تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 97 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کنترل آفت یه گلدون خونگی که تو فضای سربسته آپارتمان هست رو با گلخونه پرورش گیاه زینـتی مقایـسه نکنید

از گلخونه پروش گیاه زینتی استفاده تجاری میشه و به هر قیمتی باید گیاه حفظ بشه همونطور که خودتونم اشاره

کردین تو این گلخونه از کنترل بیولوژیک (اولویت) استفاده میشه وبعد از کنترل مکانیـکی به عنوان آخرین راه حل از

کنترل شیمیایی و سم سیستمیک استفاده میشه ..

از لحاظ گیاهپزشکی استفـاده از سم آخرین مرحله مبارزس به خصوص سم سیستـمیک چه گیاه زینتی باشه چه

خوراکی.. سم سیستمیک برای حشره ای که از شیره استفاده می کنه مثل شته یا کنـه خوبه ولـی در شرایـط

مخصوص چون سم سیستمیک کل گیاه رو تحت تاثیر قرار میده ..

شته چیزی نیست که با دست بشه لهش کرد و کنترل کرد تولید مثل زیاد شته در عرض 1 - 2 هفته می تونه همه

گیاه رو از بین ببره چیزی که برای گیاه آلوده معرفی شده اتفاق افتاد ..

2. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه scanner1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کنترل آفت یه گلدون خونگی که تو فضای سربسته آپارتمان هست رو با گلخونه پرورش گیاه زینـتی مقایـسه نکنید

از گلخونه پروش گیاه زینتی استفاده تجاری میشه و به هر قیمتی باید گیاه حفظ بشه همونطور که خودتونم اشاره

کردین تو این گلخونه از کنترل بیولوژیک (اولویت) استفاده میشه وبعد از کنترل مکانیـکی به عنوان آخرین راه حل از

کنترل شیمیایی و سم سیستمیک استفاده میشه ..

از لحاظ گیاهپزشکی استفـاده از سم آخرین مرحله مبارزس به خصوص سم سیستـمیک چه گیاه زینتی باشه چه

خوراکی.. سم سیستمیک برای حشره ای که از شیره استفاده می کنه مثل شته یا کنـه خوبه ولـی در شرایـط

مخصوص چون سم سیستمیک کل گیاه رو تحت تاثیر قرار میده ..

شته چیزی نیست که با دست بشه لهش کرد و کنترل کرد تولید مثل زیاد شته در عرض 1 - 2 هفته می تونه همه

گیاه رو از بین ببره چیزی که برای گیاه آلوده معرفی شده اتفاق افتاد ..

اون عکسی که برای شته زده بودن جمعیت کمی رو نشون میداد و شته با دسا راحت له میشه ولی کنه های تار عنکبوتی نه و تازه با دسا انتقال پیدا میکنند
    مقایسه نبود
    گفتم که این عوامل کنترلی از گلخانه به منازل انتقال پیدا میکنند و زدن سم باعث میشه بمیرن
    اما اگه شته های پارازیت شده رو نگه داریم و بقیه رو له کنیم با گوش پاک کن یا دست به راحتی کنترل میشوند

آفاتی هم که به گل ستاره حنای دوستمون زده بود از شیره نباتی میخوردن هم شته هم کنه و همچنین گیاه هم زینتی بود

درسته که کل گیاه تحت تاثیر سم سیستمیک قرار میگیره اما حشرات مفید و غیر هدف آسیب نمیبینند
    و برای انسان هم از نظر اینکه نمیخاد کل گیاه سم پاشی بشه بهتره

اینکه فرمودین سموم سیستمیک (در بین بقیه سموم) در مرحله آخر استفاده میشوند سندیت خاصی داره؟

ممنون از پاسخگویی سریعتون
    Last edited by scanner1; 29-09-2013 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد استفاده زیاد از سم شما فرمودین "
    آفت کش مالاتیون 1 قاشق چایخوری، قارچ کش مانکوزب 1 قاشق چایخوری و کنه کش (با احتمال اینکه ممکنه کنه باشه) با 1 لیتر آب

مخلوط کنید و در خاک بریزید یه مقداری هم رو قسمت های آلوده اسپری کنید هر 7 روز این کار رو تکرار کنید (تا 21 روز)"

