من نميتونم smart movie رو،روگوشيم نصب کنم.
ميگه the package uses protected uid.
چاره چيه؟
چاره چيه؟
چاره چيه؟
به نظر من تا وقتي كه Core Player هست، دنبال نرم افزارهاي پخش ديگه نريد.Core Player به اين خوبي![]()
حداقل يكم درمورد تنظيماتش توضيح ميدادي
ما كه مثل شما حرفه اي نيستيم![]()
سلام به همگی
بچه ها می خواستم بدونم کسی اینجا فول ورژن برنامه im+ 4 رو داره؟ یا سریالشو.
مرسی
Last edited by ramin2020; 29-05-2008 at 13:00.
سلام
لطفا اگر نرم افزار اطلاعات دارویی رو که روی p990 نصب بشه،داره رم اینجا آپلود کنه
ممنونم
این هم لینک اطلاعات دارویی ایران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان , میدونم اینجا تاپیک نرم افزاره ولی فکر کردم اگه 2 تا سوالم رو اینجا بپرسم خیلی بهتر جواب بگیرم !!!!!!!!!!
1.من میخوام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم ولی نمیدونم چطوری باید این کار رو بکنم , البته SMS DIARY رو امتحان کردم ولی چون تعداد اس ام اس هام زیاده یه دفعه وسط کار EROR میده و برنامه بسته میشه , من چطوری حالا میتونم از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تا اگه بعدا خواستم اونا رو داشته باشم و بتونم بخونمشون ؟
2.سوال دوم هم اینکه وقتی با Pc Suit از گوشی بک آپ میگیریم اطلاعاتش کجا ذخیره میشه و گذشته از اون از اس ام اس ها هم میشه با این برنامه بک آپ گرفت یا نه ؟ و اگه میشه این اس ام اس ها حتما باید توی inbox باشه یا اگه توی Messaging یه فولدر بسازیم و sms ها رو اونجا Move کنیم بازم میشه بک آپ گرفت ؟
خیلی ممنون ...
ورژن جدید برنامه SMS Diary برای بک اپ گیری اس ام اس ها در UIQ 3
برنامه خیلی خوبیه..میتونید از اس ام اس هاتون رو کامپیوتر بک اپ بگیرید اس ام اس ها رو یکسان سازی کنید و...
The SMS diary application reads all SMS messages that you have in your phone and creates a diary from them. The diary consists of three web pages (a web page is an HTML file. Such files are displyed best in an Internet browser but you can also open them in, for instance, Microsoft Word); one page with a table of contents and statistics on how many messages you have sent and received, one page lists all your messages sorted by date and the third page lists all messages sorted by name.
The web pages are saved on the memory card if there is a memory card available, otherwise the pages are saved in the internal phone memory. After the diary has been created you can transfer the web-pages to your pc and store them for future use.
لینک دانلود:منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه برای گرفتن screen shot از LCD گوشی های UIQ3:
وقتی برنامه در حل اجرا باشه یک ایکن سبز رنگ روی صفحه دیده میشه.زمانی که روی اون کلیک کنید عکس گرفته میشه و توی فولدر اصلی مموری کارت قرار میگیره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 30-05-2008 at 22:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)