سلام راستش من خیلی تعریف استار کرافت 2 رو شنیدم
همه دارن از این بازی تعریف میکنن
چطوری میتونم راجع بهش اطلاعاتی بدست بیارم ؟ممنون میشم کمکم کنین
یه توضیح مختصر و اینکه چطوری میتونم بازی کنم؟آنلاین؟
سلام راستش من خیلی تعریف استار کرافت 2 رو شنیدم
همه دارن از این بازی تعریف میکنن
چطوری میتونم راجع بهش اطلاعاتی بدست بیارم ؟ممنون میشم کمکم کنین
یه توضیح مختصر و اینکه چطوری میتونم بازی کنم؟آنلاین؟
اگر یه مقدار صفحات آخر رو مطالعه می کردی بهتر جواب ها رو می گرفتی
بازی الان برا یوزرهای فری هم امکان مولتی پلیر بازی کردنش هست اما به صورت محدود از اونجا که کرک کردن بازی خیلی دردسر داره توصیه می کنم بری یک اکانت در سایت بتل نت بسازی که مجانی هست و خیلی سریع می شه بعد که بازی رو نصب کردی برو آپدیت 400 مگی رو از سایت اصلی دانلود کنی و آپدیت کنی حالا با یوزر بتل نت وارد بازی بشو ودر جوین گیم بخش مولتی پلیر می تونی چند تا نقشه محدود بازی کنی و برا بازی تک نفره هم خیلی محدودیت گذاشتن فقط چند تا نقشه باز هست اونم در حالت ایزی و وری ایزی اگرهم می تونی برو کرک رایزور نصب کن لا اقل در بخش بازی تک نفره می تونی کامل بازی کنی و در همه حالت ها و نقشه های گوناگون
ممنون ببخشید بلد نبودم براتون تشکر بزنم
یه مسئله بگم برام نخندید
من برادرم سی دی استارکرافت رو 6 ماه قبل خریده وداره مرتب بازی میکنه ولی نمیده به من یا بهم یاد نمیده
دلم میخواد وقتی پشت کام داره با نهایت دقت بازیشو میکنه بم یه لگد بزنم تو صندلیش که با مخ بره تو مانیتور
الان میرم همین کارایی که گفتینو میکنم مرســـــــــــــی
Last edited by love_20; 01-01-2012 at 17:13.
چند تا عکس از بازی (hero attack ( star craft 2 میزارم اگه کسی خوشش اومی بیاد بازی کنیم . من تو NA هستم .
این بازی مثل وارکرفت 3 هستش ولی با هیروهای استارکرفت 2 اگه خوشتون اومد بیشتر توضیح میدم.
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
![]()
از دوستان کسی تو سرور اصلی بازی میکنه ؟
من بیشتر Custom Game ها رو بازی میکنم. اغلب هم Star battle رو بازی میکنم. خیلی باحاله.
من هم Star battle رو بازی میکنم من سرور امریکای شمالی هستم . منظورت از سرور اصلی چیه؟
سرور اروپا بهتره. چون آمریکای شمالی فاصله بیشتری داره و پینگش بالاتره
اصل این بازی استراتژیک بازی کردنش هست Custom Game ها خیلی باحالند ولی هیچ چی بازی اصلی نمی شه! من توی بازی های Custom Gam بیشتر desert strick1338 بازی می کنم از همش باحال تره یه مدت هم Income بازی میکردم
به نظر من از اونجا که hero توی استارکرافت هیچ وقت نقش پررنگی مثل بازی وار کرافت نداره پس نقشه های dota زیاد حال نمی ده اگر بتونید یه هم تیمی خوب پیدا کنید و بازی کنید هیچی مثل خود بازی اصلی نیست!
سلام
فوریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی
من قبلا این بازی رو نصب و بازی کرده بودم ( فکر کنم توی ویندوز xp ) بازی صدا داشت .
ولی وقتی دوباره نصب کردم دیگه صدا نداره ( ویندوز 7 ) توی بازی های دیگه صدا هست ولی توی starcraft 2 بازی صدا نداره
خواهشا یکی از دوستان منو راهنمای کنه ؟
Last edited by younes.b.1367; 15-01-2012 at 00:03.
معرفی بازی zealot frenzy
این یک بازی بسیار سخته . کار هر کسی نیست .بازیکنها به 4 گروه سه نفری تقسیم می شن طریقه بازی فکر کنم تو دومینعکس توضیح داده شده
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)