+

لازم هست حتما پست های قبلی رو از اولین پست تا آخرین پست بخونید . استـفاده همزمان از حشره کش ها و سمـوم خطرناکه

و همونطور که تو پست های قبلی گفته شد مبارزه شیمیایی باید در مرحله آخر قرار بگیـره استفاده هم زمان از سمومـی که گفته

شده با دوز و مقدار گفته شده به صورت مخلوط با هم تو شرایطی که هنوز نوع بیماری و آفت تشخیص داده نشده و گیاه در مرحله

از بین رفتن هست روال عادی محسـوب می شه .. در شرایطی که آفت و بیماری گیاه تحت کنتـرل نیست مبـارزه شیمیـایی با این

یه روش در آخرین مرحله معمول و عاقلانه ترین کاره ..

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

لازم هست حتما پست های قبلی رو از اولین پست تا آخرین پست بخونید . استـفاده همزمان از حشره کش ها و سمـوم خطرناکه

و همونطور که تو پست های قبلی گفته شد مبارزه شیمیایی باید در مرحله آخر قرار بگیـره استفاده هم زمان از سمومـی که گفته

شده با دوز و مقدار گفته شده به صورت مخلوط با هم تو شرایطی که هنوز نوع بیماری و آفت تشخیص داده نشده و گیاه در مرحله

از بین رفتن هست روال عادی محسـوب می شه .. در شرایطی که آفت و بیماری گیاه تحت کنتـرل نیست مبـارزه شیمیـایی با این

یه روش در آخرین مرحله معمول و عاقلانه ترین کاره ..

اون عکسی که دوستمون قرار داده بودن سر حال تر از این بود که این همه سم بخاد
    من ارشد گیاه پزشکی هستم و نظر کارشناسی خودمو گفتم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اون عکسی که برای شته زده بودن جمعیت کمی رو نشون میداد و شته با دسا راحت له میشه ولی کنه های تار عنکبوتی نه و تازه با دسا انتقال پیدا میکنند
    مقایسه نبود
    گفتم که این عوامل کنترلی از گلخانه به منازل انتقال پیدا میکنند و زدن سم باعث میشه بمیرن
    اما اگه شته های پارازیت شده رو نگه داریم و بقیه رو له کنیم با گوش پاک کن یا دست به راحتی کنترل میشوند

آفاتی هم که به گل ستاره حنای دوستمون زده بود از شیره نباتی میخوردن هم شته هم کنه و همچنین گیاه هم زینتی بود

درسته که کل گیاه تحت تاثیر سم سیستمیک قرار میگیره اما حشرات مفید و غیر هدف آسیب نمیبینند
    و برای انسان هم از نظر اینکه نمیخاد کل گیاه سم پاشی بشه بهتره

اینکه فرمودین سموم سیستمیک (در بین بقیه سموم) در مرحله آخر استفاده میشوند سندیت خاصی داره؟

ممنون از پاسخگویی سریعتون
    اون عکسی که دوستمون قرار داده بودن سر حال تر از این بود که این همه سم بخاد
    من ارشد گیاه پزشکی هستم و نظر کارشناسی خودمو گفتم

دوستی که گلدونشون مشـکل داشـت مراحـلی که فرمودیـن رو انجـام دادن و مشکلشون حل نشد برای همین وارد مرحلـه بعدی شدیـم

(بماند که ایشون بر اساس تشخیص گل فروش پیش رفتن) بازم توصیه می کنم پست های اول رو بخونید..

فرض کنید شته تو محیط گلخونه پارازیت شده چطور کـسی که اصلا اطلاعی از پارازیت و پارازیتوئید نداره باید شته پارازیت شده رو تشخیص

بده ؟ و شته پارازیت نشده رو با چوب پنبـه له کنه.. شخصی که از حشره شناسی اطلــاع نداره حتی نمی تونه شتـه یا کنـه رو تشخیــص

بده برای همین تو تاپیک عکس گذاشته می شه که تفاوت ساختاری شته و کنه مشخص بشه .

