من روي آخرين تنظيمات اين بازي را روان اجرا ميكنم
ram 2gb
xfx vga 8600 gt 512mb
من روي آخرين تنظيمات اين بازي را روان اجرا ميكنم
ram 2gb
xfx vga 8600 gt 512mb
ممنون دوست عزیز
من هم تو قسمت آخرش که از در و دیوار میریزن مشکل دارم
این مین ها و بمب ها رو کجا ها بهتره بذارم
غیر از هلی کوپتر هر چی رو تونستی بزن. هلیکوپترش نکته انحرافیه! یعنی جز داستانه که هلیکوپتر رو نمیتونی بزنی.آخرش هلیکوپتر پل رو هدف میگیره و باقی ماجرا ....
من DVD که خریدم برای شرکت تکین نما بود! خود dvd جنسش گمونم خوب نبود بعد وقتی اولین بارفکر کنم مشکل از نصب باشه من اینطور موقعها دوباره با توجه به راهنما نصب میکنم
در ضمن واضح بگو که اگه روشنه هست چیزی نشون میده
دوست من ببین ،
کاملا مشخصه که مشکل از کجاست !
شما وقتی در وسط نصب Ignore میزنی خوب معلومه که یک سری از فایل ها کپی نمیشه و کلی درد سر درست میشه . پس اشکال از DVD بازی هست .
اگه خیلی خش داره یه بار CD رو تمیز کن . یا بشورش یا با اسپری تمیزش کن .
اگه دیدی سیدی مشکل نداره ، پس بدون اینی که شما داری یه کپی از سیدی مشکل دارش بوده .
ببر پس بده و اگه دیدی طرف قبول نکرد بگو واسم تستش کن .
موفق باشی .
در Windows Vista Ultimate 32 Bit عالی عمل میکنه. بدون حتی یک ایراد. تقریبا همه بازیهای 1998 و به بعد روی ویستا کار میکنه.
dvd رو بیرون اوردم پشت dvd یه خط دایره وار بود که انگار یه کثیفی چیزی باشه ! اون رو تمیز کردم
اما اینطوری که میگید مشکل از خود dvd هست! حالا به نظرتون برم عوض کنم ؟
برای اجرا روی ویستا حتما باید دایرکت ایکس 10 نصب باشه ؟
چون من دایرکت ایکس روی خود dvd رو ریختم که 9 بود ؟
مسیر ورود دشمنان به منطقه کاملا مشخصه اون مسیر اصلی رو به فاصله های معین مین گذاری کنید. حواستون به حصارهای سمت راست باشه .یک سری از دشمنان از اونجا وارد میشن و در صورتی که روی سکوی چرخ و فلک باشین خودشون رو با عجله به پشت چرخ وفلک میرسونن.
مرسی دوست عزیز![]()
ویستا خودش Directx10 داره. ولی Directx9 رو باید خودت بزنی چون ویستا اون رو نداره.
Last edited by havas_1980; 24-12-2007 at 00:32.
پس چرا ما اون مرحله قفل شده رو نمیبینیم!
اسم اون مرحله چیه؟ دقیقا بعد کدوم مرحله هست؟ و در چه حالتی رفتی؟
اقا من هنوز توی اون قسمت اخر که توی هواپیما هستیم (بعد از تیتراژ پایانی بازی)گیر کردم!!بازی رو در درجه ی سخت ترین گذاشتم!!وقتی که میده تا برم بمب رو خنثی کنم کمه و 1 دقیقه تموم میشه و هواپیما میترکه!!کمک خواهشا!!!
بازی که نصب کردم فقط زبان ایتالیا یی داره (بخاطر دیویدی)، چطوری زبان انگلیسی رو اضافه کنم. اگر فایلی لازم
داره لطفاً آپ کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)