این بنچمارک رو هم ببینید بد نیست !!
اون رم 835 تومنی که من قیمت دادم مدلش OCZ 3fx16002GK و از سری flex XLC هست !! یعنی یه چیزی تو حد وسط !!!!که اختلاف زیادی با رمهای DDR2 نداره
این بنچمارک رو هم ببینید بد نیست !!
اون رم 835 تومنی که من قیمت دادم مدلش OCZ 3fx16002GK و از سری flex XLC هست !! یعنی یه چیزی تو حد وسط !!!!که اختلاف زیادی با رمهای DDR2 نداره
رفیق خرابتم
ممنون از راهنمایی کاملت من دنبال همین تفاوت بین این دو رم بودم
حالا دیگه تصمیم گرفتم از همون DDR2 استفاده کنم مادر بورد انتخابیم هم
GIG-X38-DQ6 نظرت چیه
بازم ازت ممنونم (My Best Friend)
Last edited by Bad Day; 18-04-2008 at 22:38.
فدات شم
در مورد مادربرد اگه من جای شما بودم asus maximus formula رو انتخاب میکردم به چند دلیل :
1- نسبت به مادربرد گیگابایت x38-DQ6 حدود پنجاه هزار تومن ارزونتر هست !!
2- تو کارائی هیچ تفاوتی نسبت به مادربرد مشابه از گیگابایت ندارد
3- کلی نرم افزار بدرد بخور به همراه این مادربرد عرضه شده (( مثل نسخه اصلی و رجیستر شده آنتی ویروس کسپراسکی )) و امکان اورکلاک بسیار عالی و دفع گرمای خیلی خوبی داره
4- برخلاف مادربرد گیگا بایت این مادربرد از ایسوس یه کارت صدای مجزا داره که میتونی تو شکاف pci قرار بدی و همین به شدت روی کیفیت صدا تاثیر مثبت میذاره !!
5- چندین نفر از بهترینهای سخت افزار این فروم (( مثل Actros )) بارها و بارها این مادربرد رو به کسانی که مادربرد با چیپست X38 میخواستند پیشنهاد کردند !!
آخرین قیمتی که از این دومادر برد داشتم برای گیگابایت حدود 330 تومن و برای ایسوز حدود 280 تومن بود !!
همین الان هم این مادربرد maximus formula آنقدر پرفروش نشون داده که اگه بری بازار رضا یا بازار کامپیوتر ایران میبینی پشت ویترین هر مغازه ای یدونه از این مادربرد رو رویش سیلیفون کشیده اند و پشت ویترین گذاشتند !!
اینهم لینک مربوط به این مادربرد :
بازهم تصمیم با خودته !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
اون FLEX XLC های وسط DDR2 هستند! البته این درسته که فعلا رمهای DDR3 نسبت Price/Performance خوبی در مقایسه با DDR2 ندارند.اون رم 835 تومنی که من قیمت دادم مدلش OCZ 3fx16002GK و از سری flex XLC هست !! یعنی یه چیزی تو حد وسط !!!!که اختلاف زیادی با رمهای DDR2 نداره
بازهم تیزبازی استاد آرمان عزیز !!!
انتظار داشتم بهم بگی چرا داری تو این تاپیک مادربرد معرفی میکنی !!!
به هر حال ممنون از دقتت !!![]()
سلام
من میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم و با کمک بچه های تو قسمت مربوط اینارو امروز گرفتم(البته هنوز نگرفتم ، رم نبود قرار شد فردا برم همه رو بیارم خونه):
MB=Asus P5k se
cpu=E2180
power 530 Green
RAM=Kingmax 1033 X????Gig
VGA=7200 128MB
راستش یه کم گرونتر از اونی شد که میخواستم
از کارت گرافیک جا نخورید چون اینو بجای گرافیک انبرد خریدم
اگه تو خریدم خیلی اشتباه کردم تا فردا میشه درستش کرد، لطفا بگید اما سوال اینکه رم 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ کافیه(کار گرافیکی نمیکنم)؟
درود
ارزانترین هارد اکسترنال با ظرفیت یک ترابایت از چه قیمتی داریم؟ و چه مارکی هست؟
می خواهم 300 تا دی وی دی بریزم و اونهایی که مشکل ندارند رایت کنم. نظر شما چیست؟ به صرفه است یکی اینطوری بخرم یا دو تا 500 گیگابایت ؟ شما چه راهنمایی می کنید؟
با سپاس فراوان
بدرود
تا چند وقت پیش که دو تا 500 به صرفه تر بود مگه الان قیمتا تغییر کرده باشه چون میشد هارد 500 وسترن رو گرفت 150 تومن USB فقط (مدل Firewire و Esata دار 170-180 تومن) بعد هارد 1 ترابایت بود 350-360 تومن وسترن البته .
2 گیگ بسه
patriot 2x1gb ddr2 -800 sl seri قیمت 60 تومن
corsair xms2 2x1gb ddr2- 800 cl4 قیمت 75 تومن
سلام
آکتورس عزیز از راهنمایی به موقع ات ممنونم.خیلی کمک کرد.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)