شما اشاره می کنید استفاده از سم در فضای خانه یا استفاده هم زمان از سموم خطرناکه در حالی که باید بدونید خطر و سمیتی که سم

سیستمیک برای انسان داره ( حتی استنشاق) در چه حدی هست و در نهایت ممکنه باعث مرگ انسان بشه ..

اولویت مبارزه تو کل دنیا بر همین اساس هست که آلودگی زیست محیطی و شیمیـایی به حداقل برسه به نظرتون اولین راه حـل باید روش

شیمیایی باشه ؟

سـم سیستمیـک شایـد برای گلخونـه ای که شمـا پارازیتوییـد واردش کردین و استفـاده تجاری از گلخـونه می شه مفیـد باشـه ولـی برای

استفاده در منزل اونم برای افراد عادی که خطر سم سیستمیـک رو نمی دونن و کنترلی غیـر از سم هم نداریم کاربـردی نداره ...برای یه

گلدون خونگی راه حل های مفید و بی خطر تری هم وجود داره که معمول هم هست اگر سم سیستمیک از طریق ریشه بخواد جذب شه

یعنی استفاده در خاک علاوه برا سمیت برای انسان، خاک هم مسموم می کنـه و قارچ های خاکـزی رو هم از بیـن می بره ... ولی برای

حشره ای که راه کنترل دیگه ای جز استفاده از سم نداره و از شیره گیاه استفاده می کنه در شرایـط کنترل شده که آسیبـی به انسـان یا

گیاه به طور مستقیم یا غیر مستقیم نرسونه به عنوان آخرین راه حل (مبارزه شیمیایی) می شه از سم سیستمیک استفاده کرد ..

دوستی که عکس رو قرار دادن بر اساس تشخیص و درمان گل فروش پیش رفتن نه بر اسـاس سمـومی که به صورت معمول و تجویز گیاه

پزشک هست .. بازم توصیه می کنم مراحل کنترل و درمان رو از پست اول با دقت بیشتر مطالعه کنید

درستش هم همین هست ..کسی که نظر کارشناسی و اصولی نداره اصلا نباید وارد مباحث علمی بشه

7. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما اشاره می کنید استفاده از سم در فضای خانه یا استفاده هم زمان از سموم خطرناکه در حالی که باید بدونید خطر و سمیتی که سم

سیستمیک برای انسان داره ( حتی استنشاق) در چه حدی هست و در نهایت ممکنه باعث مرگ انسان بشه ..

اولویت مبارزه تو کل دنیا بر همین اساس هست که آلودگی زیست محیطی و شیمیـایی به حداقل برسه به نظرتون اولین راه حـل باید روش

شیمیایی باشه ؟

سـم سیستمیـک شایـد برای گلخونـه ای که شمـا پارازیتوییـد واردش کردین و استفـاده تجاری از گلخـونه می شه مفیـد باشـه ولـی برای

استفاده در منزل اونم برای افراد عادی که خطر سم سیستمیـک رو نمی دونن و کنترلی غیـر از سم هم نداریم کاربـردی نداره ...برای یه

گلدون خونگی راه حل های مفید و بی خطر تری هم وجود داره که معمول هم هست اگر سم سیستمیک از طریق ریشه بخواد جذب شه

یعنی استفاده در خاک علاوه برا سمیت برای انسان، خاک هم مسموم می کنـه و قارچ های خاکـزی رو هم از بیـن می بره ... ولی برای

حشره ای که راه کنترل دیگه ای جز استفاده از سم نداره و از شیره گیاه استفاده می کنه در شرایـط کنترل شده که آسیبـی به انسـان یا

گیاه به طور مستقیم یا غیر مستقیم نرسونه به عنوان آخرین راه حل (مبارزه شیمیایی) می شه از سم سیستمیک استفاده کرد ..

