آقا تکلیف مارو روشن کنید dvdplayer خونگیه ما مارشاله روش Embedding Subtitle که روش کار نمیکنه hard sub که کیفیتو پایین میاره برنامه convert x to dvd ام که با این سیستم ما یه 1 ساعتی طول میکشه تا کانورتشو انجام بده. همنام کردنم جواب نمیده.
آقا تکلیف مارو روشن کنید dvdplayer خونگیه ما مارشاله روش Embedding Subtitle که روش کار نمیکنه hard sub که کیفیتو پایین میاره برنامه convert x to dvd ام که با این سیستم ما یه 1 ساعتی طول میکشه تا کانورتشو انجام بده. همنام کردنم جواب نمیده.
Last edited by bakhishman; 30-03-2010 at 23:23.
سلام دوستان
پلطفا یه برنامه قوی معرفی کنید برای تبدیل زیر نویس drt به IDX و SUB
من یه برنامه قبلا تعریفش رو شنیدم و دانلود کردم(اسمش رو یادم نیست) ولی وقتی استفاده میکردم (مثلا میخواستم تو برنامه Convert x to dvd به فایلی اضافش کنم ) میدیدم کلا رنگش تغییر کرده و خیلی بد شده مثلا خاکستری شده در حالی که من زنگ زرد داده بودم بهش.
همچنین برای سایر رنگ ها و....
ممنون میشم یه برنامه قویتر و حرفه ای تر معرفی کنید که این مشکلات رو نداشته باشه.
من زیرنویس با پسوند srt دارم که وقتی باز میکنم با km به صورت زبان ناخوانا میاد,خودم به وسیله word و copy paste در txt و تغییر زبان درستش کردم فقط یه مشکلی هست اینکه زیرنویس از چپ به راست میاد , هر کاریم میکنم تغییر نمیکنه.چه طوری میتونم درستش کنم؟
به طور مثال صبح بخیر به صورت بخیر صبح میاد
یعنی باید از چپ به راست بخونم.
من زیرنویس با پسوند srt دارم که وقتی باز میکنم با km به صورت زبان ناخوانا میاد,خودم به وسیله word و copy paste در txt و تغییر زبان درستش کردم فقط یه مشکلی هست اینکه زیرنویس از چپ به راست میاد , هر کاریم میکنم تغییر نمیکنه.چه طوری میتونم درستش کنم؟
به طور مثال صبح بخیر به صورت بخیر صبح میاد
یعنی باید از چپ به راست بخونم.
شما زبان فارسی رو نصب کردی تو سیتم دیگه؟فونتش و...
چیکار کنیم که kmplayer,always on top نباشه؟
میشه فیلم و زیرنویس رو با همنام کرد و در دستگاههای دی وی دی پلیر دید؟چه srt چه sub
یا فقط باید با نرم افزار aviaddxsub اضافش کرد؟
بله نصب کردم
یه سوال دیگه:
می شه زمان های یه زیرنویس رو عیناً به یه زیرنویس دیگه منتقل کرد؟
زیرنویس با فرمت SUB/IDX رو ميشه از وسط تاخیر زماني داد ؟
پست اول تاپیک رو هم خوندم . اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بدين![]()
Last edited by amir082; 05-04-2010 at 09:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)