تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 356 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hpower_sl3
    راستش خب از اسمت معلومه ميخواي بتركونيا!!!

در جواب اول سوالت بايد بگم كه بستگي به ظرفيت ماشينت داره و بستگي به تيونينگ كردن ما!!!

بهترين ماشين براي اين كار 405 و پرشيا بعدشم زانتيا اما هر ماشين رو بخواي تا 2 برابر ميتونم برات بتركونم مثلآ با پرايد 220 تا ميتوني بري(در كمال ايمني)

همونطور كه گفتم گروه ما براي هر ماشين چند تا پك داره اگر هر پك رو نصب كني بسته به نوع پك قدرت و زيبايي ماشينت بيشتر ميشه.

ماشينت رو بهم بگو و بگو چقدر سرعت ميخواي تا همه چي رو بهت بگم(فقط پرايد رايگان)

مرسي از جوابت..

منم موندم چي بگيرم .

RD خوبه كلاسشم بد نيست ..

قدرتشم فكر كنم 1600 سي سي باشه شايدم 2000

ولي دوست دارم يه ماشيني با قدرت مثلا 2500 داشته باشم

اون بليزر هم كه بچه ها گفتن شنيدم خيلي خفنه فكر كنم 5000 قدرت داشته باشه.

خيلي خوبه . راستي ميشه موتورشو رو RD بزارم؟

چون اگه بشه نفروشمش چون با همين كل همه 206 ها و پرايد هاي مشكي رو خابوندم. ( چون دقيقا همه مشكي ها موتورشون قدرتش 1600 و اسب بخارشم 16 تاييه نه مثل بقيه 8 تايي كه بهش والف هم ميگن )

خيل خيلي ممنون كه منو راهنمايي ميكني .

در آغاز فعالیت Rezaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

Hpower_sl3 جان من يه زانتيا دارم كه 2000 سي سي قدرت داره.ولي يكي از رفقام هست(خيلي بچه باحاليه)
    كه يه پرايد داره (نميدونم چند سي سي قدرت داره)ولي هر كاري ميكنم نميتونم كلشو بخوابونم.
    اينو بگم كه ته كوچمون يه پسره هست كه يه پرشيا elx داره كه من راحت اونو ميگيرم.
    حالا موندم كه نكنه اون پرايد موتورشو تخويت كرده.يا نكنه قدرت سي سي هاشو زياد كرده.
    اگه ميشه يه راهمايي بكن كه من چيجوري سي سي هامو (قدرتشونو)زياد كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Silence so loud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hpower_sl3
    راستش اولآ FXX ازش 35 عدد تولید شده و قیمت اون معادل 2 میلیارد تومان میباشه
    واي خداي من عجب آدمهايي پيدا ميشن
    آدمهايي كه دستاشون تا كتف تو دهنشون فرو ميره
    (كنايه از دستش به دهنش ميرسه)
    ماشين ارزشه اين همه پول رو داره؟

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

بابا ماشین که خوبه !
    من یک تنه کربن دوچرخه گرفتم 4 میلیون !
    یعنی از من ... تر هم هست !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

12 ماشينم بد نميابشد

با ارض سلام خدمت دوستان خوبم
    من از قبل اينجا مطالب را پيگر بودم ولي الان آمدم براي نظر دادن
    اميدوارم همگي خوب باشيد
    آقاي Hpower_sl3 از شما هم ممنون ولي اسم كوچيكت را نميدونم
    خيلي خوب توضيح ميدهي
    من همیشه از متالب شما بهره میبرم و خیلی آگاهیم زیاد میشود...
    فقط یک جوری بگویید که منم قسمت های فنی را بتونم متوجه بشوم
    ما يه دستگاه پيكان كاربراتوري و يه دستگاه پرايد كاربراتوري داريم
    خواستم بدانم براي لايي كشيدن كدامشان تعليق بهتري دارد؟
    چون من هميشه عشقم لايي كشيدن در همت است
    ولي پرايد كم مي آورد
    براي پيكانمان پك تقويت نداري؟
    زيرا پرايد سبك است و خوب نيست لايي كشيدن باهاش
    من كه با تقويت فكر كنم مشكلم حل شود...
    پیکان را میگویم ها
    راستي با تقويت كاربراتم چه طور ميشود قدرت را بيشتر كنم
    فكر كنم تقويت كاربراتوري بهتر باشد
    ممنون ميشوم كمكم كنيد
    شما خيلي خوب توضيح ميدهيد
    اگر هزينه اش را هم مناسب بگوييد مظاحمتان ميشوم
    راستی فنر پیکان رابریده ایم یعنی خیلی با فنر سابق کفش به زمین میخورد الان بهتر شده...
    ولی کمی صدا میکنه...
    میخوام چراغ هاش را هم عوض کنم بعدا
    خیلی دمت گرم آقا
    ممنونم از توجه شما به سوالات من
    با تشكر بسيار از شما
    خيلي ممنونم
    Last edited by brothers000; 02-11-2006 at 12:16.