دوستی که عکس رو قرار دادن بر اساس تشخیص و درمان گل فروش پیش رفتن نه بر اسـاس سمـومی که به صورت معمول و تجویز گیاه

پزشک هست .. بازم توصیه می کنم مراحل کنترل و درمان رو از پست اول با دقت بیشتر مطالعه کنید

درستش هم همین هست ..کسی که نظر کارشناسی و اصولی نداره اصلا نباید وارد مباحث علمی بشه

سلام دوست عزیز
    من که اولش نگفتم سم گفتم کندن برگ آلوده. له کردن شته. شستن ...... آخرش سم

میزان سمیت سم رو سیستمیک یا نفودی یا تماسی بودن تعیین نمیکنه
    بلکه LD50 اون هست
    سمی که غیر سیستمیک هست مثلا تماسی هست و باید به همه گیاه زده بشه (همه جاهایی که آفت داره) خطر استنشاق بیشتری داره یا سمی که ریخته میشه پای گیاه و خودش جذب میشه؟
    سیستمیک بودن به این معنی هست که در گیاه سیستمیک هست نه انسان!!!

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز همه سم ها که خاصیت قارچ کشی ندارند! بعضی از حشره کش ها قارچ کش هم هستند
    گفتم شاید اطلاعاتی در باره اینکه سموم سیستمیک چی هستد مفید باشه
    البته این متون از نت هست و خواندن کتاب دکتر طالبی و رخشانی برای دوستایی که علاقه مند باشند مفید هست

طبقه بندی سموم بر اساس نحوه حرکت در گیاه :1) سموم سیستمیک : - ممکن است دارای خاصیت گوارشی ، تماسی ، تدخینی یا همه آنها باشد. - چربی دوستند ولی تا حدی در آب حل می شوند . - ( اکثر سموم فسفره سیستمیک در آوندهای چوبی حرکت می کنند .) - اثرات حشره کشی آنها با شسته شدن از بین نمی رود . - تحرک آنها از طریق شیره گیاهی باعث رسیدن سم به قسمتهای سم پاشی نشده می شود . - پایداری نسبتاً طولانی در گیاه . - معمولاً به دلیل کم بودن خاصیت تماسی و جذب سریع توسط گیاه خطر کمتری برای حشرات مفید دارند .2) سموم نفوذی یا نیمه سیستمیک : - همانند سموم سیستمیک می توانند خواص تماسی ، گوارشی یا تدخینی داشته باشند . - حلالیت در آب به مقدار کم ولی در چربی ها نسبتاً محلولند . - جابجایی اندک در گیاه و بندرت از طریق شیره گیاهی منتقل می شوند . - عموماً زمانی که دسترسی به آفت به سادگی امکان پذیر نباشد ، مصرف می شوند .

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترکیبات فسفره سیستمیک

حشره کش های این گروه چربی دوست هستند ولی در عین حال در آب هم حل می شوند و به طور کلی از ترکیبات فسفره گروه های قبل حلالیت بیشتری در آب دارند . خاصیت لیپوفیل بودن به آنها اجازة گذشتن از قشر مومی برگ را می دهد و خاصیت حل شدن در آب سبب می شود که این گونه ترکیبات در شیرة خام یا پرورده گیاه سمپاشی شده ،‌ به جریان بیفتند .
    وقتی درباره آفت کش های سیستمیک صحبت می شود باید اندکی دقت کرد ./ کلمه سیستمیک این معنی را نمی دهد که آفت کش تنها از راه برگ به خوبی جذب شده و انتقال می یابد . بلکه آفت کش علاوه بر برگ می تواند از راه ریشه و میوه و گاهی ساقه هم جذب شود.
    دیگر کاربرد کلمه سیستمیک برای آفت کش های مختلف است ، در مورد حشره کش هاانتظار بر این است که یک ترکیب سیستمیک بتواند در شیره پرورده جریان پیدا کند و مثلاً وارد بدن حشره مکنده ای مانند شته شود . در مورد علف کش ها هم ترکیب بتید بتواند از راه برگ جذب شده و به ریشه برود و علف هرز چند ساله را کنترل کند . در حالی که بیشتر قارچ کش های ی که به عنوان سیستمیک شناخته می شوند قادر نیستند در شیره پرورده حرکت کنند و تنها معدودی از آنها وارد آوند آبکش می شوند .
    شرط اصلی سیستمیک بودن ترکیبات از راه برگ ، دارا بودن توازن مناسبی بین چربی دوستی و آبدوستی است .
    لاروها و سایر حشرات برگخوار به وسیله این حشره کش ها کنترل نمی شوند . چون مقدار کافی از شیره گیاهی که حاوی دز کشنده باشد ، وارد بدن آنها نمی گردد .

