرناک باشه ولی هک کردن امن امنه!
دوستان نظرتون درباره عوض کردن گوشی با N78 چیه ؟
یه کم مقایسه سری ان با سری 6 منطقی نیست! منظورم اینه ان 78 رو باید با ان 73-81-82 مقایسه کنی! اگه با 6120 بخوای قیاس کنی چون تو یه کلاس نیستن جواب درستی نمیگیری
با وجود این من ان78 رو (از نظر امکانات به قیمت) در حد 6120 میبینم.کیفیتش رو نمیدونم.
به نظر من خوبه!
خودمم شاید N78 گرفتم.ایشون هم نمی خوان مقایسه کنن. میگن کسی 6120 داره بره N78 بگیره، چطوره؟یه کم مقایسه سری ان با سری 6 منطقی نیست!
دقیقا ......
آخه منم منظورم مقایسه نبود! در کل ان78 انتخاب اول من قبل از آشنایی با 6120 بود! اما اگه امروز بخوام اینو عوض کنم یا 6220 یا ان82 میگیرم! ان 78 رو به خاطر طراحی و دوربینش نمیپسندم ولی اف.ام ترانسمترش چیز جالبیه که داره! 6120 دل شماهارو زده؟
![]()
منم مشكل همين دوستم رو دارم كاري خاصي هم نميكنم شايد روزي 30 دقيقه موزيك گوش يدم
كسي ياطري خوبي براش سراغ داره كه بخرم ؟
شما حتما باطری رو به تعمیرکار نشون بدین مشکلتون خیلی خیلی حاده!نقل قول:
نوشته شده توسط monester_MP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان و مدیران از اینکه این تاپیک تا این حد فعاله خوشهالم چون خودم 6120 دارم.
لطفا به من بگین مشکل باطری این گوشی رو نمیشه یه جوری حل کرد؟چون من واقا باهاش خیلی مشکل دارم آخه برام خیلی زجر آوره که نمیشه از امکانات خیلی خوب این گوشی زیاد استفاذه کرد.لازم میدونم بگم که شارج گوشیم(کیبوردم ر با سه تا نقطه نمی نویسه) نصف روز هم نمیره و خاموش میشه.
با تشکر فراوان
منم مشكل همين دوستم رو دارم كاري خاصي هم نميكنم شايد روزي 30 دقيقه موزيك گوش يدم
كسي ياطري خوبي براش سراغ داره كه بخرم ؟
-------------------------------
دل منو که نزده ولی انسان موجودی تنوع طلبه! منم 6220 رو خیلی دوست دارم!آخه منم منظورم مقایسه نبود! در کل ان78 انتخاب اول من قبل از آشنایی با 6120 بود! اما اگه امروز بخوام اینو عوض کنم یا 6220 یا ان82 میگیرم! ان 78 رو به خاطر طراحی و دوربینش نمیپسندم ولی اف.ام ترانسمترش چیز جالبیه که داره! 6120 دل شماهارو زده؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)