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

بابا ماشین که خوبه !
    من یک تنه کربن دوچرخه گرفتم 4 میلیون !
    یعنی از من ... تر هم هست !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

14 نيتروس اسيد

اينقدر بعد از عضو شدنم هيجان زده ام كه باز گفتم يه سوال ديگر هم بپرسم
    اينكه يك بار پرايد و پيكانم را با هم روشن كردم ولي بعد از چند ثانيه پيكان خاموش شد
    ولي پرايدم كار ميكرد
    بعضي وقتا اينجوري ميشود
    ولي هميشه پيكانم صدايش بيشتر از پرايدم است.
    يك بار هم كه با 206 برادرم گاز دادم فهميدم صدايش هم از پيكانم و هم از پرايدم بيشتر است.
    نميشود صداي پرايدم رو هم موقع گاز دادن زوزه دار بكنم؟
    چون وقتي ماشين هي زوزه ميكشد بهتر است و همه بيشتر رو ماشين حساب ميكنند
    اگر تا آخر هفته پدرم زمين رامسر را بفروشد با پولش يكي از اين پك هاي شما+يه ماشين بهتر ميخرم...
    آخه دو تا ماشينه سختم است (هميشه بايد با يكيش برم نميشه جفتشون رو ببرم)
    يا از همين آردي ها ميخرم كه ميگن موتورش قوي تر شده و پرايد رو در جا ميگيره و خفه ميكنه ميگيرم يا پيكان و
    پرايدم را ميفروشم و يك چيزي در حد همين بليزر يا پاترول يا لند روور يا جيپ يا پرادو ميخرم...
    حالا وقتي ماشين بخرم كامل باهاتون دربارش سحبت ميكنم.

من تا حالا تينر نريختم اما اين حرف رو زدي گرخيدم!!!
    راستي منم يه بار پسر عمويم كه مهندس شيمي ميباشد گفت تينر خيلي ماده ي قوي ايي است.
    گفت قدرت را زياد ميكند
    منم فكر كنم يه بار قاطي بنزين يه سرنگ ريختم ولي چيزي نشد
    فكر كنم اگه تينرش خالص تر باشه بهتر جواب بده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام آقاي Hpower_sl3 (متاسفانه اسم شما را نمي دانم)

خوشبختانه به تازگي با سايت خوبتان آشنا شده ام ( دنياي اتومبيل را در يكي از موتورهاي جستجو به نام گوگل جستجو كرده ام و به اين تاپيك رسيدم. بسيار جالب مي باشد كه سايت شما در گوگل هم است)

پيدا كردن مطالب شما براي من بسيار جالب بود. زيرا از انفقان كودكي علاقه عجيبي به خودرو و تخويت خودرو داشته ام اما متاسفانه ناكام در انجام آن مانده ام. چند سوال از محضر مبارك شما داشتم كه خوشحال مي شوم اگر جواب دهيد

1- چگونه به اين همه اطلاعات دست يافته ايد؟؟ آن هم در ايران و با اين اوضاع ماشين بازي. چون من علاقه زيادي دارم.