ترکیبات سیستمیک دارای چندین امتیازند :
    - اثر حشره کشی این ترکیبات با شسته شدن برگ به وسیله باران از بین نمی رود .
    - تحرک این مواد از طریق شیره گیاهی باعث می شود که نقاط سمپاشی نشده گیاه هم از تعرض آفت مصون بماند .
    - این ترکیبات اغلب به نقاط در حال رشد گیاه و مریستم انتهایی که برای رشد گیاه حیاتی است منتقل شده و آنها را در برابر آفات حفظ می کند و حتی اندام های گیاهی و سرشاخه هایی که در زمان سمپاشی شکل نگرفته اند نیز مصون می دارد .
    - پایداری آنها در حدود چند روز تا چند هفته است بنابراین به فواصل زمانی بعد از سمپاشی نیز قادر به کنترل آفاتند .
    - چون این ترکیبات دارای خاصیت تماسی ضعیفی هستند ، بنابراین حشرات مفید حتی اگر مورد اصابت قطرات آفت کش قرار گیرند از پا در نمی آیند . این موضوع از خطر طغیان آفات که در بیشتر مواقع به علت از پا در آوردن همزمان آفت و حشرات مفید است ، می کاهد ف ضعیف بودن خاصیت تماسی این حشره کش ها از این اصل سرچشمه می گیرد که بیشتر این ترکیبات بعد از ورود به درون گیاه تحت تأثیر متابولیسم داخلی ، فعال شده و توانایی اصلی حشره کشی و تحرک خود را پیدا می کنند .
    - حشره کش های سیستمیک علیه آفات مکنده مثل شته ها و کنه ها موثرند . همچنین علیه ناقلان عوامل بیماریزا نیز مصرف می شوند .

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشید
    +

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من که اولش نگفتم سم گفتم کندن برگ آلوده. له کردن شته. شستن ...... آخرش سم

میزان سمیت سم رو سیستمیک یا نفودی یا تماسی بودن تعیین نمیکنه
    بلکه LD50 اون هست
    سمی که غیر سیستمیک هست مثلا تماسی هست و باید به همه گیاه زده بشه (همه جاهایی که آفت داره) خطر استنشاق بیشتری داره یا سمی که ریخته میشه پای گیاه و خودش جذب میشه؟
    سیستمیک بودن به این معنی هست که در گیاه سیستمیک هست نه انسان!!!
    سلام

سلام

ممنون .من تا الان فکر می کردم حشره کش سیستمیک در انسان سیستمیکه !! مرسی از اینکه این نکته بسیار مهم و حیاتی رو یاد آوری کردین

واقعا از این همه توضیح که داده شد تو این دو صفحه برداشت شما در این حد بود ؟!

من نمی دونم شما تازه مدرک خودتون رو گرفتین یا تجزبه ای هم تو زمینه گیاه پزشکی دارین یا نه ولی در حال حاضر نه من موظـف هستم به شما درس پس

بدم و نه شما موظف به درس پس دادن به من هستین و هر دو (شما رو مطمئن نیستم) مجوز داشتن کلینیک گیاه پزشکی رو داریم ..فکر می کنم در حـدی

هستم که فرق و تعریف سم سیستمیک و تماسی رو بدونم هم من واحد های درسی سم شناسی و بیماری شناسی و آفت شناسی رو گذروندم و هم

شما من به هیچ وجه توصیه های گیاه پزشکی شما رو درباره گیاهی که تو این تاپیک معرفی شد به عنوان درمان به کار نخواهم گرفت چون اساسا از نظر من

نگرش و تجویز های شما ایراد دارن به هیچ وجه به تصور جزوه هایی که خوندم و با خیال پارازیته بودن شته ای که به گلـدون حمله کرده و با فرض های خـودم

توصیه نخواهم کرد شته ای که در عرض 1 هفتـه نسـل های متـعدد تولید می کنـه رو با دسـت بترکونن !! یا از سم سیستمـیک برای یه گلـدون خونـگی که

خودتونم اشاره می کنید کاملا سالم هست استفاده کنم .من طبق روش و تجـربه علمی خـودم پیش می رم و تمام توصیه هایی که تا الان کردم و مرسوم

هست رو دوباره تکرار می کنم و توصیه میکنم جزوات و کتاب هاتون رو تو این 6 سال بار دیگه با دقت بخونید و از تجربه اساتیدتون هم استفاده کنید.

