مثل اینکه بازی همه دوستان رسیده به جز من
کیا از p30 خریدن هنوز به دستشون نرسیده؟
مثل اینکه بازی همه دوستان رسیده به جز من
کیا از p30 خریدن هنوز به دستشون نرسیده؟
دوستان به تاپیک ( کدام یک از نسخه های Nfs را می پسندید ؟ ) برید و نظرتونو بگید !![]()
من از دیروز دارم بازی می کنم بازیش واقعا محشره هر کی بازی رو نکرده از دستش رفته بازی یک سبک جدید وباحاله مثل most wanted که اومد ویک بازی محبوب شد این بازی هم بازی محبوبی میشه من که در ازش لذت می برم
یک سوال هم داشتم مسابقه های drag رو با چه ماشینی میشه راحتر برد من که شورلت رو هر چی آپگرید هم می کنم باز هم فایده نداره ایراد کار کجاست
این هم یک عکس از توی بازی
![]()
چنتا عكس از مرحله آخر بازي كه واقعا سخت ميشه.
================================================== ===============
![]()
سلام.
آی گفتییییی.
من پنجشنبه ی هفته ی پیش سفارش دادم هنوز نیامده البته تا فهمیدم خود بازی دمو هست رفتم از یک جای دیگه سفارش دادم.
ناراحت که شدم . ولی تو به من بگو از این 80 صفحه صفحه چندم رو بخونم ؟؟؟!!!!![]()
من یه مشکل داشتم. وقتی که توی Career می ری تو قسمت Day Race من همه بازیها رو انجام دادم و اول شدم حالا چه جوری باید برم مرحله بعد؟ دوم اینکه : توی این بازیهای جدید که گرفتم نمیدونم چی میشه وقتی توی منوها وارد میشم بعضی وقتها گیر میکنه و از منو خارج نمیشه کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
اول اینکه شما برای drag باید ماشینی را انتخاب کنی که شتاب 0-60 اون زیاد باشه نه 60-100 بعدشم که drag توی این بازی به شدت به شروع اولیه ارتباط داره اگر اولش گاز مناسب داشته باشی رکوردت خوب میشه ولی اگر شروعت خوب نباشه هرچقدر بقیه دنده هارا خوب عوض کنی بازم فایده نداره من با همون cobalt ss که خودش داده بدون هیچ تیوننگی رکورد 3 جاده را زدم البته تازه شروع به بازی کردم
یه چیز دیگه من چرا نمی تونم عکس بزارم اینجا؟
اول از همه باید خوب استارت بزنی بعد خوب دنده عوض کنی و یه نکته که بیشتر از 1 Nitro هیچ فایده ای نداره و پیشنهاد میکنم اون 1 Nitro هم آخر دنده 2 تا آخر دنده 3 یه جایی این بین بزنین به نظر من Drag راحتترین قسمتشه !
چرا همه سوال میکنن پس اونایی که دارن بازیشونو میکنن کجان !!
چرا هیچکی نمیگه جقد رفته ؟!!
من Drag King , Drift King ,Grip King ,Showdown King رو گرفتم 2 تا Level آخر Speed King مونده 70 و خورده ای درصدم شده شما چجوریه اوضاتون ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)