2-مخارج خودروي فراري يا لامبورگيني چقدر است؟ اگر بخواهم آخرين مدل فراري را بخرم چقدر پولش مي شود؟( اگر شرايط قسطي و ليزينگ هم دارد بفرمايد)

راستي عكسي كه از گردهمايي گرفتيد كنار كدام نوع ماشين است؟ عكس براي من خيلي آشنا مي باشد. شبيه نمايشگاه تخويت است اين عكس. راستي آواتور شما هم قشنگ هست. فقط اي كاش دوربين را به فرد ديگري مي داديد تا اندامتان كج نباشد

3-اگر به هيچي دست نميزنيد پس چرا ماشين اينقدر راه مي ره؟ اگر بخواهم با دنده 2 اسپرو يك عدد 405 كه در دنده 5 است را بگيرم چقدر هزينه مي گيريد؟

براي اينكه خودرو در دنده 1 90 كيلومتر راه برود چقدر خرج دارد؟ دقيقا كدام قسمت را تخويت مي كنيد؟

رينگ 17 مارك Hpower_sl3 هم داريد( كه از اصل بودن آن مطمين باشيم؟) راستي اين رينگ سيناد چرا اينقدر متفرقه و ذاقارت مي باشد؟ پول صاحبش به اتمام رسيده بوده است؟

آقاي اچ پاور شرمنده. من نبايد جواب اين دوست بزرگوار را بدهم. اما بعضي كارهايي مي كنند كه نبايد ساكت ماند.

آقاي متين حايري بايد خدمت شما عرض كنم كه معيار قدرت همان سي سي است. مثلا 206 با موتور 1600 به مقدار 200 سي سي از موتور 1400 قويتر هست. با اين سوال هاي بيهوده هم وقت اچ پاور را تلف مي كنيد و هم ايشان را ناراحت مي نماييد.

يك سوال ديگر ؟ آيا درست است كه بليزر با موتور 450 قدرتي معادل 1450 سي سي دارد؟ آيا پكيج خاصي هم داريد؟ خواهر بنده به تازگي گواهينامه گرفته و ما يك بليزر جيگري براي او خريديم تا دستش راه بيفتد. حالا كه دستش راه افتاده مي باشد مي خواهيم تخويتش كنيد تا خيلي خيلي زياد راه بيفتد. زيرا من بر روي ماكسيماي پدرم شمع دو پلاتينه بسته ام ( تون آپ فجر وقع در خيابان بني هاشم. انسان باحالي بود و خودش عوض كرد. اما پولش را گرفت) ماكسيماي پدرم به راحتي يك عدد بنز آخرين سيستم را مي گيرد. مي خواهم بدانم اگر بنز را تخويت كنند باز هم ما مي توانيم از او سريعتر برويم؟ بنز راتا چند سي سي مي توان تخويت نمود؟

آيا از اين درپوش هاي موتور HPower هم مي فروشيد تا روي خودرو نصب كنيم تا دوستانم با ديدن آن خوشحال شوند كه سوار خودروي HPower مي شوند؟ زيرا با توجه به نوع تخويت شما به زودي مشهور خواهيد بود.

فكر مي كنم شما بسيار كلفت مي باشيد زيرا هم خودرو وارد مي كنيد هم لنت هاي فراري را كه گفتيد 35هزار يورو است همراه با بسياري از لوازم تخويت روي سيناد نصب نموده ايد اما خرجش شده است 5 ميليون. در حاليكه به گفته شما فقط لنتها 38 ميليون ارزش دارد. احتمالا در فراري آشنا داشته ايد

چند وقت پيش مقداري سي دي با نام پرشين ريس خريداري نموده ام. آيا با آن آشنايي داريد؟ مطالب آنرا تصديق مي نماييد؟چون فكر كنم اين وسايل فقط در شهر پيدا مي شوند.

راستي كيت هايام پاور هم توليد شماست يا اينكه فقط اچ پاور مي سازيد؟

متشكرم

ببخشيد كه طولاني گرديد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    اول از همه تبريك ميگم بخاطر اين سايت خوب و مفيد من خيلي اطلاعات مفيد از اين سايت ياد گرفتم
    از دوستان بخصوص جنابHpower سوالي داشتم
    من قصد خريد اتومبيل فوق العاده اسپرت و جمع و جور رو دارم نظر خودم خودرو ماكسيما است اما دوستم ميگه پرادو بهتره
    طبق تحقيقاتي كه من كردم به اين نتيجه رسيدم كه ماكسيما در مقابل 2000 405 كم مياورد چون 405 ماشيني تيزي است و خودم هم از پرادو خوشم نمياد
    حالا از شما در خواست كمك داشتم به نظر شما من چي بخرم
    پيشاپيش از راهنمايي شما كمال سپاس گذاري رو دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام آقا ! میشه برای منم تو ایمیلم قرار مسابقات رو بفرستی .اگه بفرستی ازت ممنون میشم اچ پاور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •