چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!از منم میشنوی سراغ سامسونگ هم نرو
همون دو تا Htc بهتر هستند
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!از منم میشنوی سراغ سامسونگ هم نرو
همون دو تا Htc بهتر هستند
برادران عزیز چرا دوستمون رو گمراه میکنید؟
امروز تو مترو بودم یارو بغل دستیه من تاچ پرو داشت تو کف گوشی من بود که چقدر سرعتش بالاست !!!
میگفت 1 ماهه تاچ پرو رو خریده اگه از همچین گوشی خبر داشت پول بیخودی پای تاچ پرو نمیداد. چون وقتی بهش گفتم چند خریدم دو تا شاخ درآورد !!!
تازه من هنوز آپدیت نکردم. کسانی که آپدیت کردن میگن زمین تا زیر زمین سرعتش فرق میکنه و زیادتر میشه.
به نظر من سامسونگ از هر دو تا Htc ها بهتره.
تازه از همشون هم ارزونتره!!!! اینش مهمه...
سلامی دوباره
از منم میشنوی سراغ سامسونگ هم نرو
از من می شنوی اصلا" سراغ آی میت نرو که پشیمون می شی!
دوستان میشه سرعت پردازنده هر کدوم رو بگید
سرعت پردازنده imate 8150 حدود 520MHz است!!
درضمن کدوم دارای صفحه کلید 9عدده هستند؟
Omnia 624 mhz
Diamond 500 mhz
اینکه نشد دلیل !!!
اگه به پردازندس که جوابتون رو قبلا" مشاهده کردید!!!
و اگه به صفحه کلید Full Querty هستش که مثلا" i-mate JAQ3 که داره چه گلی به سر ملت زده؟![]()
سلام دوستان
راستش من میخوام یه گوشی بگیرم که دیگه تو نوع خودش بهترین باشه
رو اوردم به پاکت پیسی ها و دیاموند رو انتخاب کردم
پرو رو هم دوست دارم ولی شرایطم اجازه خریدش رو نمیده
از اونجایی که من تا حدودی اینترفیس ویندوز موبایل رو دیدم به این نتیجه رسیدم که بیشر به کاربرد توجه شده تا به ظاهر و این همون چیزیه که من میخوام (البته اون گوشی ای که من دیدم گوشی شاخی نبود و یه گوشی معمولی از ویندوز موبایل بود و تاچ فلو و... هم نداشت)
اما این دایموند هم ویندوز موبایل داره و هم اینترفیس زیبای تاچ فلو(با یک تیر دو نشون زدن)
ولی iphone یه جورایی منو دو دل کرده که علاوه بر اون ایراد هایی که خودمم گفتم(بلوتوث و باز نشدن در باطری و ...) این ایراد رو هم داره که نسبت به سیستم عامل ویندوز موبایل انعطاف پذیری پایینتری داره و در حد ویندوز موبایل نیست
خواستم ببینم با این حساب iphone رو بگیرم یا دیاموند ؟(من بیشتر نظرم رو دیاموند هست گفتم از شما هم بپرسم)
راستی از i900 هم خوشم نیومد چون واقعا یه سری ایراد های اساسی داره (طراحی بد ، رزولوشن تصویر غیر استاندارد ، ال سی دی بی کیفیت ، پورت غیر استاندارد و....) پس اینم رفت کنار
راستی نظرتون رو درباره tytn II هم بگین
اگه چیز خاص دیگه ای مد نظرتونه بگین (البته قیمتش مناسب باشه)
iphone یا diamond یا...
من خودم 2 هفته با htc toch pro کار کردم بعدش دادم به یکی از نزدیکان چون خودم می خواهم hd بخرم![]()
در مورد دیاموند بگم ( که خودم چند روزم کار کردم ) کیفیت عکس و فیلم برداری خوبی نداره و به پای pro نمی رسد با اینکه هر دو دارای دوربین به یک اندازه هستند ولی دیاموند در جلوی لنزش یک محافظ شیشه ای دارد که از کیفیت عکس برداری به شدت می کاهد پس اگر گوشی دیاموند را خریدی باید انتظار 3 مگا پیکسلی ازش نداشته باشی
در کل اگر از نظر مارک بپرسی می تونم بگم از خیلی از برند های موجود در بازار خوبه در ضمن هیچ دستکاری در ایران بر خلاف آیفون . بر روی htc نشده است
tytnII را برات پیشنهاد نمی دهم چون نسبت به پولش دارای حافظه و سرعت کمتری است
حافظه: ROM:256 MB , RAM:128MB
اگر این گوشی را بخواهی بخری به نظر من یکم فشار بیار و pro را بخر چون تفاوت چندان زیادی از نظر قیمت نداره ( در حدود 80 ) البته این تفاوت قیمت در مقایسه با سرعت و حافظه و رم و کیفیت عالی دوربین و ... چندان زیاد نیست
به نظر من اگر بتوانی 2 هفته صبر کن تا hd در بیاد در اون موقع قیمت ها هم کمی تغییر خواهد یافت
خیلی ممنونم
خوب اینجور که معلومه شاید آخرش به همین دیاموند برسم
من دوربین رو ملاک قرار ندادم اگه اینکارو میخواستم بکنم حتما بیخیال ایراد های I900 میشدم و اونو میگرفتم
من فکر کنم میزان رم و رام TYTN II با DIAMOND یکی باشه(البته از آپدیت های جدید خبر ندارم
اگه بتونم pro بگیرم که خیلی خوبه و اگه تفاوت قیمتش همینقدر باشه عالیه
ولی کاش پرو هم به اندازه دیاموند خوشکل بود
راستی قیمت های این دو گوشی الان چنده؟؟؟؟؟؟
بهترینش دل هست مدل آکسیم
اچ پی هم داره
ایسوس هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)