مطمئن باشین تو این کره خاکی غیر از شما کسانی هستن که تو زمینه ای تحصیل کردن و بدون پشتوانه علمی و تخصص تو زمیـنه ای اظهـار نظر نخواهند

کرد.

شما هم مجاز و مختار هستین طبق آموخته های خودتون درباره بیماری و آفات گیاهی نظر بدین ولی هیچ کسی مجبـور به پذیریش نظر و ایده کسـی بدون

پشتوانه علمی نیست و حتی در صورت داشتن پشتوانه علمی تفاوت در سلایق و انتخاب راه و روش درمان چه در پزشکی چه در گیاه پزشکی وجـود داره و

خواهد داشت . بنابراین من و شما دو راه متفاوت رو برای درمان پیش می گیریم و به شخصه براتون آرزوی موفقیت می کنم! از مطالبی که از نت جمع آوری

کردین هم تشکر می کنم.

فکر می کنم بحث از موضوع اصلی تاپیک بیش از اندازه خارج شده این تاپیک محل پرسش درباره بیماری و آفات گیاهان آپارتمانی و پاسخ علمی به سوالات

هست ..فکر نمی کنم محلی برای کل کل یا یادآوری جزوات و کتاب ها و دروس باشه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    خطر و سمیتی که سم

سلام
    من علاوه بر داشتن کلینیک گیاه پزشکی از سال 86 ، سابقه کاری در اینسکتاریوم هم دارم و وقتی شما میفرمایید که سموم سیستمیک ......(توضیحات بالا (چون همه سموم خطرناکند)) گفتم شاید اطلاعات ذکر شده مفید باشه
    شاید بعضی از دوستان گیاه پزشک نباشند و ...
    قصد بی احترامی بهتون رو نداشتم
    فقط به عنوان یه گیاه پزشک با تجربه ای که در گیاهان آپارتمانی داشتم نظرم رو گفتم
    من تعداد زیادی گلدان آپارتمانی دارم و به روش های گفته شده مشکلم حل شد (له کردن شته (مبارزه مکانیکی که راحت و بی دردسره چون در حجم کم و برا یه گلدونه)، شستن برگ ها با آب و صابون برای شته و کنه، اگه کنه کنترل نشد برا کنه تار عنکبوتی فن پرو پاترین (و یا متاسیستوکس در فضای آزاد) مناسبه)
    الان من نمیدونم مساله اصلی شما چی هست
    من به سوالای دوستمون جواب دادم شما فرمودین قبلا بهشون همین ها رو گفتین (کندن برگ آلوده و شستن ...) و جواب آخر به سم رسیده تا اینجا با هم همنظر هستیم
    ایراد کار فقط در نوع و میزان سم ها بود و اینکه این میزان سم برای یه گلدون زیاده
    همین
    من تا صفحه 76 رو خوندم
    واقعا زیاده و اون گل ستاره حنا آخرین بحث بود

امید وارم دوستان خوبی برای هم باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم و از دست من کدورتی به دل نگرفته باشید

شاد و پیروز باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من مساله ای نداشتم شما تک تک پست ها رو نقل قول کردین و ایراداتی که به نظرتون میومد رو یادآوری کردین که محترمه ولی

تو خیلی از موارد من با شما هم نظر نیستم .. شاید تو گلخونـه ی شمـا که اطمینـان دارین شته تحـت کنترل بیولوژیک هست له

کردن شته و سم سیستمیک کارآمد بوده که من این روش رو برای گلـدون خونگی تا بحال ندیم ولی این سمومی که من معرفی

کردم کاربرد معمول داره ..

در خطرناک بودن همه سموم شکی نیست برای همین بارها و بارها تو کل پست ها عرض کردم کنترل شیمیایی باید در مرحله

آخر قرار بگیره ولی اینکه اصرار دارین سم سیستمیک رو مفید و بی خطرتر معرفی کنید این برام عجیب بود.

ممنون شما هم همینطور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •