تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 88 اولاول ... 367682838485868788 آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 878

نام تاپيک: StarCraft II: Wings of Liberty

داره خودمونی میشه love_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام راستش من خیلی تعریف استار کرافت 2 رو شنیدم
    همه دارن از این بازی تعریف میکنن
    چطوری میتونم راجع بهش اطلاعاتی بدست بیارم ؟ممنون میشم کمکم کنین
    یه توضیح مختصر و اینکه چطوری میتونم بازی کنم؟آنلاین؟

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

اگر یه مقدار صفحات آخر رو مطالعه می کردی بهتر جواب ها رو می گرفتی

بازی الان برا یوزرهای فری هم امکان مولتی پلیر بازی کردنش هست اما به صورت محدود از اونجا که کرک کردن بازی خیلی دردسر داره توصیه می کنم بری یک اکانت در سایت بتل نت بسازی که مجانی هست و خیلی سریع می شه بعد که بازی رو نصب کردی برو آپدیت 400 مگی رو از سایت اصلی دانلود کنی و آپدیت کنی حالا با یوزر بتل نت وارد بازی بشو ودر جوین گیم بخش مولتی پلیر می تونی چند تا نقشه محدود بازی کنی و برا بازی تک نفره هم خیلی محدودیت گذاشتن فقط چند تا نقشه باز هست اونم در حالت ایزی و وری ایزی اگرهم می تونی برو کرک رایزور نصب کن لا اقل در بخش بازی تک نفره می تونی کامل بازی کنی و در همه حالت ها و نقشه های گوناگون

داره خودمونی میشه love_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون ببخشید بلد نبودم براتون تشکر بزنم
    یه مسئله بگم برام نخندید
    من برادرم سی دی استارکرافت رو 6 ماه قبل خریده وداره مرتب بازی میکنه ولی نمیده به من یا بهم یاد نمیده
    دلم میخواد وقتی پشت کام داره با نهایت دقت بازیشو میکنه بم یه لگد بزنم تو صندلیش که با مخ بره تو مانیتور
    الان میرم همین کارایی که گفتینو میکنم مرســـــــــــــی
    Last edited by love_20; 01-01-2012 at 17:13.

4. این کاربر از love_20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چند تا عکس از بازی (hero attack ( star craft 2 میزارم اگه کسی خوشش اومی بیاد بازی کنیم . من تو NA هستم .
    این بازی مثل وارکرفت 3 هستش ولی با هیروهای استارکرفت 2 اگه خوشتون اومد بیشتر توضیح میدم.

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

6. 3 کاربر از loten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

از دوستان کسی تو سرور اصلی بازی میکنه ؟

من بیشتر Custom Game ها رو بازی میکنم. اغلب هم Star battle رو بازی میکنم. خیلی باحاله.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم Star battle رو بازی میکنم من سرور امریکای شمالی هستم . منظورت از سرور اصلی چیه؟

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

سرور اروپا بهتره. چون آمریکای شمالی فاصله بیشتری داره و پینگش بالاتره

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

اصل این بازی استراتژیک بازی کردنش هست Custom Game ها خیلی باحالند ولی هیچ چی بازی اصلی نمی شه! من توی بازی های Custom Gam بیشتر desert strick1338 بازی می کنم از همش باحال تره یه مدت هم Income بازی میکردم
    به نظر من از اونجا که hero توی استارکرافت هیچ وقت نقش پررنگی مثل بازی وار کرافت نداره پس نقشه های dota زیاد حال نمی ده اگر بتونید یه هم تیمی خوب پیدا کنید و بازی کنید هیچی مثل خود بازی اصلی نیست!

داره خودمونی میشه younes.b.1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    فوریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی
    من قبلا این بازی رو نصب و بازی کرده بودم ( فکر کنم توی ویندوز xp ) بازی صدا داشت .
    ولی وقتی دوباره نصب کردم دیگه صدا نداره ( ویندوز 7 ) توی بازی های دیگه صدا هست ولی توی starcraft 2 بازی صدا نداره
    خواهشا یکی از دوستان منو راهنمای کنه ؟
    Last edited by younes.b.1367; 15-01-2012 at 00:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

معرفی بازی zealot frenzy

این یک بازی بسیار سخته . کار هر کسی نیست .بازیکنها به 4 گروه سه نفری تقسیم می شن طریقه بازی فکر کنم تو دومین عکس توضیح داده شده

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •