تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 105 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حدودا چقدر هزینش میشه؟
    بخاطر گل هاش هزینش زیاد میشه یا تجهیزاتش؟

2. این کاربر از boeing_747 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

بستگی داره چه گیاهی رو میخواین بکارین خیلی از درختان و گیاهان زینتی یا درختان میوه هستن که مقاوم به خشکی

و مناسب هوای گرم و خشک هستن + در نظر گرفتن میزان شوری و شیرینی آب و نوع بافت خاک و زه کشی مناسب

خاک

فقط نیاز به یکم آزمایش روی زمین هست که متخصص کشاورزی گرایش باغبانی خیلی راحت براتون برآورد میکنه برای

مشاوره فکر نمیکنم هزینه زیادی باشه ..

برای مشاوره و آشنایی با منخصص هم میتونید به جهادکشاورزی یا نظام مهندسی استان مراجعه کنید .

سلام

علت اینکه درخت میوه رو اواخر زمستون یا اوایل بهار میکارن اینه که درخت میوه برای شکوفه دادن به کمی سرما بهاره نیاز داره این سرما باید در حدی باشه که درخت شکوفه

بده و آسیب به شاخه های جوان و شکوفه ها نزنه ..هوای الان مناسب شکوفه دادن نیست فکر میکنم شما باید شیراز باشین فکر نکنم الان آب و هوای شیراز سرمایــی

داشته باشه.

دوستان دیگه اگر تجربه ای دارن در اختیار بذارن

درود دوباره

یعنی کلا اگر در منطقه ی گرم یا نیمه گرم باشیم در درازای سال به جز زمستان و پاییز نمی شه درخت میوه کاشت؟

سپاس از شما

4. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حدودا چقدر هزینش میشه؟
    بخاطر گل هاش هزینش زیاد میشه یا تجهیزاتش؟
    سلام

راستش تا بحال تراریوم در ابعادی که مورد نظر شماست ندیدم یا حداقل تو ایران نیست تراریوم تو همون ابعاد کوچیک مرسوم هست

برای همین نمیتونم هزینه هاش رو برآورد کنم ولی هزینهش بیشتر برای تجهیزات هست و بخاطر ابعادش هست .

درود دوباره

یعنی کلا اگر در منطقه ی گرم یا نیمه گرم باشیم در درازای سال به جز زمستان و پاییز نمی شه درخت میوه کاشت؟

سپاس از شما
    دورود

گرمای هوا هنگام کاشت ممکن هست باعث از بین رفتن گیاه بشه برای همین میگن وقتی گیاه در خواب هست یا نیمه خواب هست

و جوانه ها هنوز باز نشدن عمل کاشت انجام بشه که میشه همون اوایل بهار(اواخر زمستون) و اوایل پاییز ..تو این زمان نه سرما در حدی

هست که ریشه ها آسیب ببینن نه گرما گیاه رو از بین میبره ... بعضی درختان میوه هم برای شکوفه دهی به سرمای کمی نیاز دارن

6. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام ما دو تا درخت به داریم یکیش برگاش سبز پر رنگه و لی اون یکی برگاش سبز کم رنگ رو به زردیه می خواستم بدونم دلیلش چیه و باید چیکار کنم

8. این کاربر از rrssgg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ما دو تا درخت به داریم یکیش برگاش سبز پر رنگه و لی اون یکی برگاش سبز کم رنگ رو به زردیه می خواستم بدونم دلیلش چیه و باید چیکار کنم
    زردی برگ علت مختلف داره ممکن هست بیماری فیزیولوژیک داشته باشه یا عامل دیگه مثل آفت یا بیماری باعث زردی برگ بشه اگر از بیماری و آفت اطمینان دارین که گیاه آلوده نیست ،

گیاه بیماری فیزیولوژیکی داره که میتونه به آبیاری یا کمبود های مواد غذایی و ... مربوط بشه .. برای مواد غذایی زرد شدن مشخص برگ های جوان نشانه کمبوذ آهن هست (رگبرگ ها

سبز و زمینه برگ زرد) اگر برگ های جوان متراکم و باریک شدن و سبز رنگ پریده یا زرد شدن (ممکن هست لکه های سبز در حاشیه هم دیده شه) کمبود روی دارن.. اگر برگ های پیر

در حاشیه زرد هستن و ممکن هست در مرکز برگ رنگ قهوه ای یا قرمز پیدا کنن که کمبود منیزیم دارن. اگر شاخه های کوتاه شدن و برگ کوچک و گیاه سبز روشن تا زرد شده کمبود ازت

باعث زردی شده ممکن هست کمبود منگنز هم عامل ززدی باشه. پس باید نوع زردی رو ببینین + اینکه مطمئن شین گیاه آفت یا بیماری نداره ...

برای حل مشکل هم باید کود ها و مواد حاوی این عناصر رو استفاده کنید .. ولی اگر علت فیزیولوژیکی نداره بیماری و آفت هم نداره .. ممکن هست ریشه گیاه به بستری بر خورده باشه

که گچی با آهکی هست و نمیتونه مواد رو دریافت کنه ..

10. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    فاصله دو در خت چقدر هست؟ایا افتاب گیر هستند؟چندتاشاخه هایی که خیلی زرد هستند جدا کنید و پوست و مغز چوب رو از نظر سالم بودن برسی کنید
    خاک رو از نظر لایه زیرین برسی کنید و اگر کود خاصی مصرف کردید از یکنواختی پخش کود مطمئن شوید.برسی و پیگیری کنید حتما باکمک دوستان مشکل حل خواهد شد.

12. 2 کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

سلام. من حدود 30 تا دونه ی کاج کاشتم که فقط یک دونه جوونه زده!چرا؟
    به نظرتون به اونای دیگه هم امیدی هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

منظورتون بذر هست ؟ اگر بذر رو کاشتین و جوانه نزد این فاکتور ها رو باید مورد توجه قرار داد :

1.قوه نامیه بذر یا درصد جوانه زنی بذر : که خاصیت زنده موندن بذر هست و درصد اون از نسبتش تعداد بذر های جوانه زده تو مدت زمان مشخص تعیین میشه

2. قدرت و سرعت جوانه زنی بذر هست که مدت زمان از کاشت بذر تا رویش بذر رو نشون میده(در شرایط معین)

بذری مرغوب تر هست که قو نامیه درصد بالاتری و قدرت و سرعت جوانه زنی بالاتری داشته باشه همه این ها این بذر های مختلف متفاوت هست و بستگی داره

شما چه نوع بذری رو تهیه کردین .

مورد بعدی خارج از خصوصیات ذاتی بذر : خاک هست ..خاکی که مناسب برای رویش بذر نباشه جوانی زنی رو به تعویق میندازه خاک باید از نظر مواد غذایی

غنی باشه.

4. شرایط محیطی (شامل نور دما و رطوبت) مناسب برای جوانه زنی : برای اینکه خواب بذر شکسته شه و جوانه بزنه نیاز هست و تا زمانی که خواب بذر شکسته

نشه پوسته خارجی مانع از ورود آب، مواد غذایی به بذر یا تبادل گازها میشه ..مثلا در زراعت های بزرگ برای اینکه بتونن خواب بذر رو بشکنن(مثلا زمانی که

بذر قبل از رسیدن کامل خشک شده در این حالت بذر خواب هست و پوسته خارجی مانع از نفوز میشه) ازخراش دهی، آب داغ، گرمای خشک، آتش، زغال، اسید و

دیگر مواد شیمیایی، مالچ (پوشش)، آب، دماهای متناوب سرد و گرم (Stratification)، نور و ... استفاده میشه..بعضی مواقع هم خواب مربوط به پوسته خارجی

نیست و خواب داخلی هست این موارد هم با گرما دهی خشک کردن ، تناوب دما در مجاورت رطوبت قرار دادن و... شکسته میشه..

توصیه من اینه

1.از بذری استفاده کنید که قوه نامیه وقدرت جوانه زنی بالا داشته باشه و خواب آن ها با روش هایی که گفته شد شکسته شده باشه..

2.از خاک برگ یا کود دامی یا مخلوط هر دو استفاده کنید .

3.خاک رو تا زمان جوانه زنی بذر مرطوب (در حدی که خاک مرطوب باشه چون آبیاری زیاد باعث گندیدگی میشه) نگه دارین.

بقیه دوستان هم اگر نظری دارن راهنمایی کنن

15. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

من 2تا از میوه ی کاج هایی که اورده بودم از اونا دونه هاشو در اوزدم و همه رو تو یه گلدون کاشتم
    البته اول گذاشتمشون تو جا یخی و بعد از بیرون اوردن گداشتم جلو افتاب نمیدونستم باید حرارت بدم
    بعدش هم همه رو تو یه گلدون و تو همون خاکی که گفتین کاشتم البته خیلی سطحی و روشون کمی خاک ریختم و همیشه مرطوب نگهشون داشتم
    حالا نمیدونم چرا فقط یکی جوونه زده
    به نظرت اونای دیگه رو نگه دارم ؟
    2باره با اون شک گرما یی هم که گفتین امتحان میکنم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرم برای کاشت، بذری رو تهیه کنید که اطمینان داشته باشین زود جوانه میزنه چون الان از قوه نامیه و قدرت و سرعت رشد این بذر اطلاعاتی ندارین

میتونید این چند تا بذر رو امتحان کنید تو یه لیوان آب به مدت تقریبا 1 هفته دونه ها رو بذارین باشن و یا موقع کاشت یه خراش سطحی روشون بدین

البته اون سرما هم خوب بود ...

خاک هم کود دامی یا خاک برگ یا هر دو خیلی خوبه ..